Xperia x10 x10mini vagy pro? (beszélgetés)
segítsen nekem valaki!
úgy elállítottam a csengőhangot, hogy bármit csinálok nem tudom visszakapcsolni. Nem csörög ki csak rezeg híváskor. Tök süket, pedig már mindenhol maxon van a hangerő.
hehe, én is pont ezek között vacilálok, illetve képbe jött már a HTC Wildfire S is. az utóbbi viszi szerintem a pálmát, csak egy hátránya van, hogy angol menüs. De szerintem én azt fogom választani.
Az X8-nak amúgy szebb a képe, kijelzője... a pro nekem nem tetszik, azt semmiképp nem venném meg.
még azt se nagyon tudja:)
pedig szerintem a legkönnyebb a nokia menürendszere
hát nekem is fut sok minden:)
ezt én is passzolom:)
holnap én is rákérdezek a férjemtől mi a teendő:)
de jó itt még nem jártam:)
Én nem cifrázom..
Az e-mailek a laptopon...
Meg félek,be ne kapjon valami vírust a telefon.
Vidd vissza,hogy gáz van vele,nézzék meg mi a baja.
Ne hagyd lerázni magad!!!
Én felhívtam a mobilszolgáltatót,és nálunk mind a háromunk telefonjáról letiltattam a netet.
Így nem kell rettegni a telefonszámlától...
Ha meg netezni akarunk,akkor nem a telefont,hanem a laptopot használjuk:)
lényeg (ez azon személyekre vonatkozik akik nem értenek hozzá), hogy ha vki előfizetéses akkor a szolgáltatójával tiltassa le (v. otthon internetről a t-mobnak a honlapján be lehet lépni- én ott tiltottam le magamnak-telszámot ill. azt a 5 jegyű kódot kér amit tel. vételkor megadtál ) az internethasználatot különben ha olyan helyen jár automatikusan felkapcsolódik és egy csomó pénzedbe fog kerülni (v. leveszi a dominóról)
ilyenkor inkább wifi-t használjatok, de csak olyan helyeken ahol van hozzáférés. Nekünk itthon van, de sok helyen is megtalálható.
Wifihez:
A beállítások menüben a vezeték nélküli és hálózati beállítások almenüt válaszd ki. Ott pedig látnod kell, hogy WI-FI, azt bejelölöd. Azt is jelöld be, hogy értesítsen, ha hálózatot talál. Ennyi, egyszerű :).
Amúgy meg a lemerülés ellen esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a háttérben futtatott programokat a Beállítások ->Telefon adatai -> Akkuhasználat menüben.
Ha garanciális,akkor vidd vissza,és nézzenek rá.
Egyébként ki van találva,ha aksi vagy töltő hiba,akkor azt nemek kell megvenned,arra nem szól a garancia:(
Legalábbis nekem új töltőt kellett vennem hozzá....
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek Sony Xperia U telefonja? Nagyon tetszik, szívesen hallanék róla!
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- SE Xperia telefonok - ugyanaz vagy különböző készülékek ezek? Kártyafüggetlen létezik ezekben?
- Sony xperia L vagy Nokia lumia 820?
- Samsung Galaxy Fame vagy Sony Xperia E mobilt válasszam a kisfiamnak?
- Xperia X8-om van, rossz a msn talk mit csináljak? Vagy melyik a legjobb msn androidra?