2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
én már ott tartok, hogy a használtabb cipőket, ruhákat kirakom a kuka mellé egy tiszta szemetes zsákra, kb 10 percet volt ott, és el is vitték
én végre másfél év után eladtam ma a babakocsit... ugyan nem teszv.-en.. de a lényeg, hogy elment végre...
Rájöttem, nem is rakok fel semmit ennyiért többet, egyszerűen több vele a macera. Meg komolyan mondom, ezek vérszemet kapnak és minden hülyeségre rá akarnak venni. Ma pl kaptam semleges értékelést azért, mert rájött a nő, hogy mégsem olyat akar... no comment :S
Képzeljétek, Andrisnak 6 foga jön egyszerre :S Izgalmas nagyon. Ma is adtam már szegénynek nurofent, mert a homeos cuccok semmit nem segítenek :S
Hajni vagy Hajnikám :-))
azokkal az 1 forintos vevőkkel vigyázz ők a legkörülményesebbek, pl sima postával kérik stb
tudom, a gyes már megjött az 22000 :-(
na rettentően kiváncsi leszek én kértem mert elegem lett hogy az otp minden hülyeségre levonja amit akar....5000 havi zárlati dij meg stb...
Olyan rettentő sok pénzre ne számíts sztem!
én is kíváncsi vagyok mennyit kapok mert van még 5 nap gyedem és a többi időre a gyes
amikor nekem a postás hozta a családit, kb. 6-án ért ide,elegem is volt ebből, írtam a gyes igénylésekor levelet az illetékes Á.-nak, azóta azt is átutalásra kérem.
Réka hsz-ét idézve, a csőd:-)))
Az, de valakinek azért itt kell maradni! Nem igaz???
mi bankszámlások vagyunk :)
sziasztok köztetek van akinek a postás viszi a gyest meg a családit??
Nekem is feltűnt, nem tudok róluk semmit, gondolom megint a netükkel van baj...
Vikóról tudtok valamit? Most néztem, hogy 24-e óta nem jelentkezett be.
Ja és persze gratulálunk a kis csajszikához!
esetleh hirdetsd meg itt a hoxán is hátha valakinek pont kapóra jönne!
Sziasztok! Ruci témában sajnos nekünk nincs ilyen ismink! :( de azért ha tudok valakit majd szólok!
Gratulálok a kislányhoz!!!!
jól teszitek. ez az ország egy csődtömeg - sajnos.
Drullolok nektek! Aztán majd zöldülök is keveset az irigységtől :O)
Mi is úgy vagyunk vele, hogy minden hónapban egyre több olyan dolog történik, ami taszigál ki minket innen. Csak ugye Máté tanít, és ő van annyira lojális, hogy nem hagy itt csapot-papot, aztán tegyenek, amit akarnak, ezt a tanévet végig csináljuk, és remélem jövő ilyenkor már valami egészen más levegőt fogunk szívni :)
Köszi szépen! 0-18 hóig vannak a ruhák.
Köszi szépen Miccer :)
Mivel Apa nem hajlik a Szófiára és hasonló hangzású nevekre, ezért eddig a Nikoletta a befutó. Krisz meg sztem marhára nem fogja fel, hogy mit mutogatok neki a pocakban. Azt tudja, hogy a babák csak tudják mondani, hogy "OÁÁÁÁ", meg, hogy a pociban van. De fel tuti nem fogja. Főleg, hogy így 5 hónaposan még alig van pocim.
Nálunk a méretekkel talán azért nem lesz baj, mert Krisz alapból 62-essel kezdett a 4,5 kilójával, így majdnem fedi esmást a hosszúújjú csomag..meglátjuk. Jó lenne, hogyha nem kellene eladás nélkül beruházni, mert mi nem örököltünk rucikat senkitől. Olvaslak ám benneteket!! Én a helyedben egy percig sem gondolkoznék, hogy itthagyjam ezt az országot!
Majd szólunk Holdinak és Vikónak, ha erre járnak, hogy érdekli-e őket a dolog. :)
Remélem vki látja közülük a felhívásomat, engem csak a "régiek" ismernek itt, nem akarok náluk tolakodni :)
Szia!
Gratula a kis nunishoz! :) Név ötletek vannak már? Krisz felfogta már a dolgot?
Jó az ötleted, csak nálunk szinte minden unokatesó fiú, és megörököltük az ő cuccaikat, plusz Andris téli baba, így pont "keresztben" kellenek a méretek, mint ahogy mi vettük őket anno.
Szia! Hajninak, Vikónak, Holdinak született azóta kisfia, meg Melnek fog, de ő most kórházban van.
További ajánlott fórumok: