2 napja kezdtem el citromos vizet inni! Mikor indul be a zsírbontás? Keveset eszem!! (tudásbázis)
Bizony ám ! Miért mi lesz az? :-)
ja, én is készítek a családnak lángost, fánkot, de nem eszem. palacsintából van light verzió, sütiből is, de az olajban sült szénhidrát fogyasztásáról lemondtam. max két falat, míg megkóstolom, de nem is izgat.
Különben én is eszem szalonnát, kolbit reggel. A zsír reggel még elmegy, sőt, mivel le kell bontania a szervezetnek a SAJÁT zsírt is jobban égeti. Lásd Atkins, update. Nem a zsír a bűnös, hanem a ch. De tényleg. :-)
Teljes kiőrlésű kenyeret szoktam sütni,de nagyon sokáig elég.Reggel 1 szelet,és tényleg jól lakok! Persze mellé eszek házikolbászt,felvágottat meg mikor mit találok.Elég sok halat,tojást eszek.Holnap olyan ebéd lesz,amiből nem ehetek!Ez az igazi kihívás.
Hát, egy darab lidlis tk toastot megengedek magamnak reggelire, de különben nem eszem kenyeret egyáltalán. Ha akciós veszek update kenyeret, és lefagyasztom. Vagy fekete rozskenyeret, azt a dm-ben szerzem be, amikor olcsó :-) És Te?
Mit eszel kenyér helyett?
Látod, ez a lényeg! Nem mondom, én is próbálta diétákat, a 20ast nyolc éve eredeti Norbi módszerrel adtam le, akkor még nem voltak kódok. ma is műxik: délelőtt ch du fehérje.
Jó étvágyat! És küldök egy privit, egy ötlettel! :-)
Bocs, hogy én válaszolok...de szerintem minden diéta akkor működik, ha valamilyen szinten kevesebbet viszel be. Sokan keresik a megfelelő módszert, pedig egyénre szabott módszer kell: azt egyél, amit szeretsz, de diétás változatban (no liszt és cukor) és kevesebbet. Ez hosszú távon is betartható, és nem jön vissza. MINDIG így kell élni, akkor nem leszutána sem felesleg. vagy ha kevés felszalad, picit visszaveszel este, és lemegy. Végtelenül egyszerű!
Régebben a nők nem ismertek fogyókúrás tablettákat, csodaszereket, de ha AKARTAK, le tudtak fogyni, és tartották is, az előbb említett módszerrel.
Most, a fogyasztói társadalom kínálja a kismillió lehetőséget: zsírégető menü, ilyen-olyan shake, bogyók, szerek, de BÁRMELYIK csak akkor hatásos, ha kevesebbet eszel mellette.
Akkor nem olcsóbb meg sem venni?? :-)))))))))
Én is ezer fajta csodaszerről olvastam,de szerintem minden fejben dől el.Életmódváltás,és türelem!
Végül is Norbi update diétát kezdtem,de ráuntam a kódokra,és a lényeg a cukor meg a liszt kerülése. Ha igazán elhatározod magad,ami a legfontosabb,akkor sikerülni fog! Most is készülök vacsorázni,rántott húst persze zabkorpával panírozva.
De tudjuk! :-) Le is írtuk: csodaszer NINCS. :-) Korlátozott étkezés van, és több mozgás.
és nem tudjátok vannak kifejezetten zsirégető italok vagy fogyókurás italok amitől lehet fogyni?? por???
és ez milyen diétáról szól??
Néha elég nehéz,az ünnepek elég jól teltek ,sütöttem zabpelyhes kekszet,elég finom lett. De ma megettem,egy szelet cukros süteményt is.
Egyébként a bevitel és szükséglet aránnyal egyetértek, kevesebbet kell bevinni, mint amit felhasználsz. Ilyen egyszerű. Ja, de még két dolog kell: kitartás és önfegyelem. Meg életöröm! Mert aki nem jókedvvel fogy, az vissza fogja szedni!
Módosítanám, amit mondtál: ÉHSÉG van fogyókúra során is, amit le kell küzdeni, pl este, éjszaka...de ÉHEZNI azért nem kell.
Izomlebontás pont éhezésnél van!
Nos. A kilok a bevitt taplalektol es elfogyasztott kaloraktol fugg. Vegyel egy pontos merleget. Este nezd meg mit mutat. Meg holnap este is. Napkozben reggeli egy pohar viz. Ebed megint. Vagyora megint. Ez mar zsiregetes. Semmi bajod nem lesz azon kivul hogy a tested mindet el fog kovetni hogy egyel. En nehany napos viz dietat szoktam tartani. Meg nathas sem szoktam lenni csak a kezem labam torom neha sporolas kozben. Az osszes evos diata onnmagad amitasa. Ehezes nelkul nincs fogyas. Esetleg izom lebontas ami betegseghez vezet!!!!!
Köszönöm :-) Most épp a RR alakreformot nyomom (súlyzókkal), de rendszeresen futok, bringázok, terepen, sokat.. Magányos edző vagyok, mert a munkám emberek közt van, tanítok, és a sportot levezetésnek is használom.
Te is ügyes vagy küldtem is jelet! :-)
Végeredményben én is úgy eszem, mint Te. :-)
Szerintem maga a citromos víz nem zsírbontó:)Viszont amikor valaki diétázik, akkor bizonyos mennyiségű folyadékbevitelről gondoskodni kell. Miután a víz, a tea cukor nélkül, már kicsit unalmas, nagyon hasznos lehet a kalóriamentes citromos víz.
Nagyon ügyes vagy! Mit edzel?
Az almaecetet, sima Chef-es, 3x naponta iszom. Egy evőkanálnyit oldok fel 3 dl vízben, és étkezések előtt fogyasztom. Én is rendesen eszem, (igaz, beszűkült a gyomrom, és törekszem az egészséges étkezésre) de keményen edzek is. Nekem centik mentek le jelentősen, csak 5 kg feleslegem volt. (már, korábban 20)
Láttam kérdeztél egy fórumban éhségcsökkentő kapszuláról is. Létezik almaecet-kapszula is, ha gondolod, próbáld ki, de ha bírja a gyomrod, az almaecetes víz is segít.
Különben minden effélében hinni is kell. Ha nincs meg az elhatározás, az "agyban dől el" érzése, megette a fene az egészet, hiába vedelnénk ezeket. csodaszer NINCS.
Az almaecetet mivel iszod? Én is diétázok,1 hónap alatt 5kg lement,pedig eszek rendesen,liszt,és cukor kivételével mindent.Még kb 5 kg lemegy,és elégedett leszek.
De tényleg űzi, legalábbis az almaecet biztosan, Nekem segített, pedig csak a vacsorákat akartam visszafogni.
A citromos víztől? Soha.
Ha más nem majd a koporsóban. :)
A zsírbontás akkor indul be, amikor a szervezted elkezdi felélni, mert a bevitt kalória kevesebb, mint a felhasznált. Nyugi. :-) Én nem citromos vizet iszom, hanem almaeceteset, de nagyon jó. persze ésszel étkezem, nem volt sok feleslegem már, és rendszeresen edzek. Végeredményben nem is az almaecet a fő eszköz, hanem a megváltoztatott szokások. :-) Kitartás!
ne keveset egyél, hanem normálisan.
a citromos víz max az éhségedet űzi... :)
Ó Te!
Hát ne légy ilyen türelmetlen. :)))
Mennyi idő alatt rakódott le a nemkívánatos zsírtömeg?
Hmmm???
Ugye nem két nap volt!? :)))
2 napja kezdtem el citromos vizet inni! mikor indul be a zsirbontás?keveset eszem!!
További ajánlott fórumok: