2008 februári babák :D (beszélgetés)
Este is 1/2 8-kor szopizott, majd 10-kor ismét, és éjfélre sikerült visszaaltatnom. Hát nem egyszerű a fiatalember.
szia! de jó hogy írtál! képeket is légyszííííí!
azért ne kényeztesd el nagyon:o)))))
Volt olyan éjszakánk, hogy 2,5 óra volt mire visszaaludtunk. Nekem ez szokatlan, mert a lányom miután megszopta az adagját aludt.
Sziasztok!
Pénteken leszünk 1 hónaposak. El sem hiszem, hogy így rohan az idő.
A kis manó nagyon anyás. A szopizás 1 óráig tart jobb esetben. 2 részletben szopizunk, büfizünk, csuklunk, meg különben is anya ringasson álomba.
igen tudom, hogy mindenkinek van dolga, meg elfoglalt, de néha jó lenne beszélgetni egy kicsit!
csgal, fel a fejjel!
én dolgozom, meg káosz van a melóhelyen..4-kor kelek, áh, hagyjuk.. :)
Jogos. Én nem vagyok jó formában, a naplómba sem írtam már egy ideje, ma megpróbálom magam összeszedni.
mi van csajok? nagy a csend....lassan alig beszélünk, sajnos!
igen, mi is felváltva mentünk táppénzre amikor Gellért beteg volt, a dokinak mindegy kit ír ki...
na, ezt még nem hallottam, de köszi, utánajárok! :) jó lenne. anyagilag nem, de másképp muszáj!
Már mért ne mehetnél? Nekünk a gyerekdoki azt mondta, hogy bármelyik szülő mehet, csak összesen 84 nap van.
nem tom, a párom van gyesen, így én nem mehetek tp-re a gyerekkel, ő meg nincs bejelentve, szal hagyjuk..LAckó most is beteg, hörghurutja van, nem mehet bölcsibe, nem is tudom, hova teszem jövő héten.
Gyermekápolási táppénz.
Én elmehetek, csak addig a minimálbér 60 %-a
jár, nem a saját fizum 60 %-a. Ami jóval kevesebb!!!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! vigyázzatok magatokra, mi most elutazunk, kedden leszek! puszi
mi az a gyáp? ilyenről még nem hallottam...
valami rémlik, mert én is ledolgoztam a 180 napot mielőtt táppénzre mentem volna...
Köszi!!! :)
Képzeljétek csajok, nem tudom nálatok hogy van, de ma tudtam meg, hogy a GYÁP-ot addig a minimálbérből számolják, nem pedig a tényleges béremből, amíg nincs meg a 180 bérezett napom ismét. Ami azt jelenti, hogy ez bruttó 1470 Ft/nap. Ez náltaok is így van, aki már dolgozik? Ari esetleg? Bea te tudsz valamit?
Isten éltessen KÍra még egyszer:o))))
boldog szülinapot kírának!
Nagyon sok boldog szulinapot Kiranak!!
Szia!
Mi nem használtunk tápszert. Ebben nem tudok segíteni.
Én kitöltöttem, anyukám meg semmit nem tud róluk, mert én nem kaptam annak idején.
Nagyon boldog szülinapot kívánok Kirababának! Isten éltessen sokáig, nagylány!
Opel Astra, nagyon klassz már ki is próbáltuk, a naplómban van kép is róla...
További ajánlott fórumok: