2008 februári babák :D (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltam UH-n. Kisfiú lesz. Jól látszott ahogy ágaskodot a kis pucuri.
Már alig várom, hogy négyen legyünk.
nem a szót nem tudtam.. :)
de sajnos sok boltban is ilyen főleg középkorú nő van, aki üvöltözik a vásárlókkal, meg bocs, hogy munkaidőben dolgoznia kell, még te vagy a rossz, mert be mersz menni..de asszisztens, közjegyzői titkárnő is akadt már ilyen.
jó lehetett!
Ez azért ironikus, nem? Nem lehet gyerekük, mert nem b.. meg őket, és másokéra kell vigyázni...
Na jó nem gonoszkodom. Sajnálom inkább, hogy így van.
hát alig várja hogy valaki jól megbassza, mert olyan hisztis és türelmetlen a gyerekekkel:o)))
általános 1-4 osztályt tanítottam, képesítés nélkül, helyettesítettem, a gyesen lévő tanítónéniket...jó volt!
ezt az alig várja, h jól... nem teljesen értem, de nincs jelentősége.
mit tanítottál? már ha van kedved róla írni..
régen lehet hogy így volt, az 50-es korosztály még azt végezhette, meg egészségügyi szakközépet, belőlük lett az unott nénike, aki alig várja, hogy jól megb*****, és hogy végre hazamenjen:o)
a gyerekekkel való foglalkozás a véremben van, nagyanyám tanítónő volt, ebben nőttem fel, tanítottam is 3 évig képesítés nélkül, még otthon és nagyon élveztem, aztán úgy alakult, hogy átjöttem Pestre, itt bébiszittereskedtem egy évid és valaki ajánlotta ezt a helyet. a főnöknőmmel megegyeztünk, hogy dolgozom, és közben elvégzem az ehhez kellő sulit. hát így lettem gondozónő...mást el sem tudnék képzelni...de mondjuk még szívesen lennék védőnő, vagy tanítónéni is:o)))
nemrég hallottam, h egy 3 hós tanfolyam után lett vki bölis gondozónő. nem örültem nagyon. persze a gyerekekhez való hozzállás meg sokminden nem a diplomán múlik, de biztos nem árt..
Te hogy lettél gondozónéni?
remélem, nekem is tetszeni fog az állami bőcsi! mert másra nem fussa :) de szimpik a nénik! :) ez jó jel! és Lackónak is :) kiderül.. :)
egy 2 éve emelt szintű képzés, ami olyan volt majdnem mint egy főiskola, diplomaírással vizsgákkal, minden...
hogy mitől szarok? rosszak a körülmények, unottak a gondozónők, nem érdeklik őket a gyerekek, mert nekik ez csak egy munka, persze tisztelet a kivételnek, és az elnyűtt, régi gondolkodásmód folyamatos betartása, minden újítás és ötlet nélkül, mert nem engedik nekik, még ha jó ötlet is megvalósítani...ezért szar. újítani kéne, lelkes fiatal gondozónőket képezni, akik szeretik azt amit csinálnak, hagyják őket kibontakozni ha új ötletük van és szeretik a gyerekeket! nálunk ez van:o)
milyen végzettség kell a gondozónői munkához?szerinted mitől szarok az állami bölcsik?
a mienket is dícsérik, a védőnők és anyukák, nagyik is.
Grepike gratulálok én is ha még nem tettem volna!
Szerintem az összes magánbölcsi rablás. (Mondjuk Beáéknál egész jó, hogy nem kell bevinni semmit.)
Én államiba adom, de nagyon jó híre van. Szóval ehhez képest nem tud sokkal többet a magán.
Itt 6-18-ig vannak. Max 10 órát hagyhatod benn, és rugalmasak nagyon, és kedvesek. A gyerekek imádják a gondozónőket. Tudom, hogy ez nincs minden helyen így. Így én ezért is csodálkozom ezen.
Valamiért mégis jobban hangzik ez a magánbölcsi dolog. De sajnos nem mindenki teheti meg.
Amúgy itt is lesz havi 10 a bölcsi! Kaja, meg napi díj összesen.