2008 februári babák :D (beszélgetés)
Én biztos vagyok benne, hogy Gergőke már álmodott rosszat, volt már, hogy átmentünk hozzá a férjemmel, hogy megnézzük mit csinál és nyüszizett álmában, meg rázkódott, kicsit sírdogált is, nagyon rossz volt látni, simogattuk, hogy nyugodjon meg. Közben persze aludt.
Szerintem is inkább a gyaloglás az oka az aluszékonyságnak, mert Gergő is állandóan megy, és bármennyit is alszik délután, bármilyen későn kel reggel, este 8-ra beájul. Már sokszor nincs kedve fürdeni sem, csak dörzsöli a kis szemét. Amúgy elhiszem, hogy aggódtál, én is ilyen vagyok. Mondjuk én parajoli. :-)
Jó utat nektek és vigyázzatok egymásra!
Én is minden esésnél attól félek, hogy agyrázkódása vagy belső sérülése ne legyen.
Jó utazás nektek. Már én is többször voltam Erdélyben, gyönyörű, és hihetetlenül tiszta a levegő.
Melyik részére mentek?
Különben mi is betegek vagyunk. Szegénykém köhög, és lázas, de az orrát hiába szívtam, mert nincs benne semmi.
Ja és 3 hete megy a hasa. A védőnő szerint azért mert eszi a homokot.
Ma viszem dokihoz. Nem tudom, hogy mit fog mondani.
valami biztos volt a levegőben mert Gellért is 2x ébredt, amire már nagyon rég nem volt példa.
a fogára tippeltem, de ha ott ültem mellette, érdekes módon, nem fájt neki, ezért valamilyen szorongás lehetett az oka, vagy rosszat álmodott, bár 2 éves kor alatt elvileg nem álmodnak rosszat.
hajnali 5-től mi is buliztunk, legalább másfél órán át. aztán sikerült fél 10-ig aludni mindkettőnknek.
képzeljétek este fél 9 táján, Gellért úgy bealudt, hogy átpelenkáztam, ráadtam a hálózsákját a ruhájára és fürdés nélkül lefektettem és meg sem moccant! ilyen még nem volt nálunk. már egy kis mozgatásra fel szokott kelni, de most mint akit lecsaptak. talán a másfél óra gyaloglás lehetett az oka, csak erre tudtam tippelni, meg egy kicsit aggódtam is mert leesett az asztalról kissé beverte a fejét, nem-e agyrázkódása volt, mert az okozhat aluszékonyságot, de nem hányt és nem is volt olyan nagy mértékű a fejbeverés.
kutya baja, szerintem csak jól elfáradt és kibukott, de azért kicsit aggódtam.
ma este megyünk a nagyikhoz Erdélybe, hétfőn jövünk, addig is legyetek jók, puszi mindenkinek!:o)
bocs ha hosszú voltam...:o)
nnna mar megint le vagyok maradva, mint a borravalo...
nathasak vagyunk, mindeketten, balint kexdte en folytatom. a foga is jon, u.h. a gyermekem kibirhatatlan....!!! ma mar belecsaptam a fenekebe, pedig megfogadtam magamnak...de teljesen kiborit!!
a talaka jo majusban, pontosabban a kozepen. nekem 9-10 van valami dolgom de ra egy vagy ket hetre kell menjek pestre a kerestfiaim szulinapjara, u.h. akkor jo lenne veletek is talakozni. na persze ha jo ugy nektek. hamarosan megtudom a datumot.
mi nem megyunk orvoshoz rogton ha nathas, csak ha komolynak tunik, pl. nagyon kohog vagy ilyesmi.
Elvittem dokihoz, mert hőemelkedése lett estére, meg eléggé berekedt, azt mondja, lehet, hogy a fogzás miatt van, homeos bogyókat kapott, meg vészhelyzetre egy-két ezt-azt, de persze nálunk ilyen nem lesz!!!
Este képzeljétek el, már aludt két órája, mikor le akartam feküdni, benéztem a nyitott ajtón és ott ült csendben, olyan kis "gergős" fejjel, akkor indult a láza fel, olyan édi volt, nem bírt elaludni, nekem meg nagyon fájt a fejem, így átvittem az ágyunkba és ott feküdtünk ketten, eltelt vagy egy óra, míg elaludt, teljesen hozzámbújva, félig rámfeküdve, fogta a kezem. Ez egy olyan helyzet volt megint, amitől felmelegszik a szivem és sosem felejtem el.