2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
majd ird meg mit mondtak uh-on.
én holnap megyek uh-ra.
Sziasztok! Én is ma voltam uh-n. Elvileg 9 hetes és 3 napos vagyok a doki viszont nekem is azt mondta, hogy 8 hét és 6 nap (kerekítve 9 hét). 3 hét múlva újra uh, és csak utána kell menni védőnőhöz. Furi, hogy nekem még nem mondja hogy menjek, bár sajnos eltérek (az átlag) egészséges emberektől. De azt mondta, hogy minden rendben van, szedjem az Elevitet és igyak sok folyadékot. Jó volt látni hogy hogy ver a kicsi szíve. Bár mást még nagyon nem tudtam kivenni. :)
Mindenkinek boldog babavárást!
ui: én is puffadok és nem tudom hogy a munkahelyemen hogy fogom ezt titkolni (bő ruhák). :)
Sziasztok!
Olvasgattam, amit írtatok. Gratula mindenkinek. Azonban eszembe jutott egy-két dolog. Pl. A 12 v. 14 hetes hüvelyi uh nem azonos a genetikaival? És ha nem, akkor mikor küld el a doki ilyenre. Az előző két gyerekemnél nem rémlik a genetikai uh. szó.
holnap azért megyek uh-ra mert a Genetikait másik városban csinálták és ott azt mondták multhéten hogy 12 hetes és 2 napos voltam szerdán,az itteni uh szerint meg 11 hetes voltam akkor,
na ezen igazodjon el az ember gyereke.
sziasztok
mit mondtak az uh-on?
én majd holnap megyek reggel 8-ra.
Sziasztok!
Megjöttünk. Meg van ez első UH képünk (az adatlapon). Olyan kis édi, csak úgy mocorog, nam eg ahogy ver a pici szívecskéje, mint a gyorsvonat. Tök megható pillanat volt. :)
Sziasztok!
A puffadással és a teltségérzettel örülök h nem vagyok egyedül.Mivel nekem ez az első,így nem tudtam h ez is hozzá tartozik a dologhoz.Olyan nagy a hasam emiatt,pedig még semmi sem kell hogy látszódjon,hisz 7 hetes vok.Az első UH megvolt legközelebb 12 hetesen kell majd mennem.Akkor már kérhetek képet is.Azt nem tudja valaki hogy pendrive-ra lehet kérni?Vagy hogy működik?
Sziasztok!Hát remélem télleg ki akarják majd venni a kezemből.....:):)
Zsuzsanka! Nekem egyáltalán nem volt eddig sem hányingerem,csak rosszul éreztem magam,nem hiszem hogy bármi baj is lenne!!
Borek ancsa! Nem lesz semmi gond,csak nyugi! :):)
HELLÓ MINDENKI!!!
Most készülünk a dokihoz az első UH-ra. Szurkoljatok, hogy minden okés legyen.
De jó, ikrek!!! :-) Én mindig vágytam rá, szerintem egy nagy ajándék az élettől:-) Gratulálok!
Viszont elmúlt a hányingerem. 10 napig tartott, most meg mintha elvágták volna, kicsit aggódom, csak nincs baja a babának?
Sziasztok!
Noryca nagyon gratulálok én is. Kitartás az édes,dupla teherhez. Lebegjen a szemed előtt a jövő, hogy majd egyszerre 2-en akarják kivenni kezedből a seprűt, hogy majd ők segítenek.:)