Zaklatásra való felbujtás? (beszélgetés)
A csepeli rendőrségről csak annyit, hogy egyszer megtettem ismeretlen tettes ellen a feljelentést, amit elutasítottak. Engem nem is értesítettek, csak amikor fél év múlva hívtam az ügyintézőt, hogy mi van. Ezt megfellebbeztem, az Ügyészség nekem adott igazat. Eltelt megint vagy egy év, mir efelhívtam a nyomozót hogy mi van. Közölte, hogy lezárta az ügyet, ismeretlen tettessel. Erről sem kaptam semmi értesítést. AZóta háromszor megígérte, mégsem postázza azóta sem a papírt.
A zárt lakcímkezelés ellenére 2* (2*szer költöztünk emiatt a nő miatt)is kiadták a nőnek a lakcímünket, és az ügyintéző még engem bacott le, hogy én ne hívogassam őt, majd ő hív, ha történik valami az ügyben.
Amikor kirabolt, a tanukat nem hallgatták meg, és az Ügyészség elutasította a vádat ennek ellenére. Mehettem én az Atya ÚrIstenhez is panaszra, mindenhonnan elzavartak. Érdekes módon azonban a Bíróság ingó kiadásában pedig nekem ítélt. SZóval ennek vagy van valami ismerettsége valahol nagyon fent, vagy már nem tudom, hogy mi van. Én csak azt látom, hogy ő megtehet mindent büntetlenül!
BTK 176/A.§
(1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(3) Aki a zaklatást
a) volt házastársa vagy volt élettársa
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére követi el, az (1)bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdéseben meghatározott esetben büntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Nem sz.rik a rendőrség.
Azt meg nem értem, amit irtál...
"Kértünk már távoltartást is (mivel már többször rám is támadott) azonban mivel nem rokonom, így azt is elutasították"
mert pont mult héten hallottam egy storyt, amikor egy begárgyult 16 éves kölök telefonon 3 mondatot mondott egy kislánynak-lés a bíróság azonnal megadta a távolságtartást. 3 mondatért.
Nincs valami kigyúrt nagydarab ismerősötök aki meg lehet kenni, hogy kicsit ráijesszen?
Nem kell megveretni vagy kárt tenni benne, de egy este elkaphatná és megfenyegethetné hogy...stb, szóval biztos érted...
Elég zavaros a storyd.
Miért érzem azt, hogy a storyd kamu?
Őszintén? A rendőrséggel nem mész semmire...
Általában addig nem csinálnak semmit amíg vér nem folyik.
Nyomozgatni meg nem fognak IP címek után...
Sziasztok!
Olyan segítségét aki jártas a büntető jogban.
A Párom exnejével haragban vagyunk. Őt már mindenhonnan letiltottam, így nem tud nekem sem levelet, sem sms-t írni, azonban hol a lányától, hol egyik, hol másik ismerősétől kapok leveleket. Persze mindig úgy állítja be amikor szólunk neki, hogy fejezze be, mintha mi zaklatnánk őt! A legutóbbi alkalommal egyik kolléganője küldött levelet az iwiw-en keresztül, mire én beazonosítottam a nőt, és szóltam a férjének, hogy állítsa le, hiszen nem is ismer minket. Másnap reggel megjelent nálam a nő, és közölte, hogy nem ő írta a leveleket, hanem vszlg feltörték az adatlapját. Ezt megerősítendő még vissza is jött később, hogy volt egy szám néálküli hívása, ahol egy idegen nő elmondta neki, hogy ő törte fel az adatlapját és küldött nekem üzenetet, csak hogy engem bosszantson. Namásrmost. Ha mégis az adott nő küldte az üzenetet, akkor az ex felbujtónak számít? Ha nem, akkor meg adatokkal való visszélésnek? Nem tudom, hogy a rendőrség tud, akar e nyomozni I.P címek után, hiszen abból megállapítható lenne a feladó személye! Vélemények?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Ez a hazugságok foruma...itt van a helye minden máshová nem való gondolatnak..
- Absztrakt valóság...
- Megőrüléstől való félelem
- Agykontroll: valóban működik!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Magánnyugdíj hozam kivétele államhoz való átlépéskor