2008 februári babák :D (beszélgetés)
:) de jó, hát eljött az ideje! :)
sziasztok! képzeljétek megtört nálunk is a csoda! Gellért péntek óta belepisil a bilibe!!!
na, nem szól hanem mikor én úgy gondolom hogy kéne neki ráültetem és produkál! ez azért nagy dolog, mert eddig nem is volt hajlandó ilyesmire! nagyon örülök, hogy végre elkezdődött nálunk is valami ilyen téren:o))))
nagyon édes, formás baba!:o))
Köszönöm. Tettem fel képet Andorról a naplómba.
ez nagyon jó hír! minden jót nektek és néha nézz be azért hozzánk!:o)))
nagyon örülök és minden jót kívánunk! :)
értem én, de sárga csekket nem rakhatok a gyerek szájába, meg a popsi alá se, naugye? ha lesz rá mód, akkor lesz több gyerekem, ha nem, akkor nem. én nem vagyok egy majdcsakleszvalahogy-típus, persze, nincs előre tervezve a következő pár évem, de azért meggondolom a következő lépésemet. nem mintha ettől még nem döntenék helytelenül néha, de talán ritkábban..
Sziasztok csajok!
Itthon vagyunk. A "kisfiam" 19-én 3940 grammal 53 cm-vel megérkezett. Nagyon jó volt a dokim. Könnyű szülés volt. Sőt még kevésbé fájt, mint Aliznál.
A kórházba beindult a tejelválasztásom, és még több tejem van, mint Aliznál. Már a jövő héten ha minden igaz felszerelnek az anyatejesek.
Részletekkel jövök később.
Aliz eddig imádja a kis tesót, de már most féltékeny, állandóan kézben akar Ő is lenni.
Sajnos tegnap este belázasodott, de remélem nem komoly.
Puszilok mindenkit és köszönöm a jó kívánságokat.
hát igen:o) csak telik az idő és te sem leszel már fiatalabb:o))) érted ugye?:o)))
tényleg. pontosabban a párom nem akar, de ha Lackó szeretne majd, biztos nem lesz ellene.. :)én amúgy szeretnék, csak nem érzem az anyagi biztonságot. persze, evvel lehet kötözködni, és ha becsúszna, biztos örülnénk, de ha nem, akkor inkább majd egy kicsit később.4-6 éves hiteleink vannak, elég magas összeggel, ezért most nadrágszíj be, de látom az alagút végét! :)ugye milyen pozitív vagyok ?! ;)
mi kirándulunk ismét, az ingyé van :) persze nyáron majd lesz pancsi is, remélem.. :)
ne zavarjon, hogy én nem tervezek kistesót :DDD
de nem zárom ki..
sajna nincs...250 km. oda-vissza
Az jó sok! Közelebb nincs valami?
elképzelni sem tudom mi lesz, hogy lesz?
nem lesz egyszerű, de azért már én is várom:o)))
aztán majd nálatok is kopogtat a gólya, szépen sorban mindenkinél, nálad is, csgaléknál és arinál is! akkor meg majd én irigykedek, hogy megint babázhattok:o))))
hat nem lessz egyszeru:) elvezd a hatramarado heteket:D de azert irigykedek:)
nekunk csak az ut kerul 6000 ft0ba....meg a belepok meg 5000...kaja itthonrol
mi is szívesen elmennénk egy wellness hétvégére, de már nem nagyon bírom, meg most ugye kell minden fillér, talán majd 2-3 év múlva, mert hamarabb el sem tudom képzelni, hogy 3 gyerekkel hogyan nyaralhatnék:o)))
Pont ezt akartam javasolni. :-)))
Nálunk már évek óta nem divat a locsolkodás húsvétkor, egy pár évig elmentünk olyankor itthonról, mióta Gergő van, azóta itthon vagyunk, de már elszoktak az ismerősök. Most tervezzük, hogy elmegyünk egy fürdőbe, még meglátjuk, mi lesz belőle. Csakis Hunci miatt, mert ő biztos élvezné. Kb. 4000 ft-ból jön ki, belépőstől, üzemanyagostól, kaját viszünk.
el akarunk menni egyet furodni sostora, ott van egy csomo gyerekmedence, balint tuti elvezne. a ferjem ugyis vesz ki egy par nap szabit, hogy rendezzuk le a nagytakaritast szonyegmosas stb., egy napra elmegyunk.
huhh, nalunk az ellenkezoje van, az ottlevok el sem hinnek, hogy itthon meg milyen. multheten elmenyunk egy butoruzletbe, teljesen felporgott, szaladgalt, fel akart maszni mindenhova, csak a rosszasagon jart az esze.
Ne süssél, ne főzzél, pihenj. Menjetek csak kirándulni, egy napra, nem ottalvósra, az is klassz.
Nekünk szerencsére akkor is jól viselkedik Gergő, mikor elmegyünk valahová, még sosem vallottunk szégyent, étteremben is szépen ül, eszik, rendesen viselkedik.
..meg egy etelfutar allandoan szallitana a kesz kajat..:)milyen jo lenne!
annyira keveset vagyunk egyutt meg jarunk ossze baratokkal meg rokonokkal, jo, hogy ilyenkor van ra alkalom.
ja, a tavaly a keresztfiainknak csinaltam nyuszifeszket aprosagokkal. balint sztem sem tudna meg ertekelni. en nem vagyok nagyon husvet meg locsolkodasellenes, marmint a gyerekek reszere, sztem nekik elmeny, meg hagyomany, csak engem hagynanak ki belole:)) hozzank se jon csak egy par nagyon kozeli rokon. na meg jonnek haza barataink az usabol, jo par napig nalunk fognak lakni, meg sogoromek az ikerrek, ok is fognak nalunk lakni, ami nagyon jo, csak ne lennek olyan kimerult...
További ajánlott fórumok: