2008 februári babák :D (beszélgetés)
egész jól. MOst napközben is ugyanazt csinálom, mese, aztán egyedül hagyom, most délután már majdnem el is aludt egyedül, de kicsit nyöszörgött és én hülye bementem, pedig már hason feküdt!! Szerintem elaludt volna egyedül is (nem sírt, csak nyöszörgött, olyan elaltatósformán) ha már meglátott akkor már simogattam a hátát:-)) Szóval haladunk, szerintem nagyon ügyi:-))
Ma meg maratonit alszik,kíváncsi lesezk este mikor dől ki:-))
(délelőtt aludt 2 órát, úgy kellett felérbesztenem, hogy lekéssük a tanácsadást, meg már most is majdnem 2 órája szunyál:-))
Ja, a múlt hónapban 20dkg-t nőtt, akkor volt 7,4kg, most azt hittem alig, aztán 8,1kg!!!!
Szóval behozta a "lemaradást":-))
igen, mar felemeltem az agynak azt a reszet amelyik a fejenel van, igy nem fekszik teljesen vizszintesen
persze hiaba keresek baby Nasivint, nincs, hiaba keresek homeopata bogyokat, nincs....szerencse Nagybanyan(odavalosi vagyok) van egy volt osztalytarsnom akinek van egy patikaja es ott lehet mindenfele homeopata bogyokat kapni, holnap megy a ferjem (60 Km) es vesz. remelem holnapig azert mar jobban is lessz. delutan mar 38.2 volt a laza, levonas utan.
Nem aggodom en egyaltalan, csak kivancsi vagyok. Nem tudtam, hogy masok tudjak-e mar hasznalni a jate kokat. Mivel rajtunk kivul a tobbi baba idosebb, ezert erdekel, hogy ok hol tartanak, en mit varhatok, es olyankor megnezem, hogy Ceziben van-e hajlandosag azokra a dolgokra, es esetleg segitek neki.
Pl. Ari irta, hogy Lacko tapsol es cuppog. En is kiprobaltam parszor, jot szorakoztunk, de Cezi meg nem tudna megtanulni.
A nagy kulonbsegek itt a forumon belul is megmutatkoznak. Van aki 3, es van aki 7 honaposan fordult meg, es a tobbiek is szetszorva a ketto kozott. Hogy oszinte legyek, engem azert ez melglepett, mert azt hittem meg az elejen, hogy 1-2 honapnal nagyobb kulonbsegek nincsenek. Hiszen a mehen belul ugyanugy fejlodnek, nem?:)
Na mindegy, emlekszem, hogy Dorci mar hason nyult a jatekokert, mikor Cezi meg nem is volt hajlando hason lenni. Es o legalabb alszik, ezert sokan a fel karjukat adnak, van aki akar a jobbat is!
Cezi is kb akkor kelt, illetve aludt volna meg, de fajt a poci, es csak nyuszogott. En meg felkapcsoltam a lampat, es jatszottunk hogy kimozogja a bubikat. Hat jottek is szep sorban...
Mi is keltunk joparszor, az orat mar nem is nezem.
Majd egyszer eljon a mi idonk is, amikor alhatunk.
De mikor?????:(((((((((
egyetertek!!!
szalnyit nincs lemaradva! ne feledd, hogy ti februarban szulettetek!! vagyis egy hoval kesobb mint a mieink, oszt ugyanott vagytok mint mi!
lanyok, akiknek mar volt meghulve a gyerekuk, milyen orcsepp valt be, vagy mas, amitol kidugult az orra?
mar mentolos kremet is tettem az orra ala, persze iciripicirit, nem ajanljak piciknek, de mar nem tudom mit csinaljak szegennyel, mert nem tud ludni sem :(
mekkora egy kreten gyerekorvos!!!!
neki meg illene mas foglalkozast valasztania!!!!
Ezt én is így gondolom, viszont kicsit arculcsapás volt, mikor a gyerekorvos most azt mondta nekem, hogy vigyem el a Gergőt gyógytornászhoz, mert egy 7 hónapos gyereknek "illik" másznia. Adott egy listát gyógytornászokról, egyik sem dolgozik a kórházban, mind valami magánzó, akinek fizetni kell!! Szerintem felháborító, ha nem úgy gondolnám, hogy minden gyerek más ütemben fejlődik, akkor fejvesztve vinném ki tudja mennyi pénzért gyógytornászhoz és be lennék parázva, hogy visszamaradott a kicsim.
Egyébként anyukám azt mondta, hogy nekem kimaradt a mászás, egyből felálltam és rövid időn belül elindultam. Semmiféle negatívum nem ért emiatt később, nem voltak tanulási nehézségeim, sőt, nagycsoportos koromban megtanultam olvasni (himlős voltam, unatkoztam :-)), általánosban végig kitűnő voltam.
Te Csirke! Miért is aggódsz Te állandóan Cézi miatt?????
Basszus, úgy ül, hogy Dorci a közelébe sem ér, meg úgy beszél, hogy én még csak hasonlót sem hallottam itthon!!!!
Hihetetlen csajszi, nagyon édi a videón, még a könnyem is kicsordult a nevetéstől!:)
WOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cezarine ma este elaludt egyedul a kisagyaban egy hang nelkul 5 perc alatt! Csend van, csend van, bemegyek, szuszog mint egy angyal!
Juuuuuuuuuuuheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Kar hogy nincs itthon senki, hogy velem oruljon, es meg sikitanom sem szabad, mert kezdhetne a dragam elolrol:)
Persze nem remelem hogy ez megismetlodik a kozeljovoben, de most orulok mint majom a farkanak:DDD