2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Elhiszem!:))
Sokszor fárasztóbb a babák mellett, mint amikor még dolgoztunk, nem?:))
De nem adnám semmiért ezeket az éveket!!:)
Hát én is ugyan úgy várom a hétvégét, mint mikor dolgoztam...
Szia Teri!
Köszönjük szépen!:))
Hogy vagytok? Rég jártál erre!:)
Egyem meg!!:)) De édes lehet ahogy köszönget neki!:))
Szerencsére nálunk sincs hogy csak apa van ha itthon van, mert az nagyon rosszul tudna esni...
Ádi volt kegyetlen apás, képes volt az ajtóban sírni fél órát, hogy elment az apukám... hiába mondtam neki hogy dolgoznia kell, reggel jön haza, stb, csak sírt!:( Most már ezt kinőtte azért...
Visszaolvasgattam, a betegeknek jobbulást!
A győztesnek meg nagy gratula!!!:)))
Folyamatosan megy Apa után, köszönget neki, hogy szia (ő úgy mondja, hogy "SSZA"), puszilgatja, imádja!!! Olyan jó látni! És az a jó, hogy pl. ma délelőtt is elment Apa, az ajtóból integetett neki, nem sírt, és nem csak Apa kell neki akkor sem, ha itthon van. Nagyon édes kiscsaj!
Szegény Hanna!!:(
És tuti a tejtől? Kaptatok kencét is rá? Csak nem lesz érzékeny a tejtermékekre!!....
Köszi!:))
Mostanában folyton ezt az arcot vágja mindenre, nekem is nagyon tetszik, annyira édes!:))) és mondja is hogy óóó!:)
Azt elhiszem hogy élvezed hogy együtt a család!:D Én is szeretem ha szabadnapos, egész más a kedvem, mint mikor dolgozik! Luca is élvezi hogy többet látja apáját ugye?:)
Megnéztem a képeket, hát ezek a pasik! Odavagyok mindegyiktől, komolyan!!! A csodálkozós kép a kedvencem! :-)
Jól telt a napunk, Apa itthon volt, és még 2 napig szabin lesz! Elmegy ugyan, de nem hajnalban, itthon ebédel, és hamar hazajön! Nagyon jó!
Meddig adtál Hannának tejet? Előtte evett tejes cuccokat? Mondjuk főzit tejjel? Sajna, hogy kijöttek a pöttyök. :-(
Hú, milyen ügyedben? Bocsi...
Mi tartós tejet iszunk. Beszéltem a doktornővel, azt mondta, ha később is azt fog inni Luca, mert mi azt iszunk, itassam azzal. Ihatja nyugodtan. És mivel az ultramagas hőmérsékleten kezelt, azt nem kell forralni.
Sziasztok lányok!
Apa egész napra kitúrt innen!:S De most tettem fel képeket a naplómba!!:D
Hogy telt a napotok?
köszi szépen. Igaz most Hannánál abba kellett hagyni a tejet, megint tápszer irt fel a doki, mert az arca tiszta pörsögéses lett. Reggel és este azt kap
Már nem is forralod?nekem pont egyik nap mondta a mutter, h sokáig kell forralni.Egyébként én ügyemben nem jutottál semmire?
Én tartottam a narancssárga tejesdobozban, ami zárható, de csak amíg forraltam. Már a dobozból öntöm.
Szia! Érezzétek jól magatokat! Jó pihenést! És jó utazást! :)
sziasztok! a múltkor valaki emlitette, hogy Tupperes edényben tartja a tejet. Melyikben?
Ezt már lehet, hogy el se olvasod, de azért puszi neked! Próbálj pihenni, a nagyszülőkre bízd magad!
Várunk vissza!
Sajnálom, ezt nem tudtam. Bizonyítottan az oltás okozta?
Sziasztok!
Jöttem elköszönni, 1 hét múlva jövök!
A kis betegeknek és a nagyoknak is gyógyulást!
Pusz:)))
apu az oltást követően tüdőgyulladást kapott és 5 nap alatt meghalt, két gyerekemnek egyszerre lesz beadatva az oltás, én még mindig nem akarom beadatni a dokinő meg szinte úgy ordított rám miaz hogy én nem akarom beadatni, fasza nem?
elvileg szerdán mennénk tanácsadásra, de a hasmenés miatt várunk egy hetet, mert legyengültünk, de félek addigra meg nagyon itt lesz az influenza, szóval :S
Sziasztok!
Nekünk sem volt semmi az oltás után, a lába volt becsomósodva.
senki nem vesz észre?vagy már nincs itt senki?Vera,Edit hol vagytok?
További ajánlott fórumok: