ZooMumba... (beszélgetés)
Ez pont így van. Nincs benne semmi motiváció:(
Egyetértek. Elég unalmas, de mivel új játék, hátha fejlesztenek rajta valamit.
Úgy gondolom még pár napig csinálom, aztán ha nincs változás, kihalnak a tamagocsik. :S
4 napja rá se néztem, minek? Éhesek, szomjasak, sírnak, kosz van .......... Semmi feladt, vagy cél bármi, ami értelmet vagy legalább egy kis izgalmat adna :(
Hülye félkész játék.
Szintén a 7. szinten vagyok. De fölül láttam különböző alakzatoknak helyet kihagyva, biztos új funkció lesz.
Nekem már a 4. szinten unalmas volt:(
Én még csak az 5. szinten vagyok...
A 7 szinten vagyok, történhetne már valami, mert ez így elég unalmas.
Én akkor sem tudom 5 percenként simogatni őket. Kertbiri meg farmerama, na ott eldönthetem, hogy 10 perces növény vagy 48 órás...
Azt hiszem majd akkor próbálom meg újra ezt a játékot, mikor lesz fény az alagút végén...
Azt olvastam, hogy később hasznosak lesznek a fiókák, de még sok funkció nem működik.
Nekem max második alkalommal, lettek kicsik mindegyik karámban.
Egyedül kis majmom nincs még, mert az nagyon drága, ezért nem próbáltam.
Az egyik papagájos karámon ücsörög egy rózsaszín papagájfiókám, de ennyi. Még feltüntetve sincs sehol, hogy egyáltalán van...
Egyenlőre még nem lehet eladni őket. Mindegyiket pároztattam, ráment egy csomó pennym és mégsem lett utód.
Hát nekem sincs időm 5 percenként simogatni, de úgy tűnik, ha csak napi 1-2 alkalommal mész fel, akkor sem történik semmi. Gondolom, ha napokig nem mennék, akkor sem döglene ki a kert.
Az a baj, hogy ennek a játéknak még nem értem a lényegét. Na ja mondjuk azt látom, hogy azt szeretnék, hogy kp-ért vegyek olyan "Z" tallért vagy, hogy hívják, s akkor úgy szaporodik a pontom, hogy csak győzzem költeni, de az várhatják!
Sziasztok!
Én is regisztráltam, most próbálgatom...
És üdvözlet a régi ismerősöknek...
Hát, pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz:S
Ha napi 24 órában 5 percenként kell simogatni őket akkor én is hamarosan befejezem :(
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem, de elég vontatottnak tűnik nekem:( Remélem begyorsul, mert ha nem akkor befejezem.
Szia! Van fórum is, ezt másold be:
[link]
Hát jó lenne eladni, a kis állatokat. Meg esetleg kaját termelni az állatoknak..ehhez már úgy hozzá vagyok szokva.
Köszi. Azóta bejött a fórum is. Ez még csak béta változat, remélem összetettebb lesz a játék.
Hali!
3. szinten vagyok 0/0 látogatóval.
Nekem az a furi, hogy nincs fórum meg semmi felület ahol érintkezhetsz a többi zoo igazgatóval :(
Így nagyon magányos a játék :((((
Ja, az nekem is úgy van akkor. :)
A csíkokat számoltam. a szám az nulla :)
De a szám alatta is ezt írja? Vagy csak a csíkokat számolod rajta?
Most 3 piros, egy zöld :)
4es:)de piros-zöld átmenetes, és bugyog :)
mesesajt te hanyas szinten vagy? Hogy már neked 5ön van a hőmérő
Ezt jó hogy mondjátok!Én még csak a 4 szinten vagyok a hőmérőm alatt 0/0-t ír. Pedig jövögetnek az emberek.Az igaz hogy nagyon gyorsan kifogy a kajájuk meg a vizük,de én sem veszek gondozót,amit az elején kaptunk arany az egykettő elfogyna, utána tuti nem veszek pénzen.