15 év korkülönbséggel működhet? (beszélgetés)
A barátnőm lánya és veje között 16 év van....12 éve házasok. Van 2 gyönyörű gyerekük...10 és 7 évesek.
Nagyon szépen megvannak, boldogok.
A kérdésedből gondolom, hogy a férfi erősebb, tehát te hozzá fogsz 'öregedni', ami nem előnyös egy nő számára.
Próbáld őt egyenlő partnernek tekinteni, ne pedig egy idősebb férfinek!
Nálunk működik, 27 voltam, ő 43, amikor találkoztunk, azóta eltelt 20 év, lett egy közös lányunk, most 17 éves.
A férjem 10 évet simán letagadhat, nem csak egészségileg fitt, de a külső megjelenése is az (sok barátnőm negyvenöt-ötven közötti pasija 20 évvel néz ki idősebbnek a férjemnél.)
Abszolút működhet, szerintem még jobb is. Mikor korban közeli volt a párom, az sose akart működni. De a férjem 11 évvel idősebb nálam. Az a plusz 4 év ami nálatok van, nem olyan sok ehhez képest.
Ez végett ne habozz!
Köztünk 16 és fél év a különbség, ő 48 én 32, lassan két hónapja, hogy összeházasodtunk :) 28 voltam, mikor összejöttünk, ő 45.
Soha nem éreztem a korkülönbséget. Simán működhet. Persze, nagyban függ a két embertől.
Ha szereted, ne érdekeljen mások véleménye!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?
- Vajon meddig működhet nagy korkülönbséggel egy párkapcsolat, főleg akkor ha a nő idősebb.
- 14 év korkülönbséggel működhet egy kapcsolat hosszabb távon?
- Ilyen nagy korkülönbség működhet?