2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Micsoda? Gyerekorvos kijár?
Nálunk a védőnő járt ki havonta míg az egy évet be nem töltötte, most két havonta jön majd míg bölcsibe nem megy. Engem mondjuk nem zavar. Én örülök itt egyedül, hogy valaki rám nyitja az ajtót.
Az orvos már problémásabb. Azzal viszont nem jó rosszba lenni? Tényleg adsz neki lóvét? Én is erre gondoltam. Ha adsz, ne adj neki:) hátha nem jön legközelebb.
Olvasok vissza.Vera ügyi volt Luca az egy alvással, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Marcsi, Teri: én szeretek egyedül lenni néha, pl. én is olyankor amikor Nóri alszik.Nálunk mondjuk Apa nem éjszakás soha, azt lehet h nem szeretném annyira, de félős nem vagyok szerencsére.
Sziasztok! Verus, hozzánk nem jár a doki, de a védőnő sem! Furcsa, hogy hozzátok megy a doki havonta, nem is hallottam!
Megy a borítékért? Bocsi, de ezt gondolom.
Holnap kapjuk a 2. pneumot, remélem nem lesz gond.
Ti hogy pattintanátok le a havonta kijáró gyerekorvost?Már az idegeimre megy.
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Csak beköszöntem. :)
Sziasztok!
Micimacko kitartást kívánok, és bízz az orvosodban, tudja biztos, h mit kell tennie.
Ahogy voltam a múlt héten nődokinál, egyből azt kérdezte, h jön-e a 2. baba, amikor mondtam, h nem, megpróbált rábeszélni...annyira rossz, h nem azért nem lesz mostanában 2., mert nem akarjuk, hanem a mocskos anyagiak miatt.
Szép reggelt!
Fél 6 után ébredtünk, de éjjel nem!!!
Éjfél után nyöszörgött, de nem ébredt fel, reggel köhécselt kicsit.
Szerintem nem viszem a dokinénihez, hogy vissza essen a rendelőbe a beteg gyerekektől.
Megpróbálok majd vissza olvasni ma. . .
Lassan elteszem magam holnapra, mozgalmas napom, éjszakám volt tegnap, már elég kókadt vagyok!:))
Holnap jövök!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Megértelek!:) Sokszor visszagondolok én is hogy mi volt, hogy volt a fiúkkal! Mátéval még olyan "friss" az élmény, de a nagyokra is emlékszem, és olyan jó volt!!
De nem lesz nekem sem több!:)
Ááá, nem hiszem!:))) Csak eljátszottam a gondolattal, de az utóbbi napok hatására...kizárt!!:))
Csak mikor valaki ismerős babát vár, olyankor minden az eszembe jut, és olyan jó volt!!!:D
De nem hiszem hogy vállalnék 4.-ik babát! Sok volna az már nekem!:)
4.???????????????????
Biztos?
:-)))))))))))))
Gratulálok én is neked!!:)
Remélem minden rendben lesz végig, és nem kell sok időt kórházban töltened!!!
Vigyázz magatokra, és amennyit csak tudsz a két gyerkőc mellett... pihenj sokat!!
Jajjj, most egy kicsit irigykedem!:))) Olyan jó volt a várandósság, mindennel együtt, és utána a pici babával hazamenni... Hú, most én is szeretnék!:)))
Hát nem könnyű neked. Ha bent tartanak, akkor a férjed lesz a gyerekekkel?
Remélem, minden rendben lesz veled.
holnap kell befeküdnöm a kórházba de még nem tudom meddig. Hannával végig benn akart tartani de nem vállaltam.
Most egyenlőre a vérnyomásomat fogják beállitani hisz Bencénél felment 242-re ezért is kellett neki megszületnie :-(((
Amúgy nincs semmi bajom csak állando fejfájás és ingadozik a vérnyomim. Mindkét gyerkőc itt lóg most is rajtam. Szeretnék nem meghalni (csak ez jár az eszemben) de nem tudtam elvetetni.
Szia!
Akkor értem, miért voltál olyan régen! Nagyon vigyázz magatokra! Most végig feküdnöd kell? Hannát el bírod látni? És a nagy bátyust?
Sziasztok! Szoktam azért olvasgatni csak picit magam alatt vagyok s igy nincs kedvem netezni sem nagyon.
8 hetes terhes vagyok ami persze nem volt tervezett bébi. De úgy gondoltuk, hogy ha jönni akar akkor itt a helye.
Csak egy gond van, fokozottan veszélyeztetett terhes vagyok,mivel volt egy koraszülésem 32. hétre. Igy most nagy az izgalom és rettegés.
Köhögésre én LUUF balzsamot használok de a zsírról én is hallottam, hogy régen azt használták.
Mielőbbi gyógyulást a kisbetegeknek.
Szia!
Mármint felnőtt bringára, gyerekülést?? Ilyen nekünk is van anno Csonival sokat mentem, Mesivel még egyszer se. Már tervezem, de még nem nagyon volt olyan jó idő hogy kimertem volna vinni. :S
Jó reggelt!
Este fél 8-kor elaludt Nóri az ölemben fürdetés előtt, majd fél 10-kor ébredt, nagyon sírt, nem tudtuk apával eldönteni h nem kap rendesen levegőt vagy a foga fáj:( Elaludt a vállamon, majd betettem közénk, hátha nyugisabban alszik.Sokat forgolódott, de aludt 3/4 4-ig, akkor szopizott és a kiságyban folytatta fél 7-ig.
Éjszakára nem tudtuk így bekötni zsíros pelussal, délben bekötöttük, nem tudom használt-e...
Szép jó reggelt!
Néhány napja vettünk bicajos ülést, azóta sokat bringázunk!
Szia!
Nekem kiskoromba anyukám ezt gyakran csinálta, de nem vizes ruhát, hanem zsírpapírt utána meg törülközőt tekert rám mután bekente a mellkasom a és a hátamat sertészsírral. Ezek után jöhetett a pizsi, és jól betakarózni, megizzasztani. Én még a gyerekeimen ezt nem csináltam.
Szia Vera!Nóri ma 2*0,5 órát aludt csak.
Köhécsel, folyik az orra, már szívtuk, de a hangulata jó szerencsére és nincs láza.
Pusz.