2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Helló csajok!
Mindenki jól van?
Nálunk mozgalmas nap volt ma, itt voltak a barátnőim, együtt főztünk, sétáltunk, fagyiztunk, játszótereztünk, úgyhogy jó kis nap volt csak elfáradtam!:)
Képzeljétek mi történt! Tiszta lelki beteg vagyok még most is!
Lementünk a játszóra, ráadtam a cipőt Mátéra, lent sétált sokat, jó kedve volt győztem menni utána. Egyszer csak sírva fakadt, felvettem, próbáltam nyugtatni, megitattam hátha szomjas, de csak sírt. Beraktam a kocsiba gondoltam álmos lehet, hátha úgy ellesz de csak sírt!
Na mondom talán a hasa fáj vagy valamije mert nem sírna ennyire! Hazajöttünk, vetkőztetem hogy fürdünk, és látom hogy húzza a lábát! Nézem és akkor vettem észre hogy a nagylábujja tök piros! Néztem a körmét de semmi, akkor esett le hogy talán nem jól bújtunk a cipőbe és nyomhatta az ujját, vagy nem tudom! De nem sátnikált lent, semmi nem utalt arra hogy fáj neki a lába!
Úgy sajnáltam, még a kádban is sírt, csak utána nyugodott meg hogy felöltöztünk pizsibe!
Nem tudom hogy sikerült úgy felhúzni a cipőt, de nagyon szarul éreztem magam!:((
Sziasztok!
Edit megkérdezhetem hányszor hány cseppet adsz?
Sziasztok! Jó reggelt!
Tegnap elkezdtem Mesinek adni a Béres cseppet. Kíváncsi leszek hogy használ-e.
Megyünk mindjárt piacozni, juj várom már, ezer éve nem piacoztam. :D
Szép napot nektek!
Szia Brigi!
Köszi!!!
Puszi nektek!
Szia Tündi!
Puszi nektek! Mindig olvasom mi van veletek, ha egy kis időd lesz azért gyere ám hozzánk!:))
Szép napot, és jó munkát!!
Ja, és Gratulálok a jó eredményhez!:))
Lassan megyek is, elhozom ebéd után mind a kettőt haza, így nem kell rohangálnom Dáviddal hogy visszaérjünk 4-re az oviba.
Jön anyukám is munkából egyenesen ide, együtt megyünk az ünnepélyre!:)
Sziasztok!
Ma már megkaptam szerencsére!
Puszi mindenkinek!
Viszek!:))) Majd teszek fel este képeket!
Én is tegnap adtam fel a postán a csekkeket... annyira unom! Felveszem a pénzt, azzal a lendülettel viszem is a postára és már nincs is belőle semmi!:((
Kb 10 percig élvezhetem a kezembe!:(
biztos nagyon szép lesz!
vigyél zsebkendőt:)
Tegnap én sem tudtam jönni, mászkálós napom volt.
Húú, nagyon izgulok ma lesz az oviban az anyák napi ünnepség!!:))) Úgy várom!!
Szia Tündi!!:))
De jó hogy benéztél!:)
Nekem ma reggel jött az sms hogy megjött a gyed!
Sziasztok!:)
A szálloda igazgató volt, mert szerelmes volt a pincér csajba, és a pasit akarta lelőni, amiért úgy bánt a csajjal ahogy, és nem a nőt.
Nagyon jó rész volt!!:)