2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Mentem csajok fáradt vagyok.
Jóccakát.
Én is úgy gondolom, hogy nem kell annyira komolyan venni a táblázatot... : ) A héten biztos veszek majd neki, kiváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá! : )
Majd csinálok vonalzót is. : )
Hát lányok én ma nagyon bátor voltam!!!
Danoninot adtam Áronnak!
Ha láttátok volna,hogy repdesett érte:))
Sziasztok:)
Hű de jó neked!Nekem bizony kell ám cipelni rendesen!Igaz most más sokkal többet is el van egyedül,mióta ül,de azért a szeme sarkából mindig szemmel tart:))
Hát akkor ténylég lassan szóba jöhet a joghurt.
Az hittem 6 hónapos körül van.
Nem akarsz egy babavonalzót feltenni??
Szerintem is korai még azért a joghurt.Én nem adok még neki az biztos.
Nagyon jó a Normaflór is a gyomorra,de azt nem hiszem,hogy nálatok lehet kapni.
A Normaflór is a bélflóra rendbetételében segít.Na ezt jól leírtam.
Esetleg ha vki tudna neked postázni.(ha gondolod szívesen küldök)
Én ezt akkor adtam Noelnak mikor 2-3 hónapos volt és a székletével volt gond.De amúgy antibiotikumos kezelés után is nagyon jó ha kapja a bébi.
Ma nálunk orvoslátogatás volt. Én Jozival a fogorvosnál voltam, a férjem meg Jonival a gyermekorvosnál. Jozinak sajnos tömni kellett a fogát és még van 2 tömésre váró. : (
Joni meg oltást kapott. Szegénykémmel nem tudtam ott lenni, de apa fogta a kezét és vígasztalta helyettem is. A gyerekorvos szerint Joninak nem lehet tejallergiája, akkor teljesen más tünetek lennének. Azt javasolta, hogy adjam neki megint a normál tápszert, sőt kezdjek adni neki natúr joghurtot, olaj helyett vajat tegyek a főzelékbe stb. Nem korai még a joghurt??? Már a múltkor is javasolta a hasmenésre, mert hogy a bifiduszok vagy miafenék rendberakják a pocakot...
Amúgy meg hova akarsz te tornázni??
Csinos és vékony vagy,nem hiszem,hogy szükséged lenne rá!! :-)
Sziasztok! : )
Hát csajok! Nem győzök visszaolvasni! : D
Szia palacsinta.
Ma már jobb volt.Hamarabb eltelt.Hoilnap nem megyek szerencsére csak csütörtökön ismét.
Olvastam,hogy jobban van Milán,örülök neki.És még az idő is jobbra fordult.
Délután voltunk sétálni,olyan szépen sütöt a nap.
Amúgy te is jobban vagy már??