2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Én is fözök minden nap neki,csak az olyan dolgokat veszem meg amit nem lehet kapni,Pl.szilva,őszibarack,ja és a borsó főzelék,nem fogok paszirozgatni.
Én nem igazán adok neki üveges dolgokat,nem tudom miért,így alakult!De fogok venni fagyasztott szilvát,hátha jót tesz a kakinak:))
Az enyém szerint,lassan mennie kellene,én már kilenc hónaposan mentem,és akkor mi van:)
Nektek van külön masszörötők??
Hova jártok??
A mi csucsunk is szem vagy nyakra kerül,egy jegesmedvés pihe-puha sál.
Anyám már halálra idegesít,hogy már rég ki kéne rugnia magát.Értitek mit akarok mondani??
Hát ha fényes az nem igen jó.
Nem dehogy,én is ezért aggódtam,tegnap is meg kérdeztem,és holnap is a masszőrtől.Semmi nagyok .
Szerintem nyugodj meg, majd magától fel fog állni, az teljesen más. :)
Igen én már vagy 4-5 is ismerek innen.
Ez jó ?igen ez a helyes kifejezés,engem is baromira unnak.Nekem akkor is gyanús mitől lett ilyen.Holnap még azért felcsaltam a körzetit,biztos ami biztos.
Csajok! Többen is vagytok Miskolciak, nem? Én közelebb lakom Egérhez mint hozzátok! :)))
Most azért aggodok mert nem áll rá a lábára.Ugy értem ha megfogom a hónaalját akkor nem áll rá,nem egyenesíti ki a térdét.
Szerintetek ez baj már??
A csucsuval alszik el,mindig kell valami az arca elé,meg hogy fogdosson valamit.Egy teksztil pelenkát adok oda neki mindig egy napra.
3 napja 5x6x!!! Kevés, összeálló, de nem kemény és büdi. Ma megnézte a védőnő, egyértelmű fogacskától van - Ő mondta. Előtte napi 1x2x.
A szilvát én már 5 hónapos korától adom.A kecskeméti fini.
Nekünk is volt baj a széklettel.Én még kakis pelust is vittem a dokinak megmutatni,volt hogy hetente megmutattam.
Néha neki is büdös rendesen,de komolyan büdi.
Nekünk is igy van a kaki dolog mint nálatok.Én is nézem mindig,hogy milyen.
De már leszoktam a kaki mutogatásról,már láttam,hogy unja a doki.
Igen:))Láttam,hogy Ti is:))
Nekem a barack nem hat:(Inkább a narancs és a mandarin!
Viszont én még szilvát nem adtam,nem is tudom miért!Már lehet??
Ez a fiú! : ) Nem köpi ki, hanem szépen kiveszi a szájából a cumit és nézegeti, hogy miért nem jön abból semmi... : ) Megyek készítek neki tápszert, mielőtt felébresztené a nővérét....
Na én ezt hívom rossznak,mert nekünk volt már napi egy összeálló,igazi büdi.A mostaniak 3-4 Pépes vagy fényes összeálló,nem büdi ebből gondolom,hogy át megy rajta.Kikészíííít..Ja és színes
Mianó látom ti is miskolciak vagytok.
Ha gurulós akkor szoktam őszibarackot v. szilvát adni,és utána fellazul.
Odaadtam a cumit neki. De ő amúgy nem cumizik, írtam a naplóba is...
Áááá...nem alszik vissza, már dumál. : )
sZERINTEM IS PRÓBÁLKOZZ CUMIVAL:))
Sokszor gurulós,néha simulós:DD
Nekem cumi nélkül el sem alszik na meg persze csucsu nélkül.
: ) Szinte ki lehet gurítani a pelusból. : D Szóval az állaga jó. : D
Ébredezik Joni... adok neki tápit. Mindjárt jövök.... Vagy próbálkozzam a cumival????
További ajánlott fórumok: