2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Szia.
Te mit szoktál vacsira adni?
Remélem nem! Egyenlőre még mindig semmi baja. Szerintem a foga kínozza! 4 is jön egyszerre hátul.
Már két éjszaka ölbe altatom, pedig eddig önállóan elaludt a tejcsi után. Aztán felébred már pár éjszaka, de eddig még rövid idő alatt vissza tudtam altatni. Tegnap éjjel az istennek nem ment. Öklendezésig ordított, mint a sakál. Csodálkoztam, hogy a szomszéd nem jött fel. Akármit csináltunk mindegy volt. Már én is bőgtem végül.
Otthon voltunk anyáéknál karácsonyra.Elkapott valami nyavaját.
Elözször köhögött.Utánna nem akart enni,majd inni sem.Csak szopizott.Kiderült,hogy hólyagos a torka,és kezd kiszáradni,ezért kórházba kerültünk.Mikor kiengedtek,még a nap kezdödött neki a hasmenés.Szinténnem akart enni,inni,+hasmenés.I`gy visszajöttünk,itt írtak fel port ami megkötötte benne a vizet,+ionok sok.Szerencsére mára jobban van...
Sziasztok!
Tegnap éjszaka 3 órát aludtunk!!!!!!!!! Ordított mint a sakál Temoka csak a kezembe volt jó neki.
Teából eddig volt, csipkebogyó, csipkebogyó hibiszkusszal, kamilla, gyümölcsteák.
Gyümilé, most éppen sió rostos barack van, de kubu, yupik, itthon facsart, bármi.A gyümileveket hígítom vízzel fele-fele arányban.
Nálunk a vacsi tejbe zab lesz szilvával.
Szia Kati!
és mi volt a gond?miért fogyott le szegényke?
Most éppen nyugalom van elment az apjával boltba...
fel kell írnom a falra. :)
Rebeka úgy lefogyott Karácsonykor,hogy a combján a kishurka helyett lógott a bör.Sírva fakadtam valahánysor megláttam.
Szerencse már jobban van vissza hízott.
Igen Ebay.de be kel,hogy jöjjön.
Rebeka is hord 68-ast,meg 74-est.
Hú, de jó! Csak azt nem értem, miért jó annak, aki árulja?
ebay.de? vagy mi?
Kinek mekkora a babája???
Nekem rebeka karácsonykor kórházban volt,lefogyott.Most kezdi magát összeszedni.
Ö 70 cm és 8,5 kg.
Èn idekinnt az Ebayn szoktam látni jó dolgokat.E`s hozzá teszem olcsó.
Ezt otthonról is lehet.Csak a postaköltse´gt kell kifizetni.Pl.a abakocsim 10€ volt,csak el kellett érte mennünk.Nagyon jó Hauck sport kocsi.Fekete-piros.
Szió.
A káposztával vigyázz este,nehogy felpuffassza öt,és ne tudjon aludni.
Rebeka állt.100%-osalmalevet iszik,teát.