Zabpehelylisztes lepény lenmaggal recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![Kalóriaszegény](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírszegény](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![Kalória](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírtartalom](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![Szénhidráttartalom](http://static.hoxa.hu/pic/szenhidratikon.png)
25 gramm zabpehelyliszt
1 M-es tojás
10-25 gr víz
1 evőkanál lenmag
Ízlés szerint fűszerek
Sütéshez kókuszolaj
![Zabpehelylisztes lepény lenmaggal](http://static.hoxa.hu/pic/recept_kepek/2001-3000/2244.jpg)
A Zabpehelylisztes lepény lenmaggal elkészítési módja:
A lisztet, tojást, fűszereket és a lenmagot simára elkeverem, majd egy palacsintasütőt befújok vékonyan kókuszolajjal. Beleöntöm a sütőedénybe a masszát, elsimítom, majd fedő alatt alacsony lángon sütöm nagyjából 2 percig. Ezután spatula segítségével megfordítom, és már fedő nélkül készre sütöm.
Ne legyen forró a serpenyő, mert akkor csak megég, és nem sül át.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: pi, febr. 12. 10:35
A zabpehelylisztes lepény lenmaggal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.