Zsírleszívás (beszélgetés)
Hát nem tudom, hogy álomalak lesz-e, de tény, hogy fiatal koromban sem voltam ilyen, habár kilóra voltam - ritkán ugyan, de kevesebb is...
Persze, hogy beszámolok, no meg gondolom lesznek még kérdéseim nekem is.
Sziasztok lanyok!
Szeretnem megtudni, hogy kinek van tapasztalata dr Tizedes Gyorggyel, Laszlo Zsolttal, Gill Endrevel??Minden info erdekel!
Reszletek a naplomban.
Sziasztok! Csak jelzem, hogy tegnap én is túlestem a rég várta eseményen... Nem volt valami kellemes, de tudom, hogy innen már csak jobb lehet. 500-600 ml. közötti mennyiséget szívtak le, de a doki állítja, hogy ennek még kb. a kétszerese fog még lassan kiürülni - 6-8 hét alatt. Hát majd meglátjuk, de tény, hogy csak lesem magam, hogy ez tényleg én lennék? A nadrágjaim már valamelyest lötyögtek rajtam a fogyásom miatt, de úgy is még látszottak az oldalsó dudorok. Mos semmi!!! Lassan mennem kell új nadrág-készletet venni. Persze talán még nem, míg a szorítógatya rajtam van. Érdekes, hogy nekem csak egy hétig kell éjjel-nappal hordani, utána még két hétig csak nappal... (Én nem Lányinál voltam).
Nah... majd meglátom, hogy alakulgat aztán eldöntöm, hogy így legyen, vagy hordjam tovább is.
Most még nagyon "izomlázas" vagyok (ahogy mondta anno a kicsi fiam), de remélem hamar elmúlik!
Köszi teljesen oké vagyok.Az idő is kedvez nincs olyan melegem mint gondoltam.Már futottam most is onnan jövök de minden rendben.Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel már most is.Ha már nem változik nekem így is jó .Csak ajánlani tudom ezt az eljárást mindenkinek nagyon kíméletes a hegek is olyan aprók alig látszanak.
Te ,hogy vagy?Hordod még a nacit?
Inkább tegnap óta rémesen viszket alig bírom ki ,hogy ne vakarjam meg jó alaposan.Meg ahogy szorítja a naci a medencecsontomat az ég de fájni nem fáj sehol.Már alig várom a csütörtököt ,hogy kiszedjég a varratot gondolom az irritál ahogy szárad meg persze az első pillantást az eredményre noha tudom még sokáig változik.Azt olvastam kb 3 hónap a végleges de persze az elején látványosabb.
Nekem egy hölgy akivel a rendelőből beszéltem mondta ,hogy fél 11-re menjek ezért gondoltam ez az időpontom igaz még + fél órát vártam.
idopontot nem ad konzultaciora, oda akarmikor lehet menni. aztan utana, ha eldontod, hogy mesz hozza, gyorsan halad, minel elobb szereti megcsinalni a dolgokat.
egyebkent hogy vagy? vannak mar fajdalmaid? meselj!
Ok, maradjunk annyiban, hogy megvárjuk az én képeimet is....
Apropo: Lányi doktornőnél mennyi a várakozási idő egy konzira? Fontolgatom, hogy meg kéne nézetnem magam mással is.