07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sajnos,nem értek hozzá,mert Én észre sem vettem,hogy ez letöltött a gépre.
Kérdezd meg Sünit,Ő szerintem jobban ért hozzá!
Én néha használtam szopi alatt is, mivel semmi káros nincs benne, én csak Ilcsi termékeket használok.
Nem,akkor kipróbáltam,de figyelmeztettek,hogy addig nem szabad,mert a méreganyagok amik felszabadulnak átmennek z anyatejbe.
igen eddig megvagyok, de amikor instalál, utána nem engedi megnyitni...:(
Azt hittem használod. Ezek szerint szopi miatt nem lehet? Pedig már akartam kérdezni, hogy ért-e valamit :)
Igen,láttam,mert be-benézek
Én még mindig nem kenhetem magam a paprikakrémmel,csak ha már nem szoptatok
Sokan már hetek óta nem jönnek ide... :(
Az tényleg durva. Jó, hogy mondod, nekem is van valami paprikakrémem fahéjjal, az is ilyen brutál :)) be is kenem magam...
Már ezerszer akartam kérni, hogy átküldenéd azt a képszerkesztős oldal letöltését, asszem az imikimi, vagy mi????????
Rákerestem én, de valamiért nem tudom letölteni.
Na bekentem magam Ilcsi néni paprikakrémjével...asszem szétégek...nagyon durva...hülyén hangzik, de kitoltam a hátsómat az erkélyre:))))))))))))))
Én is teljesen így vagy ezzel. A kisasszony leszívja az energiámat és örülök, ha este vízszintesbe kerülhetek. mert erre napközben nincs nódom :))
:)
Tudom,de ilyenkor este na meg éjszaka mindig volt élet,motanában meg nem igazán. :(
Na nem mintha Én olyan sokat jönnék,de azért hiányolom.
Dehogy halunk ki, csak mióta ezek a kis piszkok mozognak, így alig van idő leülni a gép elé.
Nem ám mint régen, a nap 24 órájából 20-at tuti hoxáztam:)
Most meg ha végre alszik Milán már csak én is vízszintbe kívánkozok...kimeríti az egész családot estére, mint egy soha le nem merülő duracell nyúl...
és milyen bilitek van? Zenélős, orrmányos, meg nem is tudom milyen csodabiliket láttam múltkor valamelyik műsorban?!
Sziasztok!
Fú,de nagyon nem volt mozgás ma! :)
Kihalóban a topik??? :(
Sziasztok ma sem mozogtatok nagyon:)
Nekünk is szem előtt van a bili,de Ármin motorozásra használja:DD
Bár még nem is mutattam neki semmit,pedig bizti értené olyan kis okoska:)
Pont erről beszéltek, hogy ilyenkor már nem korai megvenni, hadd ismerkedjen és barátkozzon vele a gyerkőc.
Én még nem vettem volna, mert azt hittem, hogy korai. Így, hogy ajándékba kapta, kitettem és érdeklődik magától. Lehet, hogy tényleg jó lesz így.
Igen olvastam, nagyon édes lehetett Panni :))
Nekünk még nincs bili, de be kéne szerezni egyet, hogy nyárig megszokja Lilien.
Igen, én is néztem. Mi pont így csináljuk karácsony óta. A fürdőben van a bili, barátkozik vele, odamegy, ráül stb... Tegnap volt az első este, hogy bele is pisilt. :-)
Sziasztok!
Most beszélnek a bilire szoktatásról a CsCs-ban.
Dodi a múltkor amatőr módon tornáztata a lábát egy műanyag rácsszerű tányéralátétet tett a földre és azon mászkált oda-vissza.
Kitalálták már a lábtornát is:) Az talán valamivel könnyebb, mint a homokot, meg a kavicsot kipakolni a lakásban:)
Jó, ennyire pici korban még a lábtornával sem jutunk előrébb, de két éves kor körül elkezdhető. És akkor még semmi nem késő.
Az egészből szerintem annyi az elgondolkodtató rész, hogy az egyenletesen sima talaj, nem dolgoztatja annyira a lábfej izmait. Viszont a harántemelős cipő sem, mert az ugyan felemeli a boltozatot, de ezáltal lustítja az izmot. Úgyhogy tessék felszórni homokkal a szoba egyik felét, a másik felébe meg kiönteni két vödör kavicsot, aztán lehet mezítlábazni:D
A gyerekorvos ajánlotta, vagy ortopéd szakorvos? Nem mindegy (sajnos)...
:))) Na akkor eggyel több ortopéd szakorvos, aki nem javasolja a cipőt:)