20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika... (beszélgetés)
Jajjj, de aranyos. Viszed a párod után a vacsit, biztos jól esik neki.
Az én párom is melózik még.
SZIASZTOK!
Bocsi, ma még nem igazán volt időm hoxázni.
Igen, írtam neki iwiw-en, de még nem válaszolt.
Hogy vagytok ma csajok???
Én is nagyon várom. Ez a tél olyan lehangoló, nincs semmihez sem kedvem. Alig várom,h mehessünk nyaralni. De még olyan messze van,kb fél év. :S
Tudod már merre fogsz/fogtok menni nyaralni?
Én sem akarok veszekedni! De akkor ne jöjjön ide az a bizonyos egyén,mert már a falra mászok tőle.
Amúgy mi újság veletek? Mi történt ma veletek?
Neeee már!
Ne vesszetek már itt is össze. Van már néhány topicom, de így elmennek az emberek innen, ha vitáztok. Én beszélgetni akarok, szerintem mások is.
ne csesztessétek a másikat!!!!!!
Sn199. neked minden normális fórumon meg kell jelenned, és elrontani az egészet? Már nagyon elegem van belőled. Nem igaz,h nem tudsz hagyni engem sem , meg másokat sm nyugodtan fórumozni. Mindig csak kritizálod a másikat. Erre szokták mondani,h más szemében a szélkát, magadéban a gerendát sem veszed észre!
Amúgy is nem hinném,h 20 éves csaj vagy!
Egyébként az anyag ismerete javítja a vizsgázó beszédkészségét vizsgán.
:-P
22én megyek vizsgázni adózásból! nagyon félek,mert szóbeli lesz. és belőlem alig lehet kihúzni vmit,mert nem vagyok vmi beszédes.
Jó itt hoxán írosgatok,meg msn-en is, de szóbelin már nem nagyon tudok megszólalni.
További ajánlott fórumok:
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?