Zsírleszívás (beszélgetés)
Sziasztok! Kinek van képe a zsírleszívásról amit megnézhetnék esetleg?!Előtte utána képekre gondolom.Meg a hegre lennék kíváncsi hogy hogy nézz ki.
Nagyon szépen köszönöm előre is aki válaszol! :)
Ohhh, ez nekem újdonság, hogy ilyenre kell számítani.
Lehet, hogy nem ölti össze? De akkor sem szivárohat szerintem sokáig.
Kihez mész, ha nem titok?
Huh... Nagyon szépen köszönöm, hogy megnyugtattál :))
A doktornő arra kért, hogy a legrosszabb melegítőmben menjek a szivárgás miatt és egy régi törölközőt tegyek magam alá az autóban... Valamelyik régi hozzászólásban is olvastam, hogy teljesen átnedvesedett a kötés az első napon...
Szóval túlkombináltam :)))
Szia!
A nyílás mindössze fél centi. Össze van öltve, be van kötve, le van ragasztva, ezen van a szorítóruha is. Nekem pár csepp jött, még át sem ázott. Egy hétig hozzá sem érhettem, amikor az orvos kibontott már száraz volt az egész. Szerintem e miatt ne izgulj. :)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Április 8-án lesz bricsesz és térd zsírleszívásom.
Elolvastam az összes hozzászólást, és köszönöm Nektek, hogy szinte minden kérdésemre választ kaptam!
Egyet kivéve: ha a műtét után még szivárgás tapasztalható a sebekből, akkor biztosan a szorítóruha is átnedvesedik. Ha csak a varratszedés után lehet először zuhanyozni, nem lehet majd rossz szagot érezni? A műtétet követő 5. napon már dolgoznom kell és nem hagy nyugodni a gondolat és már előre szégyenkezem. Erről senki nem írt. Akik már átestek a műtéten, segítenétek, kérlek?
Nagyon szépen köszönöm!
Hát bátor vagy Vanillabbaba, szerintem kérd kábításban ha altatásban nem akarod. Persze nem akarlak rábeszélni. Jó lenne, ha valaki jelentkezne, akinek helyi érzéstelenítésben volt.
Szorítok szerdára, majd írjál mi volt! :)
sziasztok!
zsírleszívást tervezek több helyről is..április elején megyek konzultációra. egyszerre max hány helyen végzik el a szívást?nekem elég sok helyen kéne..kövér nem vagyok..csak kezdek asszonyosodni :D
Szia, a másik fórumon - zsírleszívás, szépüljünk - többeknek volt érzéstelenítésben a műtét, esetleg ott utána tudsz olvasni. Miért nem kérted az altatást? Biztos kisebb területről lesz a leszívás. Nekem 8 terület volt 500000 ft, egy terület kb. egy tenyérnyi felszínt jelent. Benne volt az altatás, egy napos bent tartózkodás és a szorítóruci is.
Drukkolok, hogy simán, fájdalommentesen sikerüljön!!!
Gondolom ez összefüggésben lehet a terület méretével, neked jóval kiterjedtebb volt.
Néztél utána is vérképet?