2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Mielőbbi teljes felépülést Sárának, Neked meg sok erőt és kitartást!
Sziasztok!
Pénteken haza jöttünk végre. Kapja Sára még a nagy adag szteroidot. Március 6.-kán kell Pécsre mennünk ellenőrzésre. Remélem minden ok lesz végre. Abba még reménykedek, h addig nem szed semmi betegséget össze mert rá nagyon veszélyes mert le van gyengülve a szervezete a gyógyszertől.
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Szia!
Jobbulást kívánunk. Az én nagyfiamnak is az volt anno. Mi voltunk biopszián is :(
Szia!
Szegény Sára, én is szorítok neki, remélem, mielőbb meggyógyul! ++++
De jóóóóóóóó!!! :-))
Gratulálunk Nektek!!! :-)
Hellóka!
Mi megvagyunk ☺ Szeretjük az ovit és várjuk a Tesót ☺
Szegény Sárátok! Jobbulást nektek! Szorítok!!!!!
Sziasztok!
Megkérdezem,hogy vagytok? Miújság a bébikkel?
Nálunk semmi jó már 3 hete vagyunk Sárával a kórházban Nefrózis szindrómája van ami pont 3 hete és 3 napja derült ki és minden reggel arra várok, h javúljon a pisije mert ha nem mennünk kell Pécsre bipsziára.
Szóval légyszi szorítsatok, h gyógyuljon!
Sajna nemtom hol lehet kapni!
Szerintem se izgulj hogy eltűnik az oviban, mert játékként nem használhatja a közösségben, csak alváshoz fogja megkapni!
Sziasztok anyukák!
Lenne egy számomra vagyis Csenge számára fontos kérésem!
Nem soká kezdjük az ovit és belehet vinni az alvó játékot. Csengének egy alvókája van, a Kati. Az az igazság, hogy nagyon félünk, hogy elhagyja.
Ezért azt szeretném kérni tőletek, ha valahol láttok ilyen babát (Csenge lady naplóm 41 bejegyzésnél a PIROS csak a PIROS) akkor írjon már nekem. Már nem gyártják és abban reménykedünk,hogy valahol még van elfekvőben.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Kedves fórumtársaim, akik 3éves gyerkőcök szüleivé lettek ebben az évben ☺
Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek.
Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! BUÉK.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!
Előre és utólag boldog szülinapot!
Puszi nektek!
A világnak azt kívánom:
legyen szívében karácsony!
Közeleg, ideér holnap,
szavaim már harangoznak.
Áldott Karácsonyt kívánok Mindenkinek ☺
Amíg csak ember él a földön kinek szíve-lelke lesz, amíg csillagra néznek kitáguló gyermekszemek, amíg a kérges szívek mélyén lesz egy parányi szeretet, addig mindig lesz Karácsony a télbe burkolt Föld felett.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Kedves Anyukák és Gyerkőcök!
Ez úton kívánok mindenkinek békés, meghitt Karácsonyt :)
Sziasztok Csajok!
Ezer éve nem jártam erre :(
Itt van mindjárt a karácsony, megint...
És a mi nagy gyerekeink már 3 évesek.
Minden Babának, bocsánat, Nagykisfiúnak és Nagykislánynak boldog szülinapot előre és utólag is.
Puszi