1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek? (beszélgetés)
ez így van.én szeretem ha körülöttem nyüzsög.legalább akkor nézek rá amikor akarok,és tudom hogy nem csinál hülyeséget.
igaz sokszor pakol mindent a lábam alá amiben persze sokszor hanyatt tudnék vágódni...
de édes az biztos.nincs is ezzel semmi gond.
meg amúgy is ,minden olyan hamar elmúlik.
hehe,de cuki.nem is rossz ötlet.
nekünk volt olyan hogy úgy elnyomkodott mindent hogy újra kellett telepíteni.azóta csak kikapcsolt gépnmél ülhet egyedül.
Gerim is ilyen :DD
neked nem nyomkodja a billentyűket?
Szia! Nincs a városotokban baba-mama klub? Az én kisebbik lányom is ilyen volt, sőt most is nagyon anyás, bár ő eljátszik egyedül. Én elkezdtem járni vele baba klubba, mert szeptemberbe oviba megy, de nem tárgyal idegennel, még az oviban sem az óvónővel, ha megyünk a nővéréért.
Egyenlőre még a klubban is mellettem ül, fent az ágyon, játszani elmegy,ha megyek vele, de fél óra múlva felenged és elkezd körülnézni egyedül. Amíg sokan vannak nem mozdul mellőlem, de ha elkezdenek fogyni a gyerekek, akkor elindul. Egyre könnyebben barátkozik már. A nagylányomnál bevált ez, ő egy idő után úgy eljátszott ott egy órát is, hogy talán egyszer futott oda hozzám inni.
Szerintem normális, a korral járhat.
Az én Kislányom is pár hete le sem száll rólam, szinte még a mosdóba is követ. Ő 13 hónapos.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?
- A 4.5 éves unokám senkivel nem hajlandó játszani. Barátai sincsenek. Vigyem őt pszichólógushoz?