2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Hali!Vikke!Jó,hogy újra van neted és itt vagy megint!
Az alvás nálam is hasonló,jó magasan,hogy kapjak levegőt és ne jöjjön fel a savam.
Ma bejártuk a belvárost anyuval.Kaptam szopis melltartót 690-ért,hasleszorítós bugyit 1990-ért.Egyenlőre mindenből egyet.Holnap intézzük az anyakönyvi kivonatot.Hulla vagyok.Meglátszik milyen keveset mozgok.
én az adatlapomra raktam fel nemrég egy új képet, szerintem elkezdett lefele menni... most már két napja érzem, hogy nyomul ezerrel lefelé, de ezt anyukám is megállapitotta ma..
én a 36.héten születtem 3300 gr-al...
Ma megvettük a homeós bogyókat! Valamikor kérdés volt itt az ára. Nem is volt drága. Egy adag, amiben 80 golyó van 477 pénz volt. Azt hittem, drágább. Jövő héttől szedem őket! No meg elkezdem a málnalevél teát.
Ezt a néhány órás sétát, álldogálást rendesen megérzem már...
Anyukámnak küldtem képet a pocakomról, s írta SMS-ben, hogy legalább 3 és fél kilós babára számítsak. :)
Ma ahogy a házassági anyakönyvi kivonatunkat kerestem ráakadtam anyukám zárójelentésére. A 40. hétben születtem 3750 grammal.
Sziasztok!
Meg volt tegnap a 32. heti uh. Szépen növöget a kicsi fiam.
A méretei:
BDP:80 mm
Femur:62 mm
Haskörfogat:284 mm
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSS a súlya: 1945 g,MAJDNEN 2 KG..
Egyenlőre még faros,de hátha megfordul. Megbeszélem vele)))
Az alvás az nálam is rémálom...(((3-4 pisi/éjszaka+1516 fordulás egyik oldalamról a másikra...(((
Délutánonként szoktam 1-2 órát aludni,így egész jól birom.
Örülök, hogy Annáékkal minden ok)
Szia!
Remélem holnap minden rendben lesz a dokinál! Majd írd meg mi volt!
Addig is pihenj, ha tudsz!
Igen arra gondolok.Amikor a lányomat szültem ezt nekem a szülésznő mondta.
A diétáról meg csak annyit hogy végre elkezdtem felszedni én is kilókat.Most már csak 4,2 kg mínusznál járok.2 hét alatt jött fel 60 dkg.És már múltkor is híztam 1,2 kg-t.Végre.Talán a szülésre visszanyerem az eredeti állapotomat.Utána meg a lejön a babó súlya is meg méhlepény na meg a magzatvíz.Teljesen nádszálkisasszonyként fogogk kijönni a kórházból:)))Na ez volt a vicc.
Azt mondta mindenki a fogyással kapcsolatban hogy nézzem ameg az etiópiai anyákat.Ők ugye az éhezés miatt fogynak de a gyerekeik (szegények) rendes súllyal születnek.(csak azt nem tudom hogy miért kell ez)No de ez más téma.
Sziasztok lányok!!!
Látom mindenki élvezi a "jó" időt és senki sincs a gép előtt.
Azért remélem mindenki jól van.
Velem most fordult elő előszőr hogy ki kellett mennem éjszaka a vécére.Viszont utána nem bírtam visszaaludni.
A pocakról olvastam,látom kezd vándorolni mindenkijé lefelé és szerintem az enyém is.A védőnő azt mondta hogy még 2 hetet bírjak ki.Holnap megyek dokihoz és kiváncsi vagyok nagyon hogy mit mond.Sokat szúrkál a hasam alja,remélem a méhszájam még zárt.
Ja,és a fiam 22 nappal a lányom pedig 13 nappal előbb született.Ez sem törvényszerű hogy a fiúk késnek a lányok pedig sietnek.
Mindenki vigyázzon magára nagyon és élvezze ki azt a kellemes időt mert a hétvégén megint megkukulunk a melegtől.
Ez nem így van.Az igaz hogy minden szülés más,de nem törvényszerű hogy jobban fájjon.(tapasztalat)
Én nem éreztem a fiú lány közötti különbséget sem,de ezt is embere válogatja(kismamája).Az viszont igaz hogy minél többször szűl valaki az utána lévő méhösszehúzódások jobban fájnak.Na kibírhatóak de azért érezhetőbbek is.
Akkor azokról esett szó, ami épp engem is eléggé érint :) főleg az alávási nehézségek :))
Mi jól vagyunk, másfél hete ultrahangon azt mondták, hogy Bence kb. 2,5 kiló... úgyhogy nem lesz kicsiny gyermek :)))
30-asról tudtok valamit?
Ez így van,mindíg jön valami ami határidős.És ez az a szakma ahol minden nap változik valami és minden nap van valami uj amit meg kell tanulni.
Énis pont bért csinálok.Holnapra kell,így kicsit le is lépek.
Hello-hello!
Sok mindenről témáztunk ebben az időben....
Vizesedés, babaméretek, NST, kórházi dolgok, babaszobák állása, alvási nehézségek(ez talán a leginkább most jellemző téma)....és még ami jött.
Te hogy vagy, mi újs veled és a babóval?
Sziasztoook Láányoook!!!
Hát már majd' megőrültem net nélkül, de ma végre bekötötték :) Izgultam ám értetek! Hogy vagytok? Kivel miújság? Valaki lenne olyan drága, hogy összefoglalja nekem röviden, mert most nem tudok 2 és fél hetit visszaolvasni mert egy kicsit tudok csak ülni :))))
Hiányoztatok ám!!!!
oké! nem tervezem hogy könyvelő leszek!!!:D
Itt is nagyon jó idő lesz (sajnos), úgyhogy ma is a sötét szobában fogom nézni a TV-t!
Mászkálni úgysem szabad...
Én már nem is egy ilyent hallottam, és a leányzó hangoztatja is mindenféle gond nélkül, h Ő kérte és sokkal jobb(nem mintha simán már szült volna).
Meg olyat is , h meg volt beszélve a császár egy pesti dokival(180.000Ft-ért!!!!!).A csajra meg rájött a szülés és pest felé a mentőben megszült........no comment.
Mindenki szeretne a saját választott dokijánál szűlni, azonban ha valamiért nem lesz ott, akkor lesz ott egy másik doki aki szintén több ezer szülést levezetett már és úgy érzem hogy ettől nem fogunk beparázni Reni, akkor is megszülünk frankón mert a kisbabónk ki akar majd jönni és mi is ezt szeretenénk, majd szót fogadunk a szülésznőnek és az ügyeletes dokinak ezen múlik a legtöbb, és akkor szépen menni fognak a dolgok, én is erre szoktam gondolni időnként bár még azt sem tudom hogy a dokim mikor megy szabira, mivel még nem említette.Azt viszont határozottan tudom hogy egy doki szabija miatt nem szülnék meg semmi képpen korábban késztetve és a császárt sem választatnám
csupán esztétikai illetve kényelmi szempontok szerint.Képzeljétek hallottam ilyent hogy ilyen okoból kifolyólag előre eldöntött szándékkal van aki a császárt választja, számomra ez furi, de hát nem vagyunk egyformák.