2008 februári babák :D (beszélgetés)
nem hogy dragabb, kb dupla aron vannak....a baratnom keresett babakocsikat, de 10-12 milla korul talalt....vagyis 60-70-ft-. a baj, hogy itt nincsenek speci nagyvalaszteku babauzletek.
néztem ottani oldalakon ugyanezt, és sokkal drágább ha ott veszed,mint itt...
szuper gyerekkocsik vannak ott, ha lessz kisteso mi is rendelunk majd onnan:))
nyugi, én is 250.000 forintost is eddig ez volt a legdrágább...
a miénk "csak" 50.000 volt de már nagyon rég vágytam rá....a másik kettőből egyből kijött volna, de akkor még nem tudtuk hogy nem lesz jó....
:)))
kuldd el a linket is legyszi:)tenyleg nagyon szupernek latszik!
kepzeljetek, egy mindjart szulo ismerosomnek a mindjart szulo baratnoje 300 000 ft-os babakocsit vett.....el nem tudom kepzelni mit tud!!!
nagyon köszönöm a köszöntést mindenkinek!!!!
mazsola van kép a naplóban, de ha akarod elküldöm a linket, ott azért jobban látszik...
de nagggggggyon széééééééééép!
Én is, nem tudom, melyik a jobb.
Én is így fogom fel, jól megerősödött az immunrendszerünk. :-))
bettibea: mar annyira felcsigazodtam a babakocsitol en is, hogy muszaly vagy kepet feltenni rola, lassam mar en is:)
hat nem semmi, hogy mar ennyi ideje kinlodtok kulonbozo betegsegekkel. csodalom, hogy van ennnyi turelmed, nekem nincs...
en is hol igy hol ugy beszelek vele. olvastam en is hogy egyes szemelyben kell vele beszelni, de nem mindig jon, hogy ugy beszeljek
mi lenne, ha nem vigyáznék magunkra? NA, persze van a közvetlen családban ovis kisgyerek, kettő is, akik mindig hoznak friss bacikat:( talán megerősödik Lackó tőle. Remélem legalábbis.
Boldog hófordulót Gellértnek!
én így használom: gyere megyünk, öltözünk, eszünk..., többes szám első személyben...
ma vagyunk 11 hónaposak!:o)
istenem, egy hónap múlva szülinap!
Én hol így, hol úgy, de inkább rendesen, mintha felnőttel beszélnék :)
Ti hogy beszéltek a kicsihez? Egyes szám harmadik személyben (anya ideteszi, anya tisztába tesz, stb.) vagy egyes szám első személyben (ideteszem neked, tisztába teszlek, stb.)? Most olvastam, hogy első személyben kellene, de én mindig harmadik személyben beszélek, azt hittem, így segítem a beszédét. Mi a véleményetek?
Nem irigyellek. Engem ez a másfél hét teljesen tönkrevágott, te meg már őrült régóta beteg vagy. És a kicsi... Kitartás!
hát ez az!
Gellért is elvan egész nap, jön-megy felfedez, még 4 órán át kibírja kaja nélkül is,de hogy így ellegyen egy gyerek anya meg ilyenek nélkül...?
jobbulást Neked! még én se vagyok teljesen ép, az orrom még folyik és már múló hasmenésem van. egyik nap vagy 20* kellett mennem.. és babóka is köhög megint.
Hát én ezen nem lepődtem meg. Kíra ugyanígy kúszik, úgyanígy mozog, ugyanezekkel játszik, teljesen ilyen.... és ugyanígy elvan. Én a a 4 órát csak az alvás és az evés miatt nem hiszem el...
Képzeljétek, nemrég jöttünk vissza egy félórás! sétából és olyan rosszul vagyok, hogy csuda. Annyira szédülök, hogy azt hittem, nem bírom felhozni a huncutomat a babakocsiból (pincében van a garázs, ott parkol a babajárgány), szerencse, hogy 5 perc alatt elaludt. Most fekszem és nyalogatom a sebeim, jól letaglózott ez a betegség! Pedig ma tornázni akartam, hogy visszaszerezzem az erőm.
Nem tudom, de talán a szülinapkor megengedett egy kis "habzsi-dőzsi". :-)
kuldom priviben, nem olyan "szep", csak ha bevonod tejszinhabbal
lattam, nagyon tetszik az is, de mi a helyzet a kakaoval? szabad nem szabad?
Gabibaba naplójába betette a szuper csokitorta receptet tojás és tej nélkül. Én valószínű olyat sütök a huncutnak.
További ajánlott fórumok: