Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós apró pecsenye recept

Zöldborsós apró pecsenye recept

A Zöldborsós apró pecsenye hozzávalói:
60 dkg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 üveg zőldborsó
olaj

bors


Zöldborsós apró pecsenye

A Zöldborsós apró pecsenye elkészítési módja:
A lapockát felszeleteljük ,kissé klopfoljuk, majd csíkokra vágjuk. Wokban kevés olajat hevítünk,és az apróra vágott hagymát a kipréselt fokhagymát megdinszteljük. Rádobjuk a csíkokra vágott húst,sózzuk ,borsozzuk,gyakori kevergetés mellett rövid lében puhára pároljuk.(Ha szükséges kevés vizet öntünk rá időnként) A zöldborsót leszűrjük és a kész hússal lazán összekeverjük.

Körete:tojásos rizs


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós apró pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook