2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Neked mennyire hasonlít ez a terhességed az elözőhöz?
Fiadat hányadik hétre szülted?
RENI!
Én alapvetően lapos párnán alszom, de a gyomorégés miatt bevetettem egy kispárnát is.Mostanra már azzal sem tudtam aludni, úgyh éjszaka kipróbáltam a TE párnás módszeredet és bevállt!!!!!! :-))))))
Végre aludtam egy jót!!!
Várunk a fejleményekkel a védőnőtöl!
Én majd holnap megyek!
Nekem meg tegnap annyit fájt a hasam , meg most hajnalban is... 3-kor felébredtem és csak 6-kor tudtam visszaaludni nagy nehezen!!
Kicsit mindig megijedek ilyenkor , mikor a párom odavan éjszaka dolgozni!!:(
nekem is távolinak tűnik az aug 10, abból a szempontból, ahogy mostanában tudom érezni magam.
Amúgy a hasam Nekem is kúszik lefelé.....
Sziasztok!
Na egyre jobban úgy érzem nem húzom szept.5-ig!!!:(
:-))) még tudok járni igen... most indulok pont a védőnőhöz..
bár tegnap a szeméremcsontom megint nagyon fájt, érdekes,hogy mindig estére purcanok ki, estére már alig tudok mozogni...
szerintem lejjebb helyezkedett Gréti is, mert reggel tusoltam és úgy be vagyok ott lent dagadva.. éreztem, hogy éjjel nagyon mocorog és nyomja magát lefelé.. úgyhogy lehet véglegesen befordult..:-))
Sziasztok,
Látom vannak itt igazi kis kakasok is ...
Remélem mindenki jól van.
Reni te előttem vagy, főleg most olvasom, hogy már kettessel kezdődsz..Tudsz még járni?
Velem a csoporttársaim közölték, hogy lejjebb ment a pocim valszeg azért van még keményebb szeméremcsonti fájdalmam.Ez nektek is erősödött?
Úgy megyek mint egy gésa...
az én ismerőseim körében meg pont forditva volt, 3fiú született, mind a 3 a 41.héten:-)))
na, ma nem leszek sokat, most kezdem a túrámat:-.)))) elmegyek vérvételre... aztán védőnő, utána körmös... és délután jön anyukám, úgyhogy ha nem vagyok akkor ne izguljatok még nem szülök:-))) néha benézek azért majd..
Elhiszem, hogy jól elfáradtál! Lassan mindent sikerül majd megvennetek!
A kórházi csomagról: nálunk a kórházban szülés után csak az ottani hálóinget lehet használni, így azt nem kell vinnem. Jöv. héten azért én is előszedem a listámat, és megnézem mi van meg, és mi hiányzik.
Én még csak egy fiút szültem, de teljesen egyet értek veled!
Nekem most azt mondogatják, hogy a második szülés még fájdalmasabb, mert intenzívebben jönnek a fájások, de viszont gyorsabb is. Más lehet egy fiú, és egy lány születése is.Hát majd elválik:-)
Nekem tetszik a Szilovics Deniel! Jól hangzik!
Akkor otthon végül mindenki egyetért ezzel a névvel?
A lánnyal kapcsolatban ma nekem pl. azt mondták, hogy attól, hogy a doki mondta, még nem biztos. Mire én: akkor biztos, ha már megszületett. Most mit mondtam volna erre? Ráadásul egy idősebb védőnő mondta... Mindenesetre fiúnevünk is van.
Ma jol elfaradtam.Gyogytorna utan 10-du.5-ig a varost jartuk.Gondoltam jo ido van vegre,igy mindent megveszunk,ami meg hianyzik.Nem jott ossze.Amit a babusnak szantunk,annak csak a 20%-a jott ossze.Mivel mi maxi kombi agyat vettunk,egyedi meretu a matrac,kulon kell rendelnunk.Amit kineztunk agynemut,abbol csak rozsaszin volt.5 reszest veszunk.Ez paplan,parna,fejvedo es plussz huzat.Nagyobb meret,ami az oviba is jo lesz,igy hosszu tavu befektetesnek tartjuk.Csut.-re lesz fius szinben,aztan valaszthatok hozza pelenkazora is szivacsot.Amellett dontottunk,amit ketoldalt fel lehet hajtani,hogy a baba ne verje be a kezet a faba,szerintem jo talalmany.Ugyhogy meg lesz egy korunk.
A korhazi csomagom jovo heten lesz teljes.Anyu tanacsara azt is leegyszerusitettuk.Nem veszek kulon szoptatos haloinget,a simat fel tudom huzni,arra a harom napra megteszi.
Amugy hiaba tudom mi kell,ma orakig alltam az uzletben donteskeptelensegben szenvedve.Ez kesz kataszrofa!
Szia!
Örülök, hogy jól vagytok!
Az én törpim BPD-je 84mm, és az uh szerint csak 31 hetes vagyok... Mi 28.-án megyünk a köv. uh-ra. NST-ről még nem volt szó, szerintem majd csak a 36.héten.
Előre is boldog házassági évfordulót nektek! Azért a picúr még maradjon, ha akar!:-)
Szia!
A fiam születésekor (is) bent volt a párom, és fogta a kezem a fájások alatt. Ő még akkor is szorította, amikor már elmúlt egy-egy:-) Szóltam is neki mindig, hogy ok, most már nem fáj!
Ne aggódjatok előre! Ki lehet bírni. Persze nem mindegy pl. hogy fájásokkal kezdődik az egész, vagy épp a magzatvíz folyik el hamarabb. Kapunk e oxitocint, vagy sem, mekkora a baba és főleg a feje stb.
Nekem anno az egyik ismerősöm azt mondta, hogy az ő orvosa mindig azt mondta: Asszonyom, gyerek még nem maradt nőben!