Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Három gyerekes anyukák, mennyiből éltek meg? fórum

Három gyerekes anyukák, mennyiből éltek meg? (beszélgetős fórum)


1 2
58. BorosTyánka (válaszként erre: 57. - Falipapir)
jan. 28. 11:11
:)
57. Falipapir (válaszként erre: 54. - 37e1ff8723)
jan. 27. 13:37

:D :D :D

Igen. Amikor nincs már épkézláb érv, akkor jön a sértegetés. Ez mennyire kézenfekvő. Csak nem Zay a rokonod?


Bye Bye

56. PöttyösPanka (válaszként erre: 53. - Falipapir)
jan. 27. 13:35
Dehogynem szokták rendes nőkre is mondani. Ugyanis a "lekurvázás" mindig arról szól, aki kimondja. Én számos alkalommal hallottam férfit lekurvázni rendes nőt különböző okokból. De ezen okok között egyszer sem szerepelt, hogy az említett nő túlontúl szabatos szexuális életet élt. Főleg nem pénzért. Inkább hangzott el azért, mert az adott pasival nem akart szexuális tevékenységet létesíteni. Neked tényleg fogalmad sincs, hogy sokan hogyan ítélik meg, és hogyan bánnak a nőkkel. Nem kell elhinned, amit írok, de én tapasztalatból beszélek. Tudom, tudom, sok nő meg máshogy bántalmazza a férfiakat...
55. unom (válaszként erre: 54. - 37e1ff8723)
jan. 27. 13:28
Ugyan, csak a soros incel. Elmúlik.
54. 37e1ff8723 (válaszként erre: 53. - Falipapir)
jan. 27. 13:25
Persze, csak velem történt, és mindenről a nők tehetnek. 😄 Miért pofáznak vissza, miért járkálnak hiányos öltözetben, miért nem tudják, hol a helyük? Hááát... Te nagyon sötét vagy. 🤦🏼
53. Falipapir (válaszként erre: 52. - 37e1ff8723)
jan. 27. 12:56

:D :D :D

Ez pontosan így van. :D :D :D

Szerintem azt írod le ami veled történt. Hogy lekurváznak, arról csak te tehetsz :D :D :D

Egy rendes nőre nem szokták mondani.

52. 37e1ff8723 (válaszként erre: 50. - Falipapir)
jan. 27. 12:31
Nagyon is jellemző, mindenütt!!! Gyűlölöm a férfiakat, mert leírom azt, ami van? 😄 Szerintem kettőnk közül te vagy az, aki gyűlöli a másik nemet. Ez már másnak is feltűnt veled kapcsolatban. Ezek a gonosz nők csak pénzes rossz fiúkra hajtanak. Túl jó vagy hozzájuk. 🙄
51. Falipapir (válaszként erre: 49. - PöttyösPanka)
jan. 27. 12:21

A kérdésre képtelenség válaszolni.

Nincs 2 azonos szituáció.

Nem mindegy hol élnek milyen házban. Van e autó, mivel fűtenek, hova járnak dolgozni, boltba, mert falun helyben drága, de a város messze van. Millió dologtól függ.

És nem utolsó dolog hogy mekkorák az igények.

50. Falipapir (válaszként erre: 44. - 37e1ff8723)
jan. 27. 12:17

Ez megint csak egy általánosítás, és nem jellemző.

Mindenre van ellen példa is.

A nők gyakran nem fizikai erővel bántalmazzák a pasit.

Elenyésző mennyiségű pasi erőszakol meg nőt, annyi beteg perverz szadó nő is szaladgál.

Nem tudom miért félsz az utcán, mert azért Magyarországon elég jó a közbiztonság. Jártam több nyugati városban, van összehasonítási alapom.

Nem tudom ki szégyenített meg vagy kurvázott le, de szerencsére sem a lányomnak sem a páromnak, lekopogom soha nem voltak ilyen problémái.

Sajnálom ha gyűlölöd a pasikat, de hidd el, mi sem vagyunk egyformák. Vetkőzd le a kisebbségi érzésed, és boldogabb leszel.

49. PöttyösPanka (válaszként erre: 47. - Michelle.r)
jan. 27. 11:42
Pontosan. Nem lehet definiálni, hogy mekkora az az összeg, ami minimálisan elég egy három gyerekes családnak. Maximum a gyámügy tudná megmondani, hogy mennyi az az összeg, ami alatt inkább ők gondoskodnak a három gyerekről. Akinek nagyon kevés van, az nyilván azt osztja be. Még akkor is, ha annak a háromszorosát is simán elnyelné költségvetés. De ettől még nem optimális.
48. michelle.r (válaszként erre: 45. - Solar-Tochter)
jan. 27. 10:48
Ráadásul elindította a fórumot, azóta az orrát sem dugta ide, nem hiszem, hogy annyira zavarja, hogy hova kanyarodott a fórum.
47. michelle.r (válaszként erre: 45. - Solar-Tochter)
jan. 27. 10:46
Szerinted mennyiből élnek meg? Amennyi rendelkezésre áll. Van aki egymillióból, van aki a feléből, és nyilván vannak olyan háromgyerekesek, akik számolják a napokat, hogy mikor érkezik meg a csp.
46. libikóka (válaszként erre: 45. - Solar-Tochter)
jan. 27. 10:46
Törölve lett a hsz-om amiben megírtam neki,,hogy ilyen kérdésre,,édeskevesen fogják neki kiteregetni az anyagi helyzetüket.Így is lett,,,nem csodálom.
jan. 27. 10:43
A Fórum indító soha nem kap választ a kérdésére. Nem az volt a kérdés, hogy ki mit csináljon, vagy mi a nemek közötti különbség. Emlékszik még valaki mi volt a fő kérdés?
44. 37e1ff8723 (válaszként erre: 8. - 37e1ff8723)
jan. 27. 10:31
Majd akkor, ha nem lesz ennyi nő (inkább egy sem), akit vernek, megerőszakolnak, félelem nélkül járhatunk az utcán sötétedés után (nem a nőktől félünk), nem leszünk lekurvázva, megszégyenítve ugyanazért, amiért egy férfinak megveregetik a vállát stb.
43. Falipapir (válaszként erre: 41. - PöttyösPanka)
jan. 26. 18:46

Két azonos beosztású férfi között is vannak bérkülönbségek. Magasabb végzettségűeknél a tapasztalat alapján kialkudott bért kapja, sokszor a munkavállaló szabja meg, ha keresett végzettséggel rendelkezik. Alacsonyabbnál meg függetlenül nő vagy férfi, kap egy egységes ajánlatot, tetszik nem tetszik.

Nagyobb gond az, hogy bizonyos régiókban kevesebbet kapnak emberek, mint más régiókban ugyanazért a munkáért, pedig a munkáltató is ugyan az.

42. birebora (válaszként erre: 24. - Falipapir)
jan. 26. 15:51
Teljesen jól gondolod, bizony igy van. Kimosom szépen a ruháit, kiteregetem, összehajtom. Főzni is megfőzök, ő felvágja a húst, megpucolja a zöldségeket, krumplit, el is mosogat, együtt vásárolunk vagy felirom és hozza amit kell. Ő hozza a nehéz szatyrokat, hogy ne én cipekedjek, megpucolja az ablakot, meg is tankol ha megkérem, szervizbe, műszakira ő viszi az autókat és szivesen teszi, füvet is nyir, csapot szerel, stb. Béke és egyetértés van, jól látod. Nem panaszkodhatok egy percig sem.
41. PöttyösPanka (válaszként erre: 36. - Falipapir)
jan. 26. 14:59

Pont ez a jó példa. Hogy a feministáknak köszönhetően a mai Magyarországon egyenjogúak a nők és a férfiak. Ez ugyanis nem mindig és mindenhol magától értetődő. A feminizmus pedig nem mostani "találmány", aminek nincs is létjogosultsága, hiszen Magyarországon egyenlőség van.

De azért itt-ott még érezhető a különbség, mint például a bérkülönbségekben.

jan. 26. 14:58
Rasinak havi 100 milla sem eleg.
39. Csillagszem38 (válaszként erre: 38. - New(l))
jan. 26. 14:51
igaz 😅😅😅
38. New(l) (válaszként erre: 37. - Csillagszem38)
jan. 26. 14:23
Rohadás előtt simán elolvad. Már ha Magyarországon élünk. 😅
37. Csillagszem38 (válaszként erre: 26. - Falipapir)
jan. 26. 13:46
igen, tőlem ott rohad meg :DDDDDDDDDDD
36. Falipapir (válaszként erre: 34. - PöttyösPanka)
jan. 26. 13:42

Világos. Mondanál egy példát, hogy megértsük?

Mire nincs egy nőnek joga Magyarországon, amire van egy férfinak.

35. Falipapir (válaszként erre: 30. - ,zumba)
jan. 26. 13:39
A párom is be lett fogva a héten, mert frissen vagyok műtve, nem csinálhatok ilyen munkát most. Helyette elpakolok a konyhában, mégis azért kell kis mozgás, ha nem emelhetek.
34. PöttyösPanka (válaszként erre: 14. - Timycat)
jan. 26. 12:55

Abban teljesen egyetértek, hogy alapvetően hiba van a feminizmus működésében és megítélésében. Viszont ez nem olyan egyszerű, hogy a nők cseszték el, és az sem igaz, hogy ők akarták kiváltani a férfiakat. A feminizmus az egyenjogúságról szól. Semmiképpen sem az egyenlőségről vagy egyenértékűségről. Arról, hogy a nőket megilletik ugyanazok a jogok, mint a férfiakat. Akik azzal jönnek, hogy ha a nők annyira egyenlőek akarnak lenni, akkor irigyeljék el a férfiaktól a nehéz fizikai munkát is, fogalmuk sincs, hogy miről beszélnek. Ez csak tudatlanság és sarkítás.

Nem a nők akartak a férfiak helyébe lépni, hanem a nőknek muszáj volt átvenni a férfiak helyét, mikor azok a háborúban voltak, így nem volt senki, aki dolgozzon. Egyből kiderült, hogy a nők is képesek ugyanazokat a munkákat elvégezni. Csakhogy hamár úgyanúgy kellett dolgozniuk, nyilván harcoltak ugyanazokért a jogokért is. De soha nem akartak azonosak lenni a férfiakkal.

33. forrest2010 (válaszként erre: 31. - ,zumba)
jan. 26. 11:58

... sok ingatlan itt lakatlan , mert valaki befektetésnek vette és ha nem sikerül kiadni ? akkor nem is lakik benne senki ! ... és csak az utca egyik oldalán van járda :( :( a történelembe se tökéletes sokminden !


... a szembe ház fél éve kiadó 700ezer/hó és azt hiszem a rezsi az plusz ! és ott a járda :( :(

32. forrest2010 (válaszként erre: 31. - ,zumba)
jan. 26. 11:54
... nem bizony ! és rengeteg mindenről nem ír !!! pedig az élet nem a " való világ " szerint működik !
31. ,zumba (válaszként erre: 27. - Forrest2010)
jan. 26. 09:47
Nem csak azok nem akarnak lapátolni, a helyi következő nemzedék sem! Illetve azt a 2 métert takarítja el ,ahol ő jár.A többi rész baleset veszélyes. Épkézláb emberekről beszélek, mert ha valaki nem bírja, az más eset. Pedig ha történik a járdáján valami, felelős lesz érte.Ezzel nincsenek sokan tisztában, ilyenkor mondom:erről nem ír a Face?
30. ,zumba (válaszként erre: 26. - Falipapir)
jan. 26. 09:41
Én szeretek havat lapátolni, seperni, mindkettőnknek van egy-egy-hólapátja.
29. forrest2010 (válaszként erre: 28. - Falipapir)
jan. 26. 08:27
... adót se ! :( :( na + szemétszállítást se ! /lehetőleg ! / mikor a kukás hajnalba végigszáguld az utcán a tulaj kimegy a kiürített kukáért , sokszor addigra már valami mocsok beleteszi a szemetét ! mert " jé ! ott 1 üres kuka ! hát töltsük + " szeretettel " :( :( ... de előfordul olyan is h jön le a hegyről a jobb autójával és az ablakon kibacca a szemetét :( ami valamelyik udvarba landol ! v a bokor tövébe !!!
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook