2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nekem a nagyobbik gyerek kb 2 nap alatt beszokott a bölcsibe, utána csak néha hiányolt.
csináltak egyszer egy kisfilmet a bölcsi egy napjáról, életemben nem láttam még a gyerekemet olyan jóízűen enni, mint azon a filmen
Nálunk ma is csodás idő van, az előbb beborult de már megint süt a nap!:)
Nimi az nagyon menne bölcsibe, ma is mondta hogy menni akarok bölcsödébe! Csak hát nem veszik be, ha nincs munkám! Na meg há az se lenne egyszerű, mert hozni vinni, olyan munka is kéne hozzá!
ezt én is így gondolom, csak nem akartam ilyen "drasztikusan" leírni:-))))
Grétivel én most télen már itthon biztos "befontam volna a hajam, + az övét is"... ő nonstop kint lenne, ha lehetne, de ugye mi nem kertes házban lakunk, és esőben-hóban-sárban azért elég macerás mindig..
Szijjasztok!
Ez szerintem hülyeség, hogy biztos sírna..Gergőnek pár nap nehezen ment, és akkor sem sírt, mostmár rohan be, már el sem köszön, alig várja, hogy játszanak..a gyereket nem kell sajnálni, a gyerekek jobban élvezik mint otthon...itt csak mi viseljük ezt nehezebben...bár én 1 éves kora óta dolgozom...én már megszoktam...
Az én férjem munkája is rugalmas -magának osztja be-, csak túl sok is, így nehéz lesz bekalkulálnia még Grétit is.
De szerencsések vagyunk, mert anyósomra, apósomra mindig, mindenben számíthatunk, és ráadásul nem is laknak messze tőlünk.
Nálunk meg pont nincs ez így.
Ő nagyon sokat dolgozik, mégsem tudjuk megoldani hogy itthon maradjak vele 3 éves koráig. A piszkos anyagiak. Pedig ez volt a tervünk. De azért az jó, hogy legalább 2 és fél éves koráig vele lehetek.
Szóval a sok munka miatt a férjem nem tud túl sokat lenni a lányával, de azért amennyit csak tud vele van.
Izgulok is hogy lesznek el nélkülem. Értem ez alatt az esti fürdetést, vagy a reggeli ceremóniát.
Nálunk sajnos a 4-6órás munka nem megoldott, így maradt ez a lehetőség...:-(
szerencsére a férjem nagyon sokat segít, sőt túl sokat is...
Úúúh, ez tényleg rossz lesz majd.:(
Én majd csak januárban megyek vissza dolgozni, 3 éves koráig csak 4 órában, ami annyit takar, hogy napi 8 óra, csak egy héten 2-3 alkalom.
Már most rosszul vagyok ettől.
Addig a nagymama, nagypapa fog rá vigyázni.
3 éves korától viszont én is nagyon keveset fogom látni, én két műszakban nyomom majd, ő meg ugye ovis lesz.:(((((((
Zsoltit október végén szoktatom majd be, én nov1-től megyek vissza , illetve szabin leszek de gondolom lesz 1-2 betegség azért megy előbb.
Csajok szorítsatok 21 -én tudom meg melyik státusz lesz az enyém a régi, amit nem szeretném vagy az új ahol előrébb lennék minden szempontból
dettó nálunk is ez lesz a helyzet, anyós viszi majd és talán érte tud menni majd Robi.
még nem tudom, hogyan fog alakulni a napi rendünk
Én már ezen picit túl vagyok, mert ugye Gréti 1e óta jár... néha mikor itthon vagyok, lehalkítom a tv-t, mert elfelejtem, hogy nem a szobában alszik, hanem a bölcsiben:-)))
Nekem az lesz a rossz, hogy én este 6kor fogok hazajárni, reggel el sem tudok köszönni tőle, úgyhogy max. másfél-2órám lesz vele egy nap:-(( ez fáj nagyon...