X-faktor 2012 (beszélgetés)
a dal mondanivalója nem csacska, hanem a hangszerelése-tílusa-dallamvilága.
Furcsa kettősség van ebben a dalban éppen ezért.
Az ausztrál Xfaktorban is elhangzott ebben az évben, megtaláltam a yt-on, de ott kicsit rockosabb volt a hangszerelése, talán az jobban is állt annaka dalnak. Ez itt eredeti megszólalásában volt hallható,Adélka meg rádobott a kis vigyori ugribugrijával, s így lett a dal olyan csacska benyomást keltő
Nekem a Neoton-utálatán kívül nincs bajom Feróval.
Teljesen felesleges elemnek tartom már ezeket az odamondásait, már nem méltó hozzá. Egy ideig ennek volt értelme, vagy indoka, de ma már elfelejthetné.
Csak nem Rábaira gondolsz??
Akkoriban az Állami Népi Együttes vezetője volt, ha jól emlékszem..
Ezt mindjárt gondoltam.
:)
Nem adtam volna neki ilyen csacska dalt.
A teljesítménye pedig nem vitásan halovány volt, én azt hittem, haza is küldik érte..
Baricz sokkal jobb volt mint ZK...
Nenát nagyon szerettem, a dalára rá sem lehetett ismerni Adélkénál.....
Nem túl hízelgő a hasonlatod..
Fero az én szememben egy közepes rocker, aki az elmúlt években sűrűn váltogatta a véleményét a "limonádé"-zenéről, amit aztán a karrierje érdekében olykor maga is művelt.
..és a témának közelebbről kevés köze van ahhoz, milyen nexusban volt annak idején a megboldogult Erdős Péterrel, amelyről különben magam is tudok.
Egyébként ha már a minőségi zenét említetted, arról remélem, neked sem Nagy Feró jut eszedbe..
Én is biztosra veszem, de ezek után szerintem mást választ, nem mer előállni vele.
Geszti nagyon keményen megmondta tegnap, komolyan, még én is kínosan éreztem magam, annyira feszült volt akkor a légkör. 100%-ig igaza volt és becsülöm, hogy ezt így ki merte mondani.
semennyire nem rongálja majd Malek hitelességét.
Az ő kinti stúdiómunkáinak semmi köze a magyar mentorságához. Nem hiszem, hogy odakint bárki is figyelemmel kíséri Miklós magyar tevékenységét...
Stone-nak csak akkor lehet esélye visszajönni, ha ZK-val párbajozik. egyéb más esetben ő megy.és lehet hogy ha nem is a jövő héten,hanem két hét múlva.
Adélnak sem sokat jósook, pláne hogy csak egy fajta stílusban tud remekelni, a többiben nem jó.
ahogy gondolkodok,most 5 potenciális jeölt van, aki párbajozat. Gergő ,Timi biztos nem, de megkockáztatom, hogy Dávid sem. neki is túl nagy a tábora.
arra kiváncsi leszek, ha a Zámbó ivadék párbajozik majd, vajon megmentik?meg merik menteni?
a dal hangzásvilága szerintem az, bár lehet, hogy nem ez a legjobb kifejezés.
nem a tartalmára értettem