ZooMumba... (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap több óráig be volt kapcsolva a játék, és a végére úgy lelassult, hogy már idegesített. Aztán újra beléptem és nagyon gyors lett. Ez a játék önmagát lassítja.
Most láttam a képet, nagyon jó a tied is! Jó hogy látok másét is, ötleteket nyerek belőle.
Köszönjük!
Te nem raksz fel képet?
Nagyon szépek az állatkertek! Gratulálok hozzá!
Én is feltettem az állatkertemről egy képet...
Elkészült az állatkertem, most már nem variálok rajta. Képeim közt látható.
Az enyém most aludt el...:)))
Milyen szinten vagytok?
Egyébként én élvezem ezt a játékot. Gondolom, még nagyon az elején vannak a fejlesztésnek. Ezt is felfejlesztik annyira, mint a farmeramat, és mi már az elején kapcsolódtunk, így mindenben benne leszünk.
Az enyém is most ébredt fel...:)))
Értem, de most felébredt a fiam. Majd reggel mielőtt felébred megcsinálom. :D
Alt+printScrn-nel monitorfotót készítettem, aztán van egy programo(HSDX) amibe Ctrl+V -vel bemásoltam, aztán kivágtam a lényeget, és elmentettem. Majd betallóztam a képeim közé. Vágod?
Frankó!! :D
Ha elárulod, hogyan csináltad, én is megmutatom az enyémet. :P
Feltettem a képet. Engem az zavar nagyon, hogy miért kell fél órát várni arra, hogy pl. egy fenyőfa kiültetődjön?!
Én most rendezgetem, egész pofás lesz, lefényképezem, és berakom a képeim közé. Megnézheted mindjárt. 2 perc múlva
Ezért játszom, mert én is ebben reménykedem!
A hétvégéig kaptak időt rá. :D
Majd lesz. Alul van arra is ikon, csak még biztos gondolkoznak.
Én kicsi tanyázom, Kertbirodalmazom, Kapi Badost is játszom, nem fért már bele. Meg annyira nem is tetszett.
Ez tetszene, aranyos a grafika..de semmi értelme, nincs cél.
Én már két hónapja. 53. szinten vagyok.
Azt 1 napig játszottam. :)
A farmeramánál, régebben a lebontás is pénzbe került. Itt adnak érte.
Köszi!
Ezt jó tudni, hogy azért is ad lét.
Alul van egy sárga nyíl, előugrik négy lehetőség. A negyediket megnyomod (épület törlése), és törölheted az utakat. Mindig ad 2 pp-t. :)
Most fedeztem fel, hogy ki tudok törölni utat, és még pénzt is ad ezért vissza 2 PetPenny-t.
Kertbiri. Maga a játék uncsi, de a mi céhünkben olyan jó arcok verődtek össze :D A külső fórumon mindennap legalább 10 új hozzászólás, esténként cset parti stb.
Végre diócsősz lettem, így elég naponta 1x locsolni és hetente egyszer aratni/ültetni :D
Én is abbahagytam a Kertbirodalmat egy idő után, pedig eleinte milyen jó kis játék volt:)
Én hétvégéig adok időt az állatkertnek, ha addig nem történik semmi, törlöm magam.
Várok, hátha kialakul valami. A Kertbirodalmat is azért hagytam abba, mert túl unalmas volt.