Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 augusztusi babavárók fórum

2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)

8291. zsugabubus007 (válaszként erre: 8288. - Brigibaba)
2008. júl. 9. 08:23

Neked mennyire hasonlít ez a terhességed az elözőhöz?

Fiadat hányadik hétre szülted?

8290. brigibaba (válaszként erre: 8289. - Zsugabubus007)
2008. júl. 9. 08:23
hát az alvási szokásaim nekem is megváltoztak! én meg magas párnán aludtam eddig, most meg szinte majdnem csak vízszintesen tudok!! Ki érti ezt?
2008. júl. 9. 08:20

RENI!

Én alapvetően lapos párnán alszom, de a gyomorégés miatt bevetettem egy kispárnát is.Mostanra már azzal sem tudtam aludni, úgyh éjszaka kipróbáltam a TE párnás módszeredet és bevállt!!!!!! :-))))))

Végre aludtam egy jót!!!

Várunk a fejleményekkel a védőnőtöl!

Én majd holnap megyek!

8288. brigibaba (válaszként erre: 8286. - Zsugabubus007)
2008. júl. 9. 08:19

Nekem meg tegnap annyit fájt a hasam , meg most hajnalban is... 3-kor felébredtem és csak 6-kor tudtam visszaaludni nagy nehezen!!

Kicsit mindig megijedek ilyenkor , mikor a párom odavan éjszaka dolgozni!!:(

8287. R75 (válaszként erre: 8285. - Brigibaba)
2008. júl. 9. 08:18
én is igy éreztem egy hete.. de aztán a doki megnyugtatott, hogy simán kibirom még egy hónapig, ne siettessem a dolgokat:-))) bár fogalmam sincs, hogy a végén hogyan fogok mozogni... főleg esténként... néha most is már ülve zuhanyzom:-)))
8286. zsugabubus007 (válaszként erre: 8285. - Brigibaba)
2008. júl. 9. 08:17

nekem is távolinak tűnik az aug 10, abból a szempontból, ahogy mostanában tudom érezni magam.

Amúgy a hasam Nekem is kúszik lefelé.....

8285. brigibaba
2008. júl. 9. 08:13

Sziasztok!

Na egyre jobban úgy érzem nem húzom szept.5-ig!!!:(

8284. R75 (válaszként erre: 8283. - Studio64)
2008. júl. 9. 08:10

:-))) még tudok járni igen... most indulok pont a védőnőhöz..

bár tegnap a szeméremcsontom megint nagyon fájt, érdekes,hogy mindig estére purcanok ki, estére már alig tudok mozogni...

szerintem lejjebb helyezkedett Gréti is, mert reggel tusoltam és úgy be vagyok ott lent dagadva.. éreztem, hogy éjjel nagyon mocorog és nyomja magát lefelé.. úgyhogy lehet véglegesen befordult..:-))

8283. Studio64
2008. júl. 9. 07:56

Sziasztok,

Látom vannak itt igazi kis kakasok is ...

Remélem mindenki jól van.

Reni te előttem vagy, főleg most olvasom, hogy már kettessel kezdődsz..Tudsz még járni?

Velem a csoporttársaim közölték, hogy lejjebb ment a pocim valszeg azért van még keményebb szeméremcsonti fájdalmam.Ez nektek is erősödött?

Úgy megyek mint egy gésa...

8282. R75
2008. júl. 9. 06:34
ja, ma már 2-essel kezdődik a napjaim száma:-))))))
8281. R75 (válaszként erre: 8280. - Kszilvi)
2008. júl. 9. 06:34

az én ismerőseim körében meg pont forditva volt, 3fiú született, mind a 3 a 41.héten:-)))

na, ma nem leszek sokat, most kezdem a túrámat:-.)))) elmegyek vérvételre... aztán védőnő, utána körmös... és délután jön anyukám, úgyhogy ha nem vagyok akkor ne izguljatok még nem szülök:-))) néha benézek azért majd..

8280. kszilvi (válaszként erre: 8278. - R75)
2008. júl. 8. 22:00
Hú, hát nem tudom...az ismerőseim között a fiúk hamarabb jöttek, a lányok kivárták a 40-41.hetet.
8279. kszilvi (válaszként erre: 8274. - Ani58)
2008. júl. 8. 21:58

Elhiszem, hogy jól elfáradtál! Lassan mindent sikerül majd megvennetek!

A kórházi csomagról: nálunk a kórházban szülés után csak az ottani hálóinget lehet használni, így azt nem kell vinnem. Jöv. héten azért én is előszedem a listámat, és megnézem mi van meg, és mi hiányzik.

8278. R75 (válaszként erre: 8277. - Kszilvi)
2008. júl. 8. 21:57
az én dokimnak aug. 8ra mikor szülök vagy 10szülése van, ő is vezeti egy lapon a dolgokat.. dehát mint tudjuk ennek kevés az esélye, hogy igy is jön össze..
8277. kszilvi (válaszként erre: 8267. - R75)
2008. júl. 8. 21:54
Az én dokim már felírta magának külön a szülés várható időpontját. Nem mondta, hogy akkor tájt lenne szabin. Bezzeg a fiammal pont a kiírás hétvégéjén volt távol. Szerencsére ő két héttel hamarabb gondolta úgy, hogy megszületik.
8276. kszilvi (válaszként erre: 8265. - Hajnalok)
2008. júl. 8. 21:52

Én még csak egy fiút szültem, de teljesen egyet értek veled!

Nekem most azt mondogatják, hogy a második szülés még fájdalmasabb, mert intenzívebben jönnek a fájások, de viszont gyorsabb is. Más lehet egy fiú, és egy lány születése is.Hát majd elválik:-)

8275. kszilvi (válaszként erre: 8262. - Hajnalok)
2008. júl. 8. 21:50

Nekem tetszik a Szilovics Deniel! Jól hangzik!

Akkor otthon végül mindenki egyetért ezzel a névvel?

A lánnyal kapcsolatban ma nekem pl. azt mondták, hogy attól, hogy a doki mondta, még nem biztos. Mire én: akkor biztos, ha már megszületett. Most mit mondtam volna erre? Ráadásul egy idősebb védőnő mondta... Mindenesetre fiúnevünk is van.

8274. Ani58
2008. júl. 8. 21:48

Ma jol elfaradtam.Gyogytorna utan 10-du.5-ig a varost jartuk.Gondoltam jo ido van vegre,igy mindent megveszunk,ami meg hianyzik.Nem jott ossze.Amit a babusnak szantunk,annak csak a 20%-a jott ossze.Mivel mi maxi kombi agyat vettunk,egyedi meretu a matrac,kulon kell rendelnunk.Amit kineztunk agynemut,abbol csak rozsaszin volt.5 reszest veszunk.Ez paplan,parna,fejvedo es plussz huzat.Nagyobb meret,ami az oviba is jo lesz,igy hosszu tavu befektetesnek tartjuk.Csut.-re lesz fius szinben,aztan valaszthatok hozza pelenkazora is szivacsot.Amellett dontottunk,amit ketoldalt fel lehet hajtani,hogy a baba ne verje be a kezet a faba,szerintem jo talalmany.Ugyhogy meg lesz egy korunk.

A korhazi csomagom jovo heten lesz teljes.Anyu tanacsara azt is leegyszerusitettuk.Nem veszek kulon szoptatos haloinget,a simat fel tudom huzni,arra a harom napra megteszi.

Amugy hiaba tudom mi kell,ma orakig alltam az uzletben donteskeptelensegben szenvedve.Ez kesz kataszrofa!

8273. kszilvi (válaszként erre: 8261. - Agica81)
2008. júl. 8. 21:45

Szia!

Örülök, hogy jól vagytok!

Az én törpim BPD-je 84mm, és az uh szerint csak 31 hetes vagyok... Mi 28.-án megyünk a köv. uh-ra. NST-ről még nem volt szó, szerintem majd csak a 36.héten.

Előre is boldog házassági évfordulót nektek! Azért a picúr még maradjon, ha akar!:-)

8272. R75 (válaszként erre: 8271. - Kszilvi)
2008. júl. 8. 21:42
nekem ezt anyukám szokta mondani:-)
8271. kszilvi (válaszként erre: 8256. - Lillenet)
2008. júl. 8. 21:38

Szia!

A fiam születésekor (is) bent volt a párom, és fogta a kezem a fájások alatt. Ő még akkor is szorította, amikor már elmúlt egy-egy:-) Szóltam is neki mindig, hogy ok, most már nem fáj!

Ne aggódjatok előre! Ki lehet bírni. Persze nem mindegy pl. hogy fájásokkal kezdődik az egész, vagy épp a magzatvíz folyik el hamarabb. Kapunk e oxitocint, vagy sem, mekkora a baba és főleg a feje stb.

Nekem anno az egyik ismerősöm azt mondta, hogy az ő orvosa mindig azt mondta: Asszonyom, gyerek még nem maradt nőben!

8270. kszilvi (válaszként erre: 8255. - R75)
2008. júl. 8. 21:34
Örülök, hogy jól vannak mind a ketten!
8269. kszilvi (válaszként erre: 8254. - R75)
2008. júl. 8. 21:34
T már a 36.hétben jársz, így jobb is, hogy már minden a helyén van! Persze jobb várni,mint későn kapkodni. Nekem minden megvan, csak nincs kipakolva.A fiamtól is sok ruha maradt, és a keresztlányomtól is. A kiegészítők is megvannak. Igaz a kiságyat még Petya használja, de ha sikrül költöznünk, akkor már új ágya lesz.-Bár szerintem lehet, hogy egy ideig ő is velünk fog aludni, mert új lesz számára a hely. Majd meglátjuk, hogy alakul.
8268. Ani58 (válaszként erre: 8229. - Zsugabubus007)
2008. júl. 8. 21:29
Koszi!Ez nagyon hasznos volt!
8267. R75 (válaszként erre: 8266. - Hajnalok)
2008. júl. 8. 21:25
nekem is necces a dokim, sőt még a szülésznőm is a szabi miatt, dehát ezt igy előre nehéz volt kiválasztani.. mármint ez alapján dokit választani...
8266. hajnalok (válaszként erre: 8261. - Agica81)
2008. júl. 8. 21:12
Ez jó hír viszont a dokid szabija akár necces is lehet nem de?
8265. hajnalok (válaszként erre: 8252. - Krisztina13)
2008. júl. 8. 21:08
A cikkre visszatérve, tetszik nem tetszik nagyon sok igazság van leírva a cikkben úgy ahogy valóban történik a szülés így két szülés után számomra legalább is így történtek a dolgok, viszont abban igazad van hogy nem a fájdalomra kell a figyelmet összpontosítani hanem arra hogy az orvos és a szülésznő tanácsait ott és akkor betartani, az nagyon sokat segít mindenkinek a babának is és a mamának is.Mindenkinek más a fájdalom küszöbe , viszont az ösztön ugyanaza amivel ezt letudjuk győzni, úgy is csak ott abban a szituban tudjuk majd meg hogy miként fogunk viselkedni, ezt előre nem lehet forgatóköny szerint megélni.Viszont a gondolatainkat jobb ha Krisztina pozitív mondataira tereljük és ezekre a mondatokra gondolunk előre is és ott akcióban is.
8264. hajnalok
2008. júl. 8. 20:50
Hú de elfáradtam ma, asszem már nem igazán kellene sokat vezetnem az is nagyon fárasztó lett számomra, és a koncentrációval is bajban vagyok időnként mivel amikor hirtelen helyet változtat mocorgó akkor magyon kényelmetlen a volán mögött feszengni, alíg vártam hogy hazaérjek és kinyújtozzam, de vettem egy óriási nagyon fini dinnyét is egy árustól, persze az első dolgom volt megkostolni.Soha többet nem veszek dinnyét a Lidl-ben , annyira rossz volt hogy leírni sem lehet, kb. mintha tököt ennék nyersen.
8263. hajnalok (válaszként erre: 8259. - Zsugabubus007)
2008. júl. 8. 20:36
Valóban ezt érzem, néha szinte csak egyik helyiségből átcammogok a másikba és fújtatok , már apa is észrevette a telefonban is néha ha beszélünk hogy alig kapok levegőt.
8262. hajnalok (válaszként erre: 8251. - Kszilvi)
2008. júl. 8. 20:30
Az első fiam 20 éves Alex, a második Gergő 17 éves, a harmadik lesz Deniel, és mid ezeket a Szilovics névhez kell párosítanunk mivel a férjem apai ágon származásilag félig horvát, szóval nem egy könnyű feladat ehhez a névhez kereszt nevet találni.Bezzeg a Míra az passzolt volna frankon .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook