Xperia x10 x10mini vagy pro? (beszélgetés)
Megvan!:)))
Nagyon ügyi vagy!!!!
Köszönöm szépen!!!!!!!:)))))))))
Hát nekem nettel és zenável (legalább napi 1 óra a buszon) kibírja egy napig. Közben még telefonálok is :)
3 óra alatt azért tényleg nem kellene lemerülnie!
állandó:
1. beállítás menü
2. hang és megjelenítés
3. csengőhang
4. zenetár (legaljára kell menni a menüsorban)
5. ott kiválasztod az elmentett csengőhangot
végén ráböksz a KÉSZ ikonra
kérdés:
névhez- v. állandó csengéshez szeretnéd rendelni?
Bluetootal próbált a kisfiam átrakni rá zenét az ő telójáról,de nem sikerült:(
Nekem fekete meg lime hátlap van hozzá,én a limet használom.Eredetileg a rózsaszín tetszett,de ilyet tudott hozatni a boltos,mikor a férjem megrendelte.
az enyémen még az eredeti, de én is csak ékezetek nélküli sms-t tudok írni. ráadásul nem lehet használni benne a prediktív szövegbevitelt, mert az ékezetes magyar szavakra egészít ki automatikusan. ez elég gáz, de amúgy nagyon szeretem. meg ugye hiányzik még nekem róla navigáció, vagy legalábbis annak megismerése. le kell tölteni valamit a netről hozzá?
amúgy hol csináltattad a szoftverfrissítést? szervízben vagy netről töltötted le?
Nem tudom.
Olyan sokat tud ez a telefon!!!
Én megmondom őszintén,szülinapomra kaptam ajándékba,mert nagyon tetszett külsőre.
Nem akartam én ilyen telcsit,mert gondoltam,hogy bonyolult lenne nekem,főleg hogy előtte mindig Samsungom volt.
De a párom meglepett vele:)
Én csak smsre és telefonálásra használom.
Még csengőhangot se tudok rátenni:((
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek Sony Xperia U telefonja? Nagyon tetszik, szívesen hallanék róla!
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- SE Xperia telefonok - ugyanaz vagy különböző készülékek ezek? Kártyafüggetlen létezik ezekben?
- Sony xperia L vagy Nokia lumia 820?
- Samsung Galaxy Fame vagy Sony Xperia E mobilt válasszam a kisfiamnak?
- Xperia X8-om van, rossz a msn talk mit csináljak? Vagy melyik a legjobb msn androidra?