2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Pici! Te aztán belehúztál tegnap, ma! :) Gondolom, reggel volt nagy alvás, ha hagyott a kis Haramia!
Tegnap voltunk védőnőnél. 5300 gramm most Emma! Minden csütörtökön elviszem lemérni. Kell ennyi visszajelzés, hogy rendben van-e a szopizás és gyarapodás mennyisége. Te mérlegelsz? Hogy álltok a súllyal?
Jaj de jó, hogy írtátok az oltás helyét! Már aggódtam, hogy a kicsi karját szúrják. Szopinál az egyik pózban kényelmetlen lett volna neki.
Sziasztok!
Móki, köszi, anyu sokkal jobban van a hangjából ítélve, ma még csak telcsin beszéltünk, de mindjárt megyek be hozzá.
Babaúszáshoz csak az a lényeg, hogy úszópelus legyen, úgy tudom, hogy milyen fajta, az mindegy. Nekem valaki azt mondta, hogy a Huggies úszópelusa elég jó. Én még sose próbáltam, tehát nem tudom.
Most mennem is kell, indulok anyuhoz meg a piacra tojásért, majd még jövök.
Ja, csajszik, a GYÁS az a fizu hány százaléka, tudja valaki?
Pusszantás!
Szijjasztok Csajócák!
A kisbőrét most megpróbálom hintőporozni, lehet az nem engedi majd neki bepálani. Jövő csütörtökön megyünk Pécsre a Gergőkét kell vinni fejlődésneurológiára, még anno mikor ott volt újszülöttként mondták vigyük el, hát kiváncsi vagyok mit néznek ott. Legalább Apával kirándulunk egy napot!
Ki tudja, hogy babaúszáshoz milyen fajta úszópelust kell venni?
Alexa anyukád hogy van?
Sziasztok!
Rebeka! Combba adják a szurit.Ti mikor kapjátok? Képet ha gondolod segítek feltenni onlány.:))))
Sziasztok! Hűha csajok, nem győzök visszaolvasni!
Üdv az újaknak és pusszantás a régieknek! Látom mindenki jól van .
Most csak olvasgattam, mennem is kell, de jövök még ma és akkor ígérem írok is!
Sziasztok!:-)
Ja udv az ujaknak es az olvasoknak, na meg a forumot eletben tartoknak!
Egy par kolto veszett el bennem... jaa es ma voltunk 3 honaposak! (marmint az en idom szerint masodika meg most van:)D
Szoval akkor szokas szerint jo ejt magamnak, jo reggelt nektek!:)
Mi sem alusszuk vegig az ejszakat meg, este 8 utan van meg egy 2 oras es egy 5-6 oras ebredes is...
Mi mar el voltunk jegyezve amikor kijottem, aztan gyorsan hazasodtunk, lassan 9 eve mar!
Most mar nalunk is csak 10-14 fok van es esik... meg is volt ma a nyuglodes egesz este:(
Szio Erika!
Nagyon aranyos a Kisfiad.Gratula hozza!
Aztan nyugodtan irhatsz is a forumra,ha gondolod.:)
Szio time!
A kis Haramia javaban alszik es sikerult is betenni a kisagyba.:)Bezzeg az anyukaja meg dorbezol.Sebaj.Holnap itt munkaszuneti nap es a Ferjem itthon lesz,majd tartja a frontot napkozben.:)
A napirend szerintem mar Nalatok is hamar beall.Mikor mentek meresre a vedonohoz?
Ufff! Végigolvastam, bár a párom már vagy háromszor elküldött aludni, mert ugye ez most a drága alvásidőből megy el. De megérte, olyan jókat nevettem!
A házasság témához: Mi hét éve házasodtunk kollégiumba költözés miatt... :) Ez talán még a lakáshitelnél is bizarabb.
Jó volt látni a napirendeket. Nálunk még nincs ilyen, csak az este az, ami nagyjából hasonló. Mi minden másnap fürdetünk és 8-9 között van a lefekvés. Onnan aztán hol 4, hol több órát is alszik a következő szopiig. Most két éjszaka újra 3 órás műszak volt.
Na megyek is füredni, aztán csatlakozom a kicsi Lányhoz.
Pici, remélem már alszik a kis Haramia!
Jó, hogy újra itt vagytok, vagyunk ennyien és ilyen aktívan!
Szia!
:)
Gondoltam felélesztjük a topikot..:)))
Egek! Hogy beindultatok! Szóval lemondhatok arról az eddigi sikerélményről, hogy van egy topik, amit maradéktalanul szemmel tudok tartani. :)
Megyek visszaolvasni...