2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is volt egy pici pecsét, amikor rákszűrésen voltam kb. 2 hónapja. A doki nekem is mondta, hogy ne ilyedjek meg!
Sziasztok!
Kicsit el voltam tűnve,mert nyaraltunk Kőszegen. Megtettünk 1050 km-t!!!Egész jól bírtam az utat csak visszafelé felforrtam a melegtől, így itthon jött "vuk" sajnos...
Mára már jól vagyok,de azért aggódtam egy kicsit a baba miatt. Biztosan jól van,mert ficánkolt tegnap este is)))
Holnap megyek 32.heti uh-ra. már nagyon várom)))
Reni!
Sajnálom a vérzést.Remélem már elmúlt.
30-as!
Örülök,hogy otthon lehettél a hétvégén)
Mi sem tettük sehova.Most a szekrény tetején porosodik.Eddig akivel beszéltem mindenki jól megszenvedett vele.:-)
Örülök,hogy múlik a vérzésed és,hogy Anna és a baba is jól vannak.Nekem a dokim nem mondja meg,hogy mennyibe kerül a szülés.Adsz amennyit tudsz és ugyanígy van ha valaki az ügyeletesnél szül akkor is.De biztos van a mi kórházunkban is aki megmondja a betegének,hogy ennyi lesz a szülés.
na, akkor megnéztem én is... én a babylove-osat vettem Bio-Stilltee, ez van ráirva... + még annyi, hogy a terhesség végétől fogyasztható a tejképződés elősegitése céljából...
szerintem ha kibirom a 38.hétig, akkor fogom elkezdeni...
a homeos bogyót amúgy a szülésznő azt mondta, hogy csütörtöktől kezdjem el, akkor leszek majdnem 36.hetes...
én is szerdán megyek védőnőhöz, tényleg én is fel akartam ezeket iratni...
holnap meg ha lesz kedvem reggel, akkor én is elmegyek az utolsó vérvételre, nekem is meg kell ejtenem még a héten, mert jövő szerdán megyek vissza a dokimhoz vele és ugye ezt egyből a háziorvoshoz küldik, tehát még érte is kell mennem..
Sziasztok!!!!
Reni ne izgulj nekem kenetet vett a dokim a múltkor a rákszűrés miatt.Akkor azt mondta hogy lehet egy kis vérzés pár napig de ne aggódjak és emiatt nem kell telefonálnom.Azért mondta hogy ne ijedjek meg ha ezt tapasztalom.De nem volt semmi.Azért ha te gondolod a magad megnyugtatása képpen felhívhatod a dokidat.
Ma reggel voltam a véradóba az utolsó ellenanyag szűrésen meg a toxoplazmán.Most meg éppen a védőnőhöz készülök.Akarok vele felíratni gyógyszertári popsikenőcsöt meg fürdetőt meg hintőport.Azt mondták hogy ők is felírják.Nem mindegy hogy mennyibe kerül.Így is az ember már elköltötte az összes pénzét a babóra.
Majd még jövök most vár a védőnő.
Pusszantás:Viki
hát mi is megkinlódtunk vele:-)))
azt mondjátok el, hogy azt a lakkozatlan farácsot, olyan 1x1méteres, hova tettétek? mert mi azt sehova nem raktuk be..
Reni!Hogy vagy?
Nekem tegnap óta hányingerem van és nem tudom mitől.Már arra gondoltam,hogy a kevesebb folyadék miatt.Nagyon szomjas vagyok.Ma többet fogok inni és meglátom attól van-e.A másik meg,hogy ha állok,nyomást érzek lent,mintha a baba nyomna,vagy ránehezedne a csontomra.Remélem elmúlik!
A dokim tuti szabin lesz akkor,amikor szülök.Azt mondta,ha akarom ad egy kollégája tel.számát,akit hívhatok,vagy ügyeleten is nagyon jó kezekben leszek.Szerintetek kockáztassam meg az ügyeletest?Meg olyankor mi a szokás?Az ügyeletesnek szoktak pénzt adni?És a saját dokimnak?Mert ha nem nála szülök,akkor elvileg neki nem kell adnom,ugye?Ti mit gondoltok?
Sziasztok!
Befejeztük a takarítást, pakolást! Micsoda megkönnyebülés!:) Mostmár azt hiszem minden megvan, még a kórházi csomagomat is összepakoltam nagyjából. Azért még pár "apróság" hiányzik még.
Remélem mindenki jól van.:)
Akkor oké,az lehet tényleg a front miatt volt.
Mikor is mész pontosan dokihoz?Most szerdán vagy jövő héten?