2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)
Magdi, most latom a sztrajkot a neten...
Nem csak Mo-on sztrajkolnak, hanem mar szinte az egesz vilagon.
Remelem gyorsan befejezik.
Ha megsem, lehet, hogy tudok neked segiteni.
Tegnap anyunak vettem egy repulojegyet szombatra. Meglepetes volt, ocsemekkel ledumaltam, hogy hozzak viszik a repterre, erre azt hittem hanyattvagom magam, anyu azt mondja nincs utlevele, mert lejart novemberben es nem hosszabitotta meg. Hat eldobom az agyam....
Ugyhogy ez a jegy minden valoszinuseggel elveszik, illetve ha a Luftansa tovabbra is sztrajkol es neked megfelel Eindhoven, szivesen neked adom es akar at is viszlek a lanyodekhoz....
Most meg varom, hogy kisutnek-e otthon valamit.
En ugy tudtam, hogy szemelyi igazolvannyal is lehet utazni, de az anyunak olyan van, ami mar hatarido nelkuli, es azt mondtak neki az onkormanyzatnal, hogy azzal ne akarjon utazni, mert csak gondja lesz, mivel kulfoldon nem ertik, hogy mi az, hogy nincs lejarati ideje.
Szerintem ez kamu.. de anyu ezt szerintem nem fogja bevallalni.
Eldobom az agyam, kidobtam a penzt az ablakon...
Találtam..és megkönnyeztem:
"Megjöttem itt vagyok, éppen körülnézek, S egy ismerős szempárt megismerni vélek.
Hívogató élmény, érzem, hogy közeleg, Segítsetek kérlek hadd menjek közelebb.
S egy halk szavú asszony meghallván a vágyam, Apa pocakjára odafektet lágyan.
Hogy míg átöleli piciny hasonmását, boldogan hallgassam szíve dalolását.
Meleg tenyerével simogatja bőröm, ha elszenderednék, most Ő lenne az őröm.
Megpihen a test és ünnepel a lélek, Gondolatban Anya festett ilyen képet.
Olyan jó így együtt feküdni az ágyban, Mama pocakjában ilyen álmot láttam.
Békés biztonságban indul földi létem, Hálásan köszönöm csendes születésem. "
Állandóan sztrájkol valamelyik cég ebben az országban..hogy nem unják még??!!
A legbosszantóbb az, hogy az utasok látják ennek is kárát!
Sziasztok!
Schybie..de jó, nagyon örülök, hogy sikerül egyenesbe terelni a dolgokat!
Mindkét félben kell hogy legyen kompromisszumra való hajlam..és a teljes őszinteség a legfontosabb!
Az én házasságomat is ezen dolgok hiánya tette tönkre..mármint az elsőt!
Minden apró dolgot beszéljetek meg..ha szükséges többször is!
Kitartást és stabil kapcsolatot kívánok!!
Magdi, köszönöm szépen jól vagyok, bár mostanában egyre többször keményedik a hasam..többet kell feküdnöm emiatt:(
Az unokád nagyon aranyos:)
Ma itt is nagyon kellemes idő van, süt a nap:)
Kicsit átalakítottuk a hálószobát, hogy a hamarosan érkező kiságyat be tudjuk majd állítani a helyére:)
Már nem sok van hátra..kezdek kicsit izgulni:)
Magdi, koszi.
es egy aranyos kistunderke az unokad.
Szerintem nagyon hasonlit rad...
mindig elfelejtem kerdezni... a lanyod magyarul beszelget vele?
Drága Zsuzsik! Amikor először láttam a naptárban,még korán volt, ma pedig későn...annál nagyobb szeretettel puszillak benneteket. Főleg Ujlány annak örülök, hogy mégsem egyedül vagy. Csibikém, ugye te is jól vagy.
Schybi az együttélés háború is és béke is. Sokat kell tenni érte mindkettőtöknek...és hidd el még negyven év után is.
Andi már két éve, hihetetlen.
Schybie!
Jó hírek, hurrá, és gyönyörű az idő, menjetek csak el együtt valamerre!!!! :)))))
Nagyon örülök, hogy okosan megoldottátok! :)))Nem gondolom, hogy ezt a döntésedet megbánnád, sokkal inkább azt bánnátok később, hogyha nem tesztek meg mindnt, hogy együtt maradjatok! :))
-4 kg, 4 nap alatt:)
Mondjuk ilyen áron nem kell. Ma reggel már ettem pár falatot de nem vagyok éhes, összeszűkült a gyomrom, ezt kihasználva nekiállok fogyózni.
délre jön hugom műkörmös barátnője, kicsit feltataroztatom magam, délután pedig közös vásárlásra megyünk a napsütésben.
Érdekes az elmúlt két napban nálunk szakadt az eső, úgy hulltak mint a könnyeink, ma viszont isteni idő van.
Egyebkent ezt szeretem a kiscsapatunkban. Nincs kotelezo napi megjelenes, de ha valakinek baja van, jovunk automatikusan.
En legalabbis 10-szer gyakrabban jelentkeztem be ide az utobbi napokban.
HURRAA!!!! Scybie!!!! Mondtam en tegnap, hogy lesznek itt meg nagy csavarok.
Hogy oszinte legyek ilyesmiere szamitottam, csak nem azonnal, hanem par nappal kesobb.
A 3-kal meg tok mindegy, hogy mi tortent, a lenyeg, hogy elmondta oszinten. En meg azt is leszarnam, ha szex lett vvolna.
Nem megbocsathatatlan dolog az.
A lenyeg, hogy rajottetek, dolgozni kell a kapcsolatot is azert, hogy mukodjon.
En talan mar mondtam Schybie, en szinte soha nem banom meg a donteseimet, mert mindig a szivem es az eszem szerint probalom meghozni a legjobb dontest abban a pillanatban. Szerintem te is igy voltal, es kivulrol ez egy okos dontes.
Csak arra vigyazz, hogy a tuskeket ne hagyd magadban, meg kell tudni bocsatani teljesen, kulonben a tudatalattid alattomosan elkezd gyilkoni.
Na, hat akkor egy gyonyoru vasarnapot nektek es most mar egyel vegre :-)
Nem fogjátok elhinni de tegnap mégegyszer beszéltünk, felhívta a testvérét hogy jöjjön érte, albérletért telefonált, majd elkezded pakolászni. A munkásruháit rakta össze amikor sírva találtam mellette, ismét beszélgettünk egyet, most olyan igazi, mély és őszintét mint régen és azt mondta nem tud elmenni. Szóval megbeszéltük a dolgokat hogy miért is jutottunk ide (röviden: nem együtt hanem egymás mellett éltünk) És minden amivel érvelt sajnos igaz, csak egyikünk se lépett semmit. Azt imádtam benne hogy vele teljesen őszinte lehettem és tudtam is lenni mostanában ez a kapocs hiányzott talán a legjobban.
A 3. féllel hál Istennek semmi komoly nem volt, mindent elmesélt részletesen (amúgy tudtam mert okos lány vagyok és körbenéztem) és tudom nem hazudik most ezzel kapcsolatban, mert nem lenne miért. Ha valóban menekülni akarna akkor simán elment volna és ennyi. (egyébként a csaj 19 éves, szintén szájpadhasadékkal született és még gyerek, ahogy nekem lejött)
Persze megbolydult most bennem valami, de úgy érzem a szerelmem, a szerelmünk elég erős lesz hozzá hogy minden úgy menjen ahogy azt valóban szeretnénk. Lehet ez a fájdalmas pár nap kellett ahhoz hogy rájöjjünk milyen könnyen el is veszíthetjük egymást, és igenis "dolgozni" kell egy jól menő kapcsolatért. Nem elég megszerezni, meg is kell tartani - milyen igaz.
Tündérek vagytok hogy mellettem álltok mindig és igen lehet igazatok van hogy meg fogjuk, fogom bánni mostani döntésem, de én érzem és tudom hogy Ő a nagy Ő, és ami közénk állt az nem olyan dolog amin ne lehetne változtatni, csak több őszinteség, odafigyelés és szeretgetést kell.
Schybie!
Ez egy nehéz helyzet, de ha lehet választani inkáb most mint túl egy esküvőn, nem lesz egyszerű, mert vidéken élsz, a családoddal laktatok, nekik is hiányozni fog. Csomóan lesznek indiszkrétek, vagy csak butaságból fognak faggatni hogy -de hát olyan szép pár voltatok, mi történt?
Ez van, ebből is kihozod a legjobbat, valamivel foglald el magad, járjál sportolni, dolgozz többet, egyelőre főleg ne agyalj. ja és bőgjél, üvöltsél, add ki magadból, ne betegítsd meg magad. Ez egy lehetőség új életet kezdei, most ez tudom, hogy kevés, de ha egyszer erre visszanézed tudnifogod minek kellett bekövetkeznie ami egyébként sohanem eshetett volna meg.
fel a fejjel, ügyes csajszi vagy!
Ja, a harmadik felek meg cukik amíg az ember kapcsolatban van, de amúgy nekik is vannak idegesítő dolgaik, és mire erre rájön épp ugyanott lesz, ahol a part szakad!
Schybie..én is sajnálom ami történt, de egyetértek Zsuzsival..hidd el jobb most ezen túlesni, mint pár év múlva egy gyerekkel!!
Dolgozd fel magadban , mert nem megy a felejtés egyik napról a másikra..tudom..de ne ragadj le lépj tovább!
Van valaki valahol aki rád vár és boldoggá fog tenni!!
Adj esélyt egy szebb jövőnek!
Most már ne foglalkozz a múlttal..a jövődre gondolj!!
Veled vagyunk..nem vagy egyedül!
Schybie, sajnalom :-(, de az legalabb jo, hogy gyorsan elkoltozik. Igy legalabb realizalodik benned, hogy ez van, innen kell felallni, es elkezdheted alakitani az uj eletedet.
Nem mertem eddig rakerdezni, hogy volt-e utes-veres, vagy ilyesmi, ha nem, hanem csak szimplan elmultak az erzelmei akkor talan meg majd baratok is lehettek a tavoli jovoben.
Mindenesetre most csak magadra gondolj, olyan dolgokat csinalj ami neked jo. Hogy neki mi lenne jo azert te mar nem vagy felelos. Ha o elhagyott, akkor majd megoldja a munkabajarast, vagy talal masik munkat. Tudom, ez nagyon kemenyen fog hangzani, en nekem is ugy mondta valaki hosszu evekkel ezelott es akkor nagyon fajt, de rajottem hogy igaz, : A XXI. szazadban nincsen szukseg martirokra.
Es en hiszek is ebben.
Feltetelezem, hogy o nem gondolja azt, hogy " kukaba dobja az eletet", o biztos azt gondolja, hogy mostantol jobb lesz. Nem lehet konnyu ugy egyuttelni valakivel, ha mar nem szereted. (ezzel most nem aakrom felmenteni, csak biztos o is sokat vivodott)
A harmadik miatt mellesleg eleve nem aggodnek sokat, en azt figyeltem meg, hogy a harmadik altalaban csak addig tokeletes, amig ott van a ferfi mellett a " hivatalos " no is, akivel eppen tele a pupja. Aztan ha az nincs ott, akkor a harmadik is idegesitove valik.
En azt boritekolnam, hogy ennek a tortenetnek meg nem itt van a vege... lesznek ebben meg kemeny csavarok, de ez most mindegy, kezdd el epiteni az eletedet, mint egy egyedulallo no, aki megall a laban tok egyedul is.
Hidd el, jon majd neked egy srac aki sokkal jobban illik hozzad...
Jarj utana a lakasnak, azt mondtad a csaladod segit, hat akkor vegyetek lakast csak neked. Foglald el magad es aprankent dolgozd fel ezt az egeszet.
Ot pedig ne szeresd! O sem szeret, akkor minek pazarolni az energiadat.
Sirasd meg az almokat amig voltak es nem teljesultek, aztan temesd el oket.
Átbeszéltük, éjjel ért haza 2től-6ig higgadtan, nyugodt, tiszta fejjel beszéltünk. Ugyanannál az álláspontnál voltunk, én akarom, szeretem Őt, benne viszont megváltozott valami. Ami a legszörnyűbb hogy már jó ideje csak most jött rá hogy szóba került az esküvő, illetve egy harmadik fél is megjelent a színen.
Részleteket majd ha tudok róla bővebben írni.
Arra jutottunk hogy ma összeszedi a cuccát és hazamegy. Persze maradhatna még nálam míg albérletet talál, de az úgye senkinek se lenne jó.
Főnökasszonyainak elmondta a helyzetet hogy haza megy, s onnan nem tud dolgozni járni, azt tanácsolták neki, maradjon albérletben a városunkban és busszal járjon ki dolgozni, illetve majd megoldják egymásközt a fuvarját. Legalább ez vígasztal hogy nem az egész életét dobja a kukába, mert ha hazamenne akkor munka nélkül maradna. Látjátok, ilyen hülye vagyok, még ilyenkor is arra gondolok hogy neki jó legyen.
Szerencsére nincs már könnyem, a napokban az összeset elhullattam.
Viszont így össze fogunk néha futni, bár amennyit mindketten dolgozunk és amúgyis jártunk a városban, nem hiszem hogy sűrűn.
Próbálok nagyon ésszerű lenni mert különben megháborodnék.
Pár üzivel ezelőtt még azt kérdeztem jöttök-e az esküvőnkre, most meg azért vagyok itt hogy támogassatok. Milyen kiszámíthatatlan az élet?!?!
Csibi-Zsuzsi!
Boldog névnapot! :)))
jajj, nem akartalak kifelejteni!
koszi Andi, Csibike neked is!!!!
Mar elobb is meg akartam koszonni!!!
Ma arra ebredtunk a volt parommal, hogy jottek az sms-ek sorjaban. Azt mar tudta tole regota, hogy a nevnap otthon nagyon fontos, (nekem fontosabb mint a szuletesnap).
Nagyon aranyos volt, mondta, hogy nem tudja mit kell csinalni amikor valakinek nevnapja van, ugyhogy inkabb csak megolelget.
Delutan magyar ismeroseim beugrottak hozzam, megneztek az uj lakasomat.
Holnap csinalok rola majd egy kis videot es megprobalom feltolteni valahova.
Zsuzsi, boldog névnapot! :))))
Schybie, az emberek megváltoznak, vagy csak rosszabb passzban is lehetnek. Nem tudom. De azt biztosan h a dolgok tönkre is mehetnek néha, a jó dolgok is (ma van 2 éve h elváltam) de addig amíg nem tettetek meg MINDENT addig ne engedd, hogy ez megtörténjen, ha meg úgy lesz h nem megy együtt, azt is fel lehet dolgozni. Az ember többet kibír mint hinné. Sokkal többet!
Tiszta fejjel beszéljétek át, és mégegyszer és mégegyszer, ne maradjon meg a "lehetett volna" opció.
Schybie, nehez nem hozzaszolni, bar tudom nem sokat segit...
Ne mondd azt, hogy o dont... akarmi lesz, az a kettotok dontese lesz. Az hogy neki mi lenne jo, meg ki hogy szereti, az lenyegtelen, senkit nem lehet az akarata ellenere boldogga tenni.
Ha ugy van ahogy mondod, akkor o maga is ugyanerre a kovetkeztetesre fog jutni, igaz eso utan koponyeg lesz.
De szerintem neked elsosorban arra kell gondolni, hogy neked mi a jo.
Nem tudom, milyen korulmenyek kozott derultek ki a dolgok... azert gondolj majd arra is, hogy lehet, jobb hogy most lattad meg, ogy o milyen is igazabol. 1-2 gyerekkel, adosaggal a nyakatokon ez sokkal rosszabb lenne.
Szoval ez a te eleted, te donts miutan beszeltetek.
Nagyon nehez helyzet ez most neked, de erosebben fogsz kijonni belole.
Schybie..együttérzek veled..voltam már hasonló helyzetben, tehát meg tudlak érteni!!
Higgadtan beszéljetek át mindent és ha nem megy végképp akkor nem kell erőltetni!
Te megtettél mindent ezért a kapcsolatért..egy kapcsolathoz két ember kell!!
Az élet megy tovább vele vagy nélküle..de nem szabad feladni!!
Akkor lehet én hülye vagyok és hiszek a befektetett energiába, mert úgy néz ki ez most nem fog bejönni. Holnap leülünk beszélni de baljós dolgokat hallottam:(
Részemről amúgy tényleg úgy is volt minden: esküvő, jövőre lakás, majd valamikor gyerek, úgy néz ki Ő nem velem gondolta mindezt:(
Irtóra fáj a szívem, nem tudok megnyugodni csak ha kibőgöm magam, most jó, mert megtettem.
Akármit is dönt, utána elmesélek mindent, de egyet mondatok: ez a Robi nem az a Robi aki fél éve vagy 6 éve volt:( mintha meglágyult volna az agya, de az lesz amit szeretne, az én érzéseimet ismeri, az én véleményemet ismeri, de egyet tudok: soha senki nem fogja ennyire szeretni mint én.
Schybie..gondold át jól a dolgaitokat, nem szabad elhamarkodni semmit!
Ez a kapcsolat nem mehet csak így tönkre pár nap alatt!
Szorítok neked és küldöm az energiát hogy legyen sok erőd mindenhez!
Ne hagyd magadban a feszültséget az nem lenne jó sem neked sem a körülötted lévőknek..tombold ki magad inkább, nyugodtan és higgadtan kell a döntéseket meghozni..legyen az pozitív vagy negatív!!
Sok türelmet és kitartást kívánok én is neked..és csatlakozom Zsuzsihoz..mindig előre nézz, történjék bármi!!
Schybiem ne is hidd el, hogy ez veled tortenik...
Probalj megnyugodni, es atgondolni magadban a dolgokat mielott vele beszelsz.
En sem hiszem, hogy 1-2 nap alatt egy ilyen kapcsolat osszeomolhat, ilyen nincs szerintem.
Ez volt a te almod, hazassag, az elet VELE, te ebbe fetetted az energiadat, olyan nincs, hogy ez egyik naprol a masikra szethullik.
Legyen turelmetek, talan egy kis tavolsag ilyenkor nem art.
Szurkolok, es barmi lesz is, az elet megy tovabb, es elore kell nezni.
Lehet, hogy hulye vagyok, de en orok optimista vagyok es hiszek a befektetett energiaba....