14 éves lánynak piercing? (beszélgetés)
Én ma csináltattam meg úgy 1 órája a köldökpiercingemet.Fájt míg összecsípte a bőrt valamivel.A szúrás enyhébb volt.10 percet voltam bent kis várakozással együtt.Igen jön a strandszezon, ezért néztem be , hátha valaki tudja mennyi idő a KÖTELEZŐ míg mondjuk nem megyünk a Balcsiba.(bár az is tengervíz, csak magyar;)).Gondoltam júliusig várok vele, aztán meglátom mi lesz, persze ha addig nem gyullad be.
Meg talán meg bírom állni az esti vacsikat, ha tudom h van miért,ugye a köldökpiercing nem néz ki olyan jól nagyobb pociban.Vettem Curiosa sebkenőcsöt(1500,-), úgyhogy várom a legjobbakat.(Pécsett,Citrom utcában 4000 volt lövés+világoskék kétköves piercing)
Értem!
:)
vigyázz is, mert szúrhatják műtőben de ha onnan kimegy még saját magának is elfertőzheti.
Amúgy egy jó stúdióban orvosi tisztaság sterilitás van(ellenőrzik őket ÁNTSZ).Szóval nyugi és tényleg nagyon kell rá figyelni!
Nem gyúlladt be neki?
Akkor szerencsés volt:) Remélem,h nekem semfog majd vigyázzok rá:)
Üdv
üdv, itt is. Nekem 15 éves a keresztlányom, neki is van pierciengje. Szerintem nagyon szép.
Az övét egy orvos barátom szúrta, steril körülmények között, műtőben. Nem is volt vele semmi baj.
Akk lehet mégsem csináltatom meg=(
Mert nem akarom kihagyni az itthoni medencés fürdőzésket,meg a strandot,ha begyúllad....
Pedig nagyon szerettem volna nyárra:(:(
Ma mentünk volna..:S
Amíg teljesen le nem gyógyul, nem ajánlatos strandolni-mert akkor elfertőzheted-begyúladhat.
Igen ha begyúlad, meg pláne nem!
Az a fő szabály, hogy nem szabad hozzányúlni, piszkálni!
Sajnos ez az első dolog, amit tesznek vele.
Ha bemegyek a fiúkhoz és piercing van, mindig megmutatják tükörbe a vendégnek és utánna ragasztják le.
Általában már akkor hozzányúlnak kézzel és úgy nézegetik, sokszor bejönnek a gyulladttal és azt is ott a piercinges előtt babrálják a kezükkel(és csodálkoznak miért gyulladt)!
Ja igen és még azt szeretném kérdezni ,h mikor mehetek strandra?
Meg ha begyúlladna akkor egész nyáron nem is fürdőzhetek?:O
Köszi, nah akkor lehet megcsináltatom Hnap:)
Remélem nemlesz semmi komoly baj:)
4-8 hét is lehet a gyógyulás, sok mindentől függ.
Jó ékszer és alapos kezelés.
Nyáron sem fertőződhet el jobban, csak akkor ha nem tartják tisztán nem vigyáznak rá.
A strand nem jó vele, pár hétre rá is esetleg a tengervíz:-)
Sziasztok!
Lécci ha tudtok segítsetek.
Szal..nyárra szeretném megcsináltatni a piercingemet,de az a baj,h már egy hónap sincs a nyárig... és sok hellyen azt olvastam,h nyáron nemjó csináltatni,mert hamarabb elfertőződhet+begyulladhat
Meg,h nem lehet vele strandra járni hónapokig...:S
Mellesleg én rendszeresen járok teniszezni...meg strandra is.
Szerintetek megcsináltassam még ebbe a hónapba?Megfog gyógyulni Nyárra?
Vagy mit tegyek?
Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
én 14 éves vagyok, most fogok ballagni, már van orr, ajak, köldök és fog piercingem!!
Szerintem az orr fájt a legjobban, a többi csak mint egy darázscsípés!!
Fiatalon inkább ne,suliba kényelmetlen lehet.
Amíg gyógyul vigyázni kell rá.Meg tisztán tartani.
Tényleg nagyon begyilladthat ha a viselője nem vigyáz rá-de csak akkor!