2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
igaz mg vissza van 1 kicsi de ma nekem is fáj a derekam de a takarításra fogom
igen 1 baba lesz.
most olvastam vissza a topikot szerencsére nem volt sok irás és még be tudok kapcsolodni nem ugy mint a többinél.
Neked is gratulálok holdfény. Első baba lesz?
sziasztok
csatlakoznék hozzátok és 9 hetes terhes vagyok.
Sziasztok!
Segítsetek! Jövő héten megyek Egerszalókra az új fűrdőbe. Szabad belemennem a vízbe, így, 7 hetesen?
szia!
Nem voltam. Elképesztő, a kórházba is időpontot kell kérni, és csak egy hónappal későbbre kaptam időpontot, azt mondták, hogy nem gond. Úgyhogy 13-án megyek először.
asszem én is megyek pihizni, holnap korán kelek.....jó éjaszakát mindenkinek!!!!
Nekem is még három hét van az uh-ig, de az még csak az első lesz....akkorra kaptam időpontot.
jó éjszakát, lassan megyek aludni, holnap dolgoznom kell egész nap.
Tényleg gyorsan telik, már voltam 5 hetesen, aztán meg 7 hetesen hüvelyi ultrahangon és 3 hét múlva már megyek a "rendesre", próbálom élvezni az idöt, hogy ne szaladjon el.
Egy kicsikével, de majd meglátod milyen gyorsan telik az idő. Most teszteltem és már megyek a 12 hetes uh-ra.
szia vab,
gyorsan megnéztem az adatlapod, hogy képben legyek, elég új vagyok és még csak a decemberieket ismerem. :)) èn 7 hetes és 2 napos vagyok, látom te már kicsit elörébb jársz
Nekem még nagyon sok van az első uh-ig, úgyhogy addig izgulhatok, hogy minden rendben van-e.
Ahha. Én is erre gondoltam, meg szerintem egész nap - ahogy járkálok, leülök, meg felállok - elfárad. És ilyenkor jelzi, hogy elég volt.
Köszi jól vagyunk , várom a keddi uh-t.
Nekem nem rég multak el az esti görcsök , arra én se jöttem rá hogy miért pont este de nekem is akkor jöttek nem túl vészes , olyan mint mensikor. Tágul a méh és a vérbőség is közrejátszik.
hát őszíntén....a decemberieknek is aludni kéne :)
Kicsit jöttem ide mert novemberi babások már biztosan alszanak:-))
Szívesen. Bár én egy kicsit változtattam raja: ki szoktam lapítani az egész tésztát és formákat nyomok ki belőle. Legutóbb elefántos meg macis formájú volt. De vigyázz, ha így csinálod, mert eléggé ragadós a méztől. (kell még liszt megszórni)
köszi! jól hangzik, megcsinálom
Szia!
Felraktam a Hoxa-ra a gyömbéres süti receptjét.
szia Ildenc,
gratulálok!
Ne félj a vérvételtöl, én is ilyen "beszari" vagyok, nekem szerdán már vettek is, nagyon féltem, aztán meg sem éreztem. Ilyenkor eltörpül minden fájdalom, mindent a babáért. :))
szia,
2 napig nekem is fájdogált a hasam meg a derekam, én is megijedtem, mára elmúlt. Remélem neked is megszünik, de nem gondolom, hogy baj lehet belöle.
Megveszem a teát, amit ajánlottál, meg szivesen elfogadom a receptet is, sokat sütök-fözök és imádom a gyömbért.
Én is erre gondoltam, bár ha mindennap fog fájni, lehet hamarabb meglátogatom a dokit.
Kicsit félek minden tünettől, ha gyakran jön, mert így az első terhességnél nem tudom, hogy mit jelenthet.
Lehet görcs az elején, általában a nőgyógyászok magne b6-ot javasolnak. Derékfájásra passzolok, de az tényleg lehet a felfázástól is, nem?
További ajánlott fórumok: