2008 februári babák :D (beszélgetés)
A vesekővel való hasonlat :DD
A vonalzót a babafalva.hu-n tudod megcsinálni és a linket kell másolás-beillesztéssel betenni az adatlapodra :)
Meg szülés után az expocakos fórum is nagyon aktiv.Oda is lehet menni ötletekért, tanácsokért!!!!
Én is szeretnék már itt járni, de sajnos leragadtam másfél éve a babát tervező fórumba((.
tényleg megyek.Zitus neked jó gyakorlást.
:DD Elég fura hasonlat :)
Szerintem ha sokszor megbeszéled vele, kéred tőle, Ő megérti és segíteni fog!! Biztos nagyon ügyes lesz :)
Én is félek :) Bár igyekszem elhessegetni. Beszélgetek Alízzal, próbálom "rávenni", hogy nagyon ügyes legyen és segítsük egymást!! Remélem hallgat rám :)
Igaz én inkább attól félek nehogy Ő is hamarabb szülessen sokkal, bár dorkával is minden ok volt..
Oké addigra remélem megtanulok rajta mindent.
Terhességi csíkokkal hogy állsz?
Látom Zitukám hogy barátkozol.meglátod majd napközbe minden fórum aktiv.Én is megyek pihenni, reggel melózok((((.
Neked további jó szórakozást.Puszi.
Pontosan február 25-re, de valószínű előbb fog születni, az Uh-k szerint is már plusz 2 hét és 4 nappal nagyobb.
Legalábbis én nagyon remélem, hogy nem húzzuk addig :)
Majd rájössz :)
Eleinte én is inkább csak olvasgattam, de aztán beléptem fórumokba is és nagyon aranyos volt mindeni. Bár nagyjából csak a pocakosok-pocaklakókba járok, meg ide :)
De majd szülés után a 07/08 legaranyosabb kismalackái-ba "kell menni", az a pocakosok folyt.kövje :DD
Azt hiszem ennél könnyebben nem is lehet :)
Nyitva volt a méhszájam már eléggé (bő 3 ujjnyira), 35 hetesen váratlanul megszületett Dorkám nagyjából 4 óra alatt :) Bízom benne, hogy Alíz is ilyen ügyes lesz :)
:)))
Nekem is sokszor úgy "összetekeredik" vagy nem is tudom..
Biztos szeretni fogja a zenét ha megszületik akkor is :) Nálunk akkor van nyugi, ha apa megsimogatja, de akkor szinte rögtön felhagy a rúgkapálással. Kivéve ha apa susog neki, akkor fejbe rúgja :DDDD
Pontosan nem tudom, mert nem merek már a mérlegre állni és a védőnőt is kértem, h ne mérjen meg :) De 15 kg felett járok már :(
A mi babánk is nagyon élénk, sokszor azt hiszem kijön az oldalamon :DD Gondolom nálad is hasonlóképp :)
Szép neve lesz :)
Hát igen, a pocak.. Nem is tudom hogy nőtt ekkorára... :DD
Gratula!!
Nekünk kislányka lesz, Alíz :)
Név??