X-faktor 2012 (beszélgetés)
Nem tartom magam gyengének és egyre jobban erősödöm-nyilatkozta.
Hol volt a kiindulópont?
a COOLon épp most mutattak ízelítőt Zámbó K. dalából.......KIKÉREM MAGAMNAK!!!!!!!
egy igaz hangja sem volt!
Bánhatod Zebi!
Sajnálom az estédet.
Szia!
"Hanky panky Adélka", csak ennyit mondok...:)) Rögtön eszembe jutottál.:)
de nélküled nem volt olyan igazi :)))
remélem jól szórakoztál :))
De már az új felesége előtt is jó volt :D
(ja, és azt még én is tudom, hogy már az az asszony sincs meg :D )
Persze! Az a sztereotípia hogy minden négernek bugi van a lábában, és minden északi viking volt,és az írek vörösek csak szórtan igaz :DD De azért sokkal nagyobb szórásban mint másoK:D
Nem tudom nézitek-e az amerikai X faktort szombat-vasárnaponként ...na az elejéán ott is vannak cifrák,de azért a közepétől kiderül hogy nagyobb országból sokkal ütősebb hangokat lehet kiválogatni:DEz csak úgy eszembe jutott..
23 oldalt kell visszaolvasnom , s a produkciókat visszanéznem
látom hatással van rátok a műsor :))
Sziasztok, megjöttem :)
Zuram összfoglalta lesújtó véleményét a produkciókról.
Nevezzük nevén a dolgot cigány származású emberekről beszélünk.Persze hogy karakterben hasonlítanak,sőt ha belegondoltok azért el kell ismerni a zenei kvalitásuk sokkal jobb mint az itt élő többi népcsoportnak.Muzikálisak,és nagyon erős kitörési lehetőség is nekik a tehetségkutató show világa...és tényleg tehetségesek...Oláh Ibolya,Gáspár Laci,Caramel, nem véletlenül voltak ott,mindegyik baromira tehetséges!!!Ez nem kérdés!
Gergőben az a jópofa hogy ő már nem autentikusan énekel "cigányfrazírral" hanem tök modernül tolja ,és baromira jól is mozog...és ezért esélyes!!!Persze mindez szerintem:D
Lényegesen értelmesebb képernyőn keresztül is :D
Nem Győzike rokon !