2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
basszus milyen hihetelen,hogy 5 perc is ilyen mérvadó:)))
Zorcsikát is szívesen meglocsoljuk virtuálisan,ha szabadszabadszabad:)))
Én szerettem volna,/titkon magamnak is/beköltöztetni egy nyuszikát,és kedden vissza is vittem volna...de apa nem engedi eddig:((((
Jajaja és tescoban vettem fa ÁBC táblát meg kirakót azt kapja még.Na de a pijostojás a lényeg:))))azt várja egyedül!!
:)))ez jó!
Én sulis koromtól valhogy így szerettem volna járni,sokkal viccesebb ,de nem mondjuk 07 52-re menni:))))Van valami különösebb oka,vagy csak pihent a főnök?
Vedd ám fel! A cukit!:)
Ja, és slagot a kezébe!
Ma már előlocsolást tartottunk,háth merné hétfőig hangosabban mondani a verset:)))"
Én vagyok a töjök....................
az tetszik a legjobban,hogy végig mondja,de csak azért,hogy a végén amikor megkérdezi,hogy"szabad e jocsojkodni? majd mondaj is rögtön szabadszabadszabad..............és önt:)))Na majd meglátjátok:))))
A barátnőm is rákattant :)
Kalandra farm!!! :)
7.50-13.50-ig. De pontosan így!:)
Eddig 8ra nem értem be talán ha párszor, akkor ez a furmányos 7.50 érdekes lesz.:)
Jaj bárcsak már az Én kis szőke hercegem is mondana ilyet.
Persze Ő is elmondja csak máshogy.:)
Köszi!:)Csak délelőttös munkát egyre nehezebb találni, legalábbis errefelé, úgyhogy nem hagyhattam ki.
Aztán majd meglátjuk 3hónap próbaidő, meglátjuk bírnak-e? :)
igen itt is:)))kis szenyák mi...........mindent bevetnek!
Azért csajok ez a legeslegjobb kor,bár Micsi még nem beszél úgy teljesen mindet,vagyis nem tudja annyira kifejzni magát,mint ahogy szeretné....de így is érzem,hogy vicces év van előttünk:)))