2008 februári babák :D (beszélgetés)
Hát nem tudom.
Az bizti, hogy a fejés nem = amikor a baba szívja ki. Meg hát azért az olyan jó, amikor Ő cicizik!:)
Én van úgy, hogy határozottan fogom közben a fejét, ne tudja elforgatni, mert néha alig van türelme kivárni, míg megindul a tej, ilyenkor muszáj picit "kényszeríteni" a maradásra. Néha az is elég, ha cirógatom közben a nyakát, azt is imádja és emiatt is marad, illetve nyugton marad.
Na pussz, jó éjt!
igy van, en sem mertem soha, most csak azert kerdeztem, hogy ha uvegbol adnam neki, akkor mennyit adjak.
Remelem hamarosan jobban lesztek. Ha ez vigasztal, mi sem tudjuk kihasznalni a jo idot, mert halaadas van, minden nap vendegsegben leszunk.
en ugy latom, hogy a technikajaval van gond. Cicizes kozben allandoan balettozik, elengedi minden masodpercben, es egy csomo levegot nyel. Uvegbol viszont nyugodtan iszik. Akkor is sokkal jobb a helyzet, ha anyatejet kap uvegbol, tehat nem a tejjel hanem a szopassal van a gond. De ha fejnek es uvegbol kapna csak, akkor elapadna a tejem, meghat hol az intimitas?
Nem tudom mit tegyek.
En ugy tudom, hogy 3-nal lejjebb nem szabad vinni a napi tejcsit.
egyetertek, a gyerek erzi, hogy neki mi a jo, kell bizni az osztoneiben!
a para elkerulese vegett, soha nem mertem, hogy Balint mennyit eszik:) igy is az elso hetekben, siros es hasfajos volt es mar jottek is a tanacsok: "lehet nem jo a tejed.."
felmergeltem magam, es hittem abban, ha a gyerek fejlodik van pisis kakis pelus, akkor minden rendben...
Na megyek aludni, mert megint csak a hülyeség jön már csak!
A betegeknek jobbulást, nekünk Anyukáknak jó éjszakát, ja és SZUPER 7VÉGÉT mindenkinek!
Jó időnk lesz, az bizti, ki kell használni!
Nem tudom!
Szerintem, ha a cicit elfogadja, de nem eszik, akkor valószínűleg elég az neki most valamiért!
Lehet, a pukikra ő most ezt a "gyógyírt" találta ki. Többi kaja szünet, csak anyatej.
Én a vitaminok miatt nem aggódnék, pár nap nem lehet gond.
Nekem a napi 5-ször 200 ml-t mondták kb. adagnak ennyi idősen. Ez min. 2x legyen anyatej, vagy tápszer, a többi lehet főzi, gyümi + innivaló kínálása fontos.
Na most Dorci max. 100-120-akat eszik egyszerre, akár ezek szerint parázhatnék is, de a majdnem 8 kg után eszembe sem jut. Neki ennyi kell és kész, ettől is szépen gyarapszik. Sőt!
Jut eszembe! Egy ismerősöm babája rettenet hasfájós volt, aztán kitalálták, nem-e az anyatejtől van. Ahogy abbahagyták, minden gondjuk megszűnt.
Lassan már én sem tudom követni!:):)
De a lényeg, hogy itt vagyunk!:)
Hát lehet, de ennyi erővel mosogatólé is lehett volna benne, azt sem vette volna észre??
Miért? Ő iszik a mosogatóból?
Hajni, en is kicsit megijedtem, mert
na leptem a lanyom epp hatkozepig fosta magat
Hát, hogy:
- Van valami? Történt valami? Írhatod, mert itt vagyok, ha nekem akartad írni! -
Bocsi, jó vagyok magyarból, mi?
kicsit fáziskésésben van most ez a portál.
anyatejből annyit ehet amennyit akar. az nem hízlal, nem káros, a legjobb.
Hát igen, elég szar érzés kidobni a gondosan elkészített kajákat. Én egyébként, ha nem kevertem hozzá tejet, vagy tápot (ezt sosem tettem még), akkor megeszem, sokszor úgysem eszem egész nap.
Na meg a mosogatás! Én már nagyon ritkán sterilizálok, csak forró vízben mosogatok, na de ettől meg tökre ki van a kezem.
Hajni! Tényleg! És tudni mitől lett ez a kezeddel? Vagy egyik napról a másikra ilyen lett?
Szerintem mehet, ha gondoljátok, én a baciktól nem félteném, úgysem engdtek neki megfogni semmit, csak nézelődik, nem?
Amúgy én nem vinném el Dorcit, mert nem tudom olvastátok-e a naplómban, de én kicsit most bizalmatlanabb lettem az újdonságokkal kapcsolaban. Arra gondolok, hogy imádja a bernátegyit Anyuéknál, a macska meg mikor átjött a szomszédból úgy megijedt, hogy sírt??? Szóval nem tudom nem ijedne-e meg valamitől, azt meg nem akarom, hogy később emiatt legyen félősebb.
Nem mondom, hogy a macskás eset miatt most parázni fogunk mindentől, de picit óvatosabban állok dolgokhoz, nehogy kedvét vegyem a nagy lazaságban.