2008 februári babák :D (beszélgetés)
Én nem azért viszem el, mert parázok. Egyszerűen tök kedves a doki, és azt mondta az elején, hogy inkább nézzük meg. Amúgy meg eddig bármikor felhívtam őket, ők akartak ránézni, biztos, ami biztos alapon. Szerintem nekünk jó a dokink. Rendes. Na persze nem azt mondom, hogy másé rossz, hanem arra akarok kilyukadni, hogy ez a doki ilyen típus.
Amúgy tényleg mindig azt mondja, amivel én már rég elkezdem kezelni... :)
én nem viszem minden kis náthával, hisz ő is csak azt mondja amit én is tudok, nurofen, c vitamin, orrszívás. ha épp ellenőrzésre megyünk mindig megvizsgálja, ha meg úgy érzem baj van, vagy valami más mint addig akkor felhívom. mi csak akkor megyünk ha min. 3 napig lázas és nem megy le, vagy valami komolyabb van. mondjuk mi tanultunk gyerekgyógyászatot, ezért nem rohangálok minden kicsiséggel a dokihoz, meg amikor kisebb volt én is jobban paráztam ha beteg volt, de már nagy ló:o)
és persze nem baj ha ti elviszitek, jobb félni mint megijedni alapon:o)
minél előbb!:o)
a május nekem is jó...
Halihó!
Nekem rosszul, a gyereknek jól. Végülis jól végződtek az ünnepek.
Köszönöm, hogy tekintettel vagytok rám, és a vizsgákra. Már nagyon izgulok miattuk. Még csak most kezdek tanulni.
Várom már a talit.
Én elszoktam vinni dokihoz mindenképp, azért nézzen rá, és a doki is azt javasolja, hogy a tüdejt meghallgassa.
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat.
Mi is elutaztunk. Anyukámékhoz vidékre. Aliz nagyon élvezte a nagy udvart, a kis homokozót, és minden újdonságot.
A párom a múlt hónapban volt 30 éves és szombaton estére szerveztem neki egy meglepetés bulit. Nagyon jól sikerült, csak sokáig tartott, de már kipihentük magunkat.
sziasztok csajok, vissza a régi kerékvágásba! hogy teltek az ünnepek?
nálunk egész jó volt, kivéve, hogy egy csomó olyan dolog történt amit nem is vártunk: szombaton vásároltunk, vasárnap főztem meg takarítottunk, hétfőn locsolók jöttek, pedig senkit nem vártunk, aztán elmentünk otthonról. Nem így terveztem de végül is nem volt olyan vészes...:o)
lehet, de megszokja hogy mindennek édeskés íze van és majd nem fogja natúr meginni, mindig kérni fogja a kakaót. nagyon el lehet itt rontani, de ahogy gondolod...én nem tennék bele semmit...
Gellért nagyon szereti a tejet, sőt már a tápszert meg sem issza, amikor úgy alakult egy este, hogy azt kapott mert elfogyott a tej...addig amíg nem feltétlenül szükséges én nem fogok adni neki kakaót. csokit néha kap és szerintem annyi pont elég...
neked is!
És mindenkinek boldog Húsvétot!
szerintem tejet adhatsz neki, de a kakaóban koffein van, még a nesquickben is, ezért én nem nagyon pörgetném a gyereket, ha nem muszáj és allergiás lehet a kakaóporra is! szóval én várnék még vele, először elég a tej, aztán ha jól bírja és nincs baja tőle, később fél év múlva a kakaó.
egyszerre nem szabad annyira megerőltetni a szervezetet újdonságokkal...
egyetértek teljes mértékben! nagyon jól éreztük magunkat! Csgal pont olyan élőben mint ahogy leírja a naplójában, állandóan pörög és Gergő élőben még sokkal huncutabb mint a képeken!:o)
remek volt, de azért estére elfáradtunk egy kicsit, de megérte!:o)
ugy tudom allergizalo.
az en gyerekkoromban volt valami kakopotlo, a Lacovo, nekunk azt adtak, de sajna mara hire hamva veszett. pedig nagyon finom volt!!
Mi is így vagyunk ezzel. A páromnak jó állása van, de mi lesz ha történik valami.
Viszont nem tudom, hogy vissza tudok-e menni a cégemhez. Remélem, hogy kihúzom a válságot, és utána talán könnyeben találok munkát.
Bár ez is lehet, hogy illúzió lesz. A tény, hogy ha most visszamegyek, és eljövök újra, szerintem már nem lesz esélyem újra visszamenni.