Zaklatásra való felbujtás? (beszélgetés)
A saját lakásodból kizárt??? ezt nem értem...
"észrevettük, hogy eltüntek a holmijaim"
Nekem is eltüntek a holmijaim, csak az illetőnek nem adtunk kulcsot, aki tette. A járőr aki kint volt még annó vidéken, ahol laktunk, kérdezte, hogy teszek-e feljelentést? Ha akkor igent mondok(lényegtelen, hoy miért mondtam nemet) akkor besurranás, lopás, és rongálás miatt igen rossz passzba került volna.
Téged nem bosszantana, ha állandóan besztatna valaki? AKi annyira primitív, hogy az szégyen. Mindezeket a gyerekeim előtt teszi, ahogyan előttük vetkőzött meztelenre is. Állandóan engem szapul, és minden ismerősömet ellenem uszítja.
Így akar bosszút állni, amiért a Párom már szarik a fejére. Nem tudom kit mennyire zaklatna fel, ha időnkét jönne egy-egy levél ismeretlen emberektől, akik azt ecsetelik, hogy a Párom menniyvel jobban szerette az exnejét mint engem. Nekem nem tetszik, és nem hiszem el, hogy vannak emberek akik megúszhatnak mindent büntetlenül!
Csak nem a csepeli kapitánysőágon. Ez a rendőrség egy vicc ahogy van. Ide vállról indíthatóval kellene beköszöni.
Kizárt minket a lakásból. Kértünk endőri segítséget. AMit kerek-perec elutasítottak, aztán amikor bementünk nélkülük, és észrevettük, hogy eltüntek a holmijaim,akkor meg nem jöttek ki, közölték, hogy ez polgári per tárgyát képezi.
Megtámadtak az utcán. Volt egy szemtanú, aki egy szomszéd néni gyógytornásza volt. A néni meghalt, de a gyógtornászt nem hajlandóak megkeresni. Mert azzal dolgozni kéne.
Szóval ennyit az alapos nyomozásról.
lényegtelen kivel küldözgeti az üziket, ha a szálak összefútnak, és minden út hozzá vezet:)
az az idő lejárt, hogy közvetitőket vesznek be-ma már nézik a hátteret is:)
A szabálysértésért való felelősség
5. § Szabálysértés miatt az vonható felelősségre, akinek a cselekménye szándékos vagy gondatlan, kivéve, ha a szabálysértést meghatározó jogszabály csak a szándékos elkövetést bünteti.
6. § A szabálysértést elköveti az is, aki mást a szabálysértés elkövetésére szándékosan rábír (felbujtás), és aki másnak a szabálysértés elkövetéséhez szándékosan segítséget nyújt (bűnsegély).
7. § Kísérlet miatt akkor van helye felelősségre vonásnak, ha a szabálysértést meghatározó jogszabály így rendelkezik.
További ajánlott fórumok:
- Ez a hazugságok foruma...itt van a helye minden máshová nem való gondolatnak..
- Absztrakt valóság...
- Megőrüléstől való félelem
- Agykontroll: valóban működik!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Magánnyugdíj hozam kivétele államhoz való átlépéskor