2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek! (beszélgetés)
Te is ezt írtad, hogy nem reagálsz. Hidd el, a sajnálatodra én sem szorulok rá.
Mint írtam, biztos bunkó voltam, tény. Nem is sajnálkozom rajta. Bocsánatot is kértem.
Ettől függetlenül Te folytattad a flegma stílusodban. Szóval...nézz magadba, mint írtam.
Köszönöm, én nem szorulok rá :) Eddig még senkibe nem kötöttem bele, főleg nem kétszer, nem zavar mások élete, amíg az enyém kerek :)
Mintha említetted volna, hogy nem reagálsz a továbbiakban. Fölösleges is, kétszeres belekötés után teljesen az.
Tökéletesen egyet értek Veled.
Erről beszéltem itt egész délelőtt, de kb. hülyének néztek. De nem is lényeg. Valójában én is megtehetem azt, hogy havi tizen-huszon ezreket költsek szépségszalonban el, mert van miből, szerencsére, de nem teszem, mert nem tartom ésszerűnek erre kiszórni a pénzt. És megoldom itthon, ha igényem van rá, vagy a barátnőimmel, INGYEN (persze alapanyagot veszek hozzá, ha kell).
Én szociális szférában dolgozom, nagyon jól tudom miről beszélsz. Sajnos. :(
Te egy mérhetetlenül rosszindulatú ember vagy.
Amennyiben a házibarkács kifejezés sérti a köreidet, fellengzős kifejezést takar, olyannyira, hogy feltétlenül valamilyen többes szám mögé kell bújnod, valamit sérti a köreidet a "nem szakember" kifejezés egy nem fodrászra, akkor komoly gondjaid vannak, ami MÁSODSZOR nyilvánul meg abban, hogy MEGINT nem bírtad ki belém kötés nélkül.
Sajnállak.
Fellengző és lekezelő a stílusod és ez nem csak nekem tűnt már fel a kommenteket olvasva. Nézz magadba egy kicsit mielőtt habzani kezd a szád.
Most is Te kezdted.
További kommentjeidre nem reagálok.
:)
Hát ezt a fórumot olvasva bizony elgondolkodom...DD
természetesen, ha van bőven, jut mindenre, semmi gond.
Csak sajnos személy szerint gyakran tapasztalom, hogy sírnak, hogy kevés a pénz, de cigire, műkörömre telik.
Édesanyám lépcsőházában is van egy hölgy, aki egyedül neveli két pici gyerekét, ráadásul munkanélküli. Az önkormányzattól kap segélyt, stb. DE rendszeresen jár fodrászhoz és műkörmöshöz, pedig a számláit nem tudja kifizetni. Anyukám ott a közösképviselő, így nagyon belelát a dolgokba. A közös költséget sem fizette, és fél évre visszamenőleg az önkormányzat küldte anyunak az elmaradását.
Pedig a fodrász meg a műkörmös többe kerül egy hónapban, mint a közös kölstég...
És az ilyen engem nagyon ki tud akasztani.
Akinek ilyen "luxus" dolgokra telik, ami egyáltalán nem létfontosságú, az ne sírjon, hogy nem tudja kifizetni a számlákat, és ne a rendes adófizetők pénzéből igényeljen segélyt... amit aztán műkörömre költ.
Ettől nem vagy rossz anya.
Magam részéről örülök, hogy azt a 11 ezret a fejedre költöd.
Más meg vagy nem tudja vagy nem akarja. Én ezt is tiszteletben tartom.
Neked a hobbid a belémkötés?!
Már megint nincs más szórakozásod, mint belekötni bármibe, amit írok, hogy utána elkezdj pattogni, hogy a TE FEJEDBEN ez miért felháborító?!
Komolyan?
Te szemétláda!!! Teljesen feleslegesen!!!
(vicc :D)
Figyelmesen olvastam el, s azt írtad: "én sem járok fodrászhoz..." stb. Nem hajat festetni-t írtál, hanem fodrászhoz menést.
Csak arra lehet reagálni, amit leírsz.