Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2007. júliusi-augusztusi babák fórum

2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)

8804. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 8800. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 15:48
Palacsinta nyugodj meg, kérlek! : )))
8803. suagi (válaszként erre: 8801. - 2a5bff1a1e)
Igen erre gondoltam!!
8802. roka0322

Van egy ember akinek az idén szülinapjára tortát vettem ajándékba és a boldog szülinapot énekeltem el neki ennyi volt az összes ajándékom a számára és sírt mint a záporeső pedig meglett férfi ember.Soha nemkapott még tortát gyerekkorában sem a szeretet a lényeg igaz csak mutasuk is meg aznap még egykicsit jobban nemigazán tudom leírni amit gondolok, de tény mutasuk ki a szeretetünket.Mert adni jó és meglepetést okozni a másiknak nemis hinnénk mennyire....A lányom születéséig úgyvártam a szülinapomat mint a gyerek.....Most pedig az övét várom úgy.....

-

8801. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 8789. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:47

Azt hiszem értem, hogy mit akartál mondani. Ès ebben egyet értek veled! Èn is megfigyeltem már, hogy sok szülö verseng. A gyereknevelést sportként üzik. Ez kezdödik azzal, hogy az én gyerekem már tudja ezt+ezt, a tiéd mit tud? Vagy ha az övé nem tud valamit, akkor azt azonnal "beidomítja" a gyerekkel... Ès akkor jönnek a játékok, amikkel elhalmozzák a gyereket, de csak azért, hogy mások lássák, hogy nekik VAN.

Èn sem tudom igazán megfogalmazni... Erre gondoltál?

8800. palacsinta (válaszként erre: 8789. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:45

És!!!!!!Kit érdekel ez,na én pont úgy élek,hogy az ilyen dolgokat észre sem veszem és tényleg örülök a kis dolgoknak,nem csak mondom.... ja és nagyon boldognak érzem magam.Nehogy képmútatónak tűnjek olyanokat is le merek írni,hogy nem bánom,hogy lassan túl leszünk az első éven,mert a szépségétől fűggetlenül baromi fárasztó!!!!!!Igen és magamat is ünnepelem,hogy ilyen szuperül kibírtam rosszabbra számítottam,nem véletlenül vártam vele 34 évet!!!!!

megyek sütni,lassan jön apa.

és pipa is vagyok baromira.

Nem érzed Ági,hogy ködösítesz itt egy picit......

8799. Verka (válaszként erre: 8784. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 15:42
Felhívtam a helyetesítő orvost, legalább Ő szóba állt velem, holnap kell vinni, szerinte akármi lehet... melegallergiától a rubeoláig :(((((((((((
8798. suagi (válaszként erre: 8797. - Verka)
2008. júl. 7. 15:41
Köszi.
8797. Verka (válaszként erre: 8791. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:40
szerintem élő vizhez, a strandtol tartok egy kicsit :(
8796. suagi (válaszként erre: 8795. - Roka0322)
2008. júl. 7. 15:40

Köszi roka, ezt akartam én is kifejteni, csak nem jött össze.

Az utolsó mondat úgy igaz, ahogy írtad!!

8795. roka0322
2008. júl. 7. 15:35

Nállunk lessz egykis felhajtás hiszen a keresztelővel egybe tartjuk a szülninApot.Szombathelyről jönnek unokatesómék és a szüleik ők még nemlátták a lányt.Ugyhogy az amúgy szétszóródott család eggyütt lesz.Ez a nap a lányomról fog szólni.Biztos elfogok fáradni, de nembaj ajándék nemlesz drága homokozót kap vagyis a hétvégén megvettük és majd a napokba kerül bele homok...Kapni fog tortát és elénekeljük a boldog szülinapot.Ja és biztos sírni fogok már mostis majdnem....

Biztosan nemfogja fel majd hogy ő 1-éves aznap, de hogy neki örül a család és sokan lesznek körülötte azt értékelni fogja.

8794. suagi
2008. júl. 7. 15:33

a véleményem kinyílvánításáért bocsi, lehet nem a megfelelő helyen osztottam meg, úgy gondolom sokan magukra vették, bocsánat.

Kicsit el is kanyarodtam a sznapi témától, és összeségében mondtam véleményt az emberekről, ahogy látom , megfigyelem őket a környezetemben.

8793. Mianó (válaszként erre: 8789. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:27
De igen és ebben viszont igazat adok!!
8792. Mianó (válaszként erre: 8785. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:26

Nem kell drága ajándékoknak lenni,csak a lényeg,hogy a gyerek szeresse!De ha drága is azzal sincs semmi gond főleg ha szereti!Nem hinném,hogy azért kap sok ajándékot,hogy én fellengjek vele.De nem csak én hanem más is,így van vele szerintem!Nem azért veszem mert mással akarok versengeni,túlszárnyalni,hanem hogy a gyermekem nek tetszen és jól érezze magát vele!

Természetesen vannak határok és én is úgy vagyok vele,hogy 12 évesen ne legyen már minden a segge alatt,nem kell elkényeztettni!

De azért még 1 évesen durva ez amit írsz:))

8791. suagi
2008. júl. 7. 15:24

Más téma. Szerintetek hová jobb vinni a gyerekeket??

Strandra, vagy élő vízhez???

8790. Mianó (válaszként erre: 8783. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 15:21

Én inkább nem válaszokol!!!!

De palacsintával egyetértek!

8789. suagi
2008. júl. 7. 15:20

A környezetemben is van aki hoxázik, csak nem itt ezen a fórumon, leginkább nekik szólt.

Meg általánosságban a véleményemet szerettem volna ezzel kapcsolatban kifejteni, de már bánom. Nem ide kellett volna írni.

De tényleg! időnként őszintén nem érzitek azt, hogy az emberek egymáson akarnak túlszárnyalni????

2008. júl. 7. 15:15
A 8784 bejegyzést ide írtad,és nem a környezetednek.Gondolom nekünk szántad,vagy nem????????????Részemről ennyi!!!!!!
8787. suagi (válaszként erre: 8786. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 15:13

Ez így van, a lényeg, örüljön, és az aznap a boldogságról szóljon.

Nem tudom jól megfogalmazni a gondolataimat, ezért bocsi.

Csak sajna sokaknál a környezetemben azt látom, hogy másoknak akarnak kifelé mást mutatni, és nem felvállalni magukat.

8786. palacsinta (válaszként erre: 8785. - Suagi)
2008. júl. 7. 15:07

Semmi baj a drága ajándékkal,a "gyerek" ahogy te írtad.Nem tudja,hogy drága és nem száll el tőle....... az a lényeg,hogy örüljön neki.Nem kell értékelnie csak játszania vele.Igen sőt még én is tudok egy jó hideg sörnek, egy könyvnek sok pici dolognak örülni,nem hogy a gyerek?

Nem fáradság alig várom és minden más ünnepkor is "lóg a belem és imádom"Ezekért a napokért érdemes...............és álltalában jól sikerül,ha nincs elvárás... "csak" Ünnepelni!!!!!!

8785. suagi
2008. júl. 7. 14:59

Lehet nem volt egyértelmű amit írni szerettem volna.

Az 1. sznap a legfontosabb és a legemlékezetesebb, meg kell adni a módját, ez oké. Én a drága ajándékokra értettem. A gyerek nem tudja értékelni. A gyerek nem versengő, mint a felnőtt, a gyerekek még tudnak a kis dolgoknak is örülni, ne úgy mint sok felnőtt, és nem akarna egymáson túlszárnyalni. Én erre értettem.

A színjétékot pedig arra, hogy az anya aki egész nap azon fáradozik, hogy aznap minden okés legyen, az is tudja magát jól érezni, ne pedig hulla legyen a nap fénypontján, ne keljen mosolygós álarcot húznia, holott lehet elege van már az aznapból és belül azt gondolja, a fene egye meg, nem így akartam hogy teljen az 1. sznap.

Na eze a gondolatmeneten igazodjon el valaki.

8784. palacsinta (válaszként erre: 8780. - Verka)
2008. júl. 7. 14:56
Húúúú na:)))Milyen az a másmilyen:((((???
8783. palacsinta (válaszként erre: 8781. - Suagi)
2008. júl. 7. 14:52

Bocsi,de ez azért durva!!!!!

1 A gyerekről szól, és a szeretetről akkor is ha veszünk neki ezt-azt!!!!!!

Én kimondottan szeretem a felhajtások,az ajándékokat az Ünnepeket aminek része szerintem a "felhajtás"

Ja és kikérem a saját nevemben,hogy színjáték hogy ítélhetné meg bárki,hogy mit érzek és mit jelent nekem ez az egy év és az előtte lévő 9 hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és ez nem vitatéma,ebben igazad van.

Én kérek elnézést!!!!!!!!

8782. Verka (válaszként erre: 8779. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 14:48
Szerintem tuti, nekünk tegnap 5 volt! Apa mondta is Neki, hogy megint nem hízott egy dekát se!
8781. suagi
2008. júl. 7. 14:46

Mi nem akarunk nagy felhajtást az első sznapon sem, nem látom értelmét. A gyerekről kell hogy szóljon, ő meg még úgyse tudja mi a helyzet.

Később sem akarom, hogy felhajtás legyen belőle.

Szóljon a szeretetről, és arról, hogy a család együtt van. Útálom a színjátékokat.

Egyéni vélemény. Ha vitát szít, inkább ne válaszoljatok rá.x

8780. Verka (válaszként erre: 8778. - Palacsinta)
2008. júl. 7. 14:46

Csak a hátán, és ez másmilyen :((((((((

Most olvason Josey naplóját, Hanna ugyanígy, láz után lett pöttyös.

2008. júl. 7. 14:45
Tojat ismét!!!!!!!Délelőtt kettő-három az sok ja és nagyon laza???Akkor jön ha megiszik a kajára egy üveg teát,csak a folyadéktól laza ugyi????
8778. palacsinta (válaszként erre: 8770. - Verka)
2008. júl. 7. 14:44
Nagyon sok van?Nekünk is volt elől hátul de gondoltam a melegtől.Tényleg azt,hogy lehet megkülönböztetni???
8777. palacsinta (válaszként erre: 8776. - Mianó)
2008. júl. 7. 14:43
Most,hogy mondod:)))))))))))))))))))))))elgondolkodtatóóóóóóóó
8776. Mianó (válaszként erre: 8772. - 2a5bff1a1e)
2008. júl. 7. 14:40

Azt is szeretnék!Én mindent szeretnék:)

De most rájöttem,hogy van annyi járgánya,hogy egyenlőre felesleges!

Palacsinta Te nem akarsz háromkerekű tolókarosat!!Csak kérdezem:DDDMég egy szülinapi ajándék:))

2008. júl. 7. 14:39
Na, mennem kell, mert mindjárt szétszedik a gyerekszobát... : DDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook