07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Bár ha Te Rám is biznád a Párod nem hiszem,hogy megengedné de akkor meg mek kell Neki mondani,hogy akkor vigyázzon Ő rá! :)
Pedig biztos jól ellennénk. :)
Ténleg??
Csak tudod inkább magamat hagyagolom és ha fáradt vagyok nem fogok rohanni a saját érdekemben (sajnos)
a másik nem szivesen vinném be a fertőbe influenza közepén.
Annyi bőven elég:)
Szia!
Ugy hallom,hogy pont most kelt fel.
Ja,felkelt 3 óra alás után. :)
Akkor viszont mennem is kell. :(
Majd késöbb vagy este benézek,további szép délutánt Nektek és Mindenkinek!
Szia!
Fogjuk rá,már kicsit lenyugodtam. :)
Szia!
Na jobban vagy?
Tegnap mondom okoskának elkellenne mennem a vesémmel dokihoz,mert ugyanazokat a tüneteket vélem felfedezni,mint mikor korházba kerültem..előtte elkell mennem házi dokihoz beutaloért mondom neki addig mi lesz a lánnyal vigyázz rá?Ugyanis mikor vért vesznek és Lidi ott nyüszit mellettem nem tul vidám kép ....erre azt mondja nem tudod ezt egy nap elintézni????????HOgy???
elmegyek beutaloért és rohanok a város másik végébe a vesés dokimhoz plusz oda reggel 7-re kell menni minden féle vizsgálat miatt a házi dokim 9-től rendel na hogy oldjam meg???
az én pasim nem a te Norbid..:( :-DD
édesem szerinted mikor??????
a vesémmel elkellenne menni dokihoz....házi dokihoz...de nincs aki vigyázzon a kislányra......
Sziasztok, gyors bejelentkezek. Évinek írtam, drága kicsi Barniról már megy le a víz... Úgy érzem, hogy itt a topikon összeköt bennünket az értük való aggódás...
Mostanában Matyi is kicsit kevesebbet eszik, viszont továbbra is jól alszik (este 8-tól reggel 8-ig nonstop, és ebéd után 2-3 órát, van, hogy többet).
12 kiló. De nem dagadt, hanem olyan kis csini, mokány pasi... Tisztára szerelmes vagyok belé. Rengeteg puszit és ölelést ad, tudja mindenki milyen érzés, hihi...
Most jön a 6. fogacska. Magyarul nem beszél. De a "dddeeedddeeejjjőőőőőőő"-t már tájszólással ejti... :-D
Tervezem, hogy elkezdem vinni Tücsökzenére (nálunk ez van), utána kell járnom mikor és hol van.
Mindenkinek üdv!