2008 februári babák :D (beszélgetés)
Kis fáziskésés: Szia!
Hol van mindenki?
Tornázni voltunk, olyan ügyi volt a fiam, megdícsérte a csaj, aki tartja, hogy milyen ügyesen bukfencezik. Már csak kettőt kell aludni és szülinap!!!
Nálunk reggel cicizés, kb. 1 óra múlva reggeli, sajtkrémes, párizsikrémes, padlizsánkrémes ... kenyér, virsli, rántotta sárgájából, vagy sütőtök, banán, néha tejpép, délben főtt kaja, nagyjából az, amit mi eszünk, délután gyümölcs, joghurt, túrókrém, ilyenek, este főtt kaja vagy tejpép (nem nagyon eszi meg, mert pépes), lefekvéskor cicizés. Gergő rengeteget eszik, de a végtermék is többször van egy nap. :-)
Általában kétszer alszik egy nap, délelőtt kb. 40 perc, délután 45-60 perc. Ez változó, tegnap egyszer aludt, délelőtt, több mint egy órát, aztán este 8-kor már szunya. Esténként fél 9 körül fekszik-alszik és reggel 7-fél 8-ig nyomja. Van, hogy hang nélkül.
Tipikus csajszi gondolom!
Az szuper, mi is járunk hetente egyszer, nagyon szeretjük mindketten, ma is megyünk, már ha mondom Gergőnek: bukfenc, már teszi le a kis fejét hozzá, nagyon sokat fejlődött.
Szerencsére nagyon jókedélyű, állandóan hallatja a hangját!
szia! üdv a fedélzeten!
igazából 5x 6x kéne egyenek ebben a korban a gyerekők, de nálunk ez nem így van. reggel tej, aztán reggeli(sonka, krémsajt, túró, virsli) ebéd 15-16 óra között( amit épp főzök, neki már nem főzök külön), délután gyümölcs(általában alma, de bármi lehet, van amikor joghurt, vagy keksz) ez uzsinak betudható, apával vacsi(nasi az ő vacsijából mert nem nagyon éhes ilyenkor) aztán az ő vacsija ami a tej, este lefekvéskor.
persze ez némileg változik ha elmegyünk itthonról, mindig van nálam üveges kaja és babakeksz is...
alvás mostanában napi 1x max.2 óra, ha minden jól megy....ha nem kevesebb, de úgyanúgy fekszünk este, 22-kor. ha mégis bealszik délután, este szívok, mert nem akar aludni...ilyenkor gáz van és bosszankodom...:o)
Köszönjuk bizony Zsófi egy igaz kiscsaj de láttam Aliz is tündéri gondolom az egész család szeme fénye nade igyis van jol:D
Sziasztok!Zsandre ez ismerős nálunk is ha látja alaki gépezik rögtön rohan és nyomkod amit ér!Söt bekapcsolja egyedül és nyul az egér után katingat nagy franc csajszi:D
Nálatok naponta mennyi étkezés van? 3 főétkezés, plusz tízórai, és uzsi? Mit adtok reggelire, és vacsorára? Mennyit esztek? Hogy alszotok?
Aliz nem táncol, de ha olyan reklám megy amiben babák vannak nevet, és tapsol nekik.
Látom új taggal bővültünk. Nagyon kis aranyos a lányod, és a karácsonyi kép haláli.
Sziasztok!
Nem tudtam mostanában benézni, mert a kis manó mióta elindult nem tudom utolérni. Rámol, illetve ha ideülök kikapcsolja a gépet, plusz a klaviatúrát akarja nyomkodni.
Bizony, Zsófi eleven és nagyon -de nagyon kiváncsi baba szerintem ez viszi elöre .viszont szerintem minden babának megavan a saját üteme a maga fejlődésben!Hiszen nem hiába mondják egyik ujjam se egyforma.Kis falatok olyan gyorsan nönek...:D
ezeregyig leveszed es mondod, hogy neem....vagy mindent elbarikadozol...
viszont mindenre felmászik és ettől megőrülööööööööök!!!!
hogy értessem meg vele, hogy nem szabad????
most úgy néz ki helyreállt a rend:o)
nalunk is van olyan nap, amikor nem eszik meg egy etelt amit eddig megevett
huuuu hat tenyleg nem semmi!!! mi vagyunk a masik veglet, Balint minden egyes fazist alaposan vegigelvez:)semmit sem siet el:)
kivit mar edtunk mi is, igaz mag nelkul
csajok egyre kevesebb az idom barmire, nem tudom ti hogy vagytok vele...mikor ebren van nem igazan tudok tole tevekenykedni, na meg a laptop ele szo sem lehet, mert o is oda akar jonni:)
Virágnak már adtam kivit (mag nélkül) és nagyon ízlett neki,nem volt semmi baja tőle
voltunk ma baba mamatornán! nagyon jó volt, Gellért is tök jól érezte magát....már fáj mindenem:o))
én már adtam Gellértnek kiwit és csak úgy falta, maggal együtt..azt másnap szépen kikakilta...mint ahogy mi is:o) semmi baja nem lesz tőle...
Akkor Gergő is ügyes fiu!Nagyon fejletek a mostani kisbabaák!Néztem a kisfiadat nayon vigyori!
További ajánlott fórumok: