2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Cash, én is így gondoltam. Ezek szerint megint lelépett?
Nekünk szeptember eleje óta volt egész jó napirendünk, alkalmazkodva az ovihoz, meg az egyéb teendőkhöz. Napok óta viszont állandóan borul, gondolom újabb beosztás van alakulóban, csak nekem nem egyszerű egyelőre. Én viszem és hozom Annát az óvodából és ezeket nem lehet akármikor...
Fiús mamik, nálunk nem bátorítják a kukac piszkálását ilyen pici korban. A két éves fiamnak a státuszon próbálta a dokinéni, még nem tökéletes, de csak kb. 3 éves kor körül kell teljesen visszahúzni. Nem szabad túlzottan erőltetni, nehogy vérezzen.
Én is pont úgy csináltam, mint Kingáék, mindig egy kicsit jobban. Aztán mára már teljesen fel tudom húzni, de visszacsúszik, nem marad fent, Én ezzel voltam tanácstalan, de a keresztapukája megnézte és azt mondta, hogy rendben van. Majd 3 hós szurinál azért megnézetem neki.
Móki nem tudok tanácsot adni sajna, mi Boraxot és a Soducrémet használjuk. Hol ezt, hol azt. Még sosem volt baj a pelenkán belül hála.
Haliho mindenkinek.
Nekunk sikerult..semmi fajdalommal hatrahuznia bort mar tobb mint 2 hete.
Par hetesen kezdtuk furdesnel..avagy inkabb a parom..es mindig csak egy kicsit huzta hatra amig el nem kezdett nyugtalankodni..akkor abbahagyta...minden aldott nap..egyszercsak teljesen hatra lehetett huzni.A dokineni megnezte meg az oltasnal..es mondta, hogy tokeletes, ezutan csak minden honapban 1 szer kell.
Amugy nem verzett, nem gyulladt be es soha nem sirt amikor apa csinalta neki.
szióka!
Miért nem dumcsizol velünk? Ne csak olvasgass, hanem legyél velünk te is ha gondolod!
Szijjasztok Anyócák!
Tök jó volt most olvasni, hogy sokmindenki előkerült...
A szopiidők nekünk már teljesen katonai szigorral beálltak: 7.30, 11.30, 15.30, 18.30 és 21.30 aztán reggel megint fél 8-ig alszik és szopi. Így beálélt és ez azért jó, mert akkkor jobban tudom szervezni a napom.
Ma megyek egyébként bevásárolni bébiételt, mert az egyik R betűs drogériában a biobébiétel 329.- helyett 199.- Na elég jó voltam nem csináltam reklámot de szerintem mindenki tudja miről beszélek.. :-DDD
Ha jó lesz a szavatossága akkor bevásárolok vagy 30 üveggel és egy darabig az elég lesz, hiába majd csak én is 6 hónaposan akarom elkezdeni a hozzátáplálást.
Fiús anyukák!akartam kérdezni, hogy ti hogy álltok kukac ápolással?Sikerült már teljesen lehúznotok? Gergőkének még vérzett is, mit lehet arra tenni?
Szia!
Köszi szépen! Egyszer már lépett le ugyanígy, talán majd újra jön akkor valamikor megint.:)
Igazából csajok azt tudjátok, hogy Ő volt aki ezt a fórumot indított?!:) Legalábbis szerintem.:)
Szóval remélem majd jelentkezik!:)
Andiiiiiii! :-DDD
Bercike meg épp akkor aludt el. Igaz, nálunk este 9:30kor volt elalvás és reggel fél 7kor szopi. Most megint alszik 10-10:30-ig kb. Én sem panaszkodhatok;-). Mellesleg a Zsiráf Gizit (ez lett a neve:-D) piszkálta, és úgy aludt el. A farkincája most is a kezében van:-)). Éééédibééédiiii!!!
Tejci van elég, még én sem szándékozom mást adni jó ideig. Viszont már nekem is egyszer este mindennap kell fejnem. Úgy érzem, így van több.
Remélem marad is jó ideig...ha kell, többször fejek később.
Na, megyek tényleg, mert Apája már tűkön ül, kellene neki a gép;-D.
Pusziii!!!
Timcsiiiiiiiiiii!:DDD
8:18...;)) Szijjaaa! Bazsa most ébredezik..